jävla förkylning

hola amigos. det är ju förjävligt att man ska bli förkyld på lovet och nu har jag fått halsinfektion också. men det ska inte hindra mig från att vara med linda, mimmi, agnes och pia. dom ska sova här ikväll i stugan. vi får väll hoppas att det inte blir för kallt så att jag blir ännu mer sjuk. jag hatar verkligen att vara sjuk, och jag blir alltid det när jag verkligen inte vill vara det. jävla skit! men nu ska jag gör mig klar för dom kommer klockan 6.


/tjing

looooooooooov

nu är det looooooov =) och snart halloween, men de värsta är att jag börjar bli sjuk. har inte alls mått bra idag, har haft ont i huvet hela dagen och nu börjar det gör ont i halsen också. men vi får väll hoppas att jag är frisk i helgen. NU ÄR RECENSIONEN KLAR! nu har den skickats iväg till åsa, vilken lättnad. men nu ska jag gå och se tv med doris (L) och vila huvudet.

blir ni inte avundsjuka


kledur

nu har sandra rensat sin garderob så nu har några av hennes gamla kläder flyttat in till min =)




moneymoneymoneymoney




första gången jag hörde den här låten var när jag spelade pulka vm =]

weekend

det här är det mästa jag har gjort i helgen, pluggat, ätit och spelat burn out 2. imorgon är det skola igen, men de är skönt att vi bara går måndag tisdag =) igår var jag med emma vi såg på tretton och åt cheez ballz (L), men nu ska jag spela igen typ (A),

/tjing

här är bilder på olika grejer jag har gjort i helgen.






parfym

tänkte visa en parfym jag fick nyligen av mamma =D


tjena

wihooooo =D
nu har jag äntligen varit och köpt godis och en monster,
så nu kommmer jag att vara tjock hela veckan.


HELLO PEOPLE

skolan var förjävligt tråkig som vanligt =) men de är bra att vi har fått byta platser
så nu sitter jag med linda och pia :D ikväll var det meningen att jag och sandra skulle fara på coop
och köpa godis och en monster, men då kom vi på att sandra hade inga hjul på sin moppe
för att pappa håller på att byta, så de blev ingenting =(
men jag ska få en monster på onsdag. och då kanske vi far och köper godis också.
och ikväll gjorde jag och albin kladdkaka medans sandra duschade. den blev gooooooood.
nu sitter jag och sliskar på en mandarin och ser på tv, och de ska jag fortsätta med nu =)=)

/tjing


näsblod i floder

igår blev min kväll förjävlig före jag skulle sova, jag låg i sängen och hade jusst stäng av tvn när jag kännde att jag började blöda näsblod. så jag sprang till toan med fulla handen med blod, sen bara strömmade de. jag har inte blödit näsblod på flera år, och jag vet inte varför jag började blöda heller, jag hade stått och väntat i en halvtimme på att de skulle sluta blöda. men de slutade aldrig, så tillslut gick jag ner till mamma. så då fick hon fixa de ;)
men nu ska jag göra mig klar för skolan

/tjing


så här såg de ut i handfatet efter att jag varit där


bokhelvetet

ÄNTLIGEN har jag läst klart boken, nu måste jag bara göra klart recensionen. + att jag har matte läxa till imorgon som jag inte har gjort, så den får jag göra imorgon på morgon. men nu kallar tvn och doris som ligger i min säng.

/tjing

så här ser boken ut

 
den handlar om en tjej som blir drogad på en fest,
 sen är de en som blir misshandlad i omklädnings rummet,
sen blir hon kidnappad, sen blir hon knivhotad

redbull ger dig vingar

nu sitter jag här en trög söndag kväll och fryser ihjäl och dricker redbull. jag fryser så jävla mycket för att jag, pia och linda har varit och kollat på killarnas träning. och mamma står och skriker och säger att jag ska göra läxan och gå ut med ebba. jag pallar inte med skolan längre, alltid är så jävla tråkigt. men vi synes.

