Onsdag

Nu har mobilen kommit! äntligen slipper jag min feta gammla mobil. Idag har jag solat en liten stund, spelat sims och ätit godis. Jag har fortfarande inget att göra ikväll så hör av er!

Tisdag

Det blev stan idag igen och jag fick med mig ett rosa nagellack och godis. Imorgon har jag ingenting att göra som om nån vill hitta på nått så är det bara att höra av sig.

Måndag

Jag hittade ingenting på stan, men jag köpte cheez ballz och en cola så jag ska nog bara vara hemma ikväll och äta det och se nån film. Jag kanske ska se twilight eftersom jag aldrig har sett den, men det får vi se om. Nu ska jag nog spela halo, har inte spelat det på jätte länge, puss.

Bjuder på en gammal goding.

Söndag

Nu ikväll har jag varit i agnes stuga med linda och rebecca. Vi såg på film och åt glass, vi cyklade dit föresten och jag som inte har cyklat på typ hela sommaren så min kondition är inte den bästa. Imorgon blir det stan med syster, hoppas jag hittar nått!

Hola

Det blev inget sova över här igårkväll, istället var jag med pia, rebecca och måns. Vi såg på film och typ satt vid datorn, mycket trevligt. På tisdag eller onsdag kommer äntligen min nya mobil!!! skulle inte ha stått ut med den som jag har nu