/tjing




stan

idag var ju jag på stan så jag tänkte visa vad jag har köpt =)



svarta jeans: bikbok 199 kr
bh: h&m 129 kr
strumpbyxor: åhlens 119 kr
mörkblå jeans: cubus 199 kr
kofta: gina 149 kr

helgen

nu är den älskade helgen snart slut.. jag har inte gjort så mycket dom här två dagarna, bara varit hemma och slöat. idag har jag inte heller gjort så mycket, men jag har ätit kladdkaka och sett på: there´s something about mary (den där mary) och igår när jag och linnea var på hemmakväll hyrde vi: georgia rule. den var bra =) men idag har vi också sålt sandras gammla cykel som jag hade ett tag. så jag och sandra fick 1000 var, så imorgon blir de stan och köpa byxor :):) men ska kila vidare.

/tjing


kittycat

hihi titta vilken gullig katt jag hittade, jag vill ha den


helgg

de här har jag längat efter hela veckan, helgen. men iaf, igår var jag på grottan på kvällen, de va typ samma folk som vanligt men de va kul iaf. idag har jag varit med linnea, vi har inte gjort nånting spec. men vi har varit på hemmakväll och hyrt en film, så vi ska se film ikväll. men men. jag bjuder på en mycket vacker bild.

/tjing



skolhelvete

nu är de måndag igen och skolan är igång, känns förjävligt varje gång man vaknar på morgonen och vet att man ska upp i skolan, men men sånt är livet. idag har jag först varit på skolan sen när jag kom hem så körde jag eye toy med sandra och emma ett tag sen gick jag till datorn och åt godis, de är nästan slut nu =(, men sen kom mamma hem och vi åt middag sen gick jag direkt till den varma duschen för jag hade typ en timme på mig innan brudarna skulle komma och se film hos mig. vi såg på mirrors ;) den var ganska hemsk men den var ändå bra. men nu ska jag gå och se tv med min älskade katt (L),

/tjing


BLI MEDLEM

Gratis Saker

dagens låt


anastasia

när jag hör den här låten börjar jag tänka på när jag var hos min dagmamma och såg på den här filmen


lyrics:

Björn i ring vackra ting                                            
Minnet av gamla vänner

Som en sång, någon sjöng
Länge sen i december

Minnet av en öppen famn
I min dröm är jag trygg och varm
Par i dans och harmoni
Till minnets melodi


Minnet av en öppen famn
I min dröm är jag trygg och varm
Par i dans och harmoni
Till minnets melodi

Men en dag, ska jag få
Svaret på mina minnen

Allt mitt hjärta, kom ihåg
Alla skuggor försvinner

Som en sång, någon sjöng
Längesen, i december


kläder

det här är dom kläder som jag vill ha jusst nu



SAW 5

bara så att alla vet så kommer saw 5 ut på bio den 7 november eller typ den 24 oktober =D




FREDAG!!

favorit dagen på veckan är kommen. får se vad jag hittar på ikväll men iaf, idag hade vi ju elevensval och vi skulle fota och redigera bilderna på datorn. de var ganska kul, men jävligt kallt att vara ute i höstkylan. men idag ska jag äntligen få mitt GODIS som jag har längtat efter. jag har inte så mycket mer att berätta. nu ska jag göra mig klar sen ska jag köpa mitt godis och gå ut med ebba.

/tjing

en av bilderna jag tog idag


BLI MEDLEM

 
http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=3638
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=25513
http://pengargratis.se/?r=1854

dagens låt som har fassnat på huvet

jag har haft den här låten i huvudet hela dagen igår och idag

torsdag

idag vaknade jag runt 12 och kokade nudlar och såg på mysteriet på greveholm som vanligt :) annars har jag inte gjort så mycket idag har suttit vid datorn och sett tv. JAG VILL HA GODIS! de är 2.90 på ica och jag har tjatat på sandra att hon ska skjutsa mig men hon säger bara kanske eller vi får se, men jag hoppas att hon gör de annars slår jag ihjäl hon, men nu ska jag kila vidare.

/tjing

nu får jag ge mig

hejsan allihopa, jag vet att jag har varit skit dålig på att skriva med nu ska jag skärpa mig. igår var jag hos pia och såg film med pia, agnes, linda och måns. vi såg på mysteriet på greveholm som jag redan har sett på typ 1000 ggr, men det går inte att få nog av den filmen <3, sen for vi på ok och skulle köpa lite godis. pia köpte en cola och linda köpte ostkrokar och pringles med dill smak (L)(L), min nya favorit. ikväll ska jag nog till grottan med girlsen. imorgon är vi lediga så jävla skönt. men nu ska jag göra annat.

/tjing

 hittade ingen bild på pringlesen

RSS 2.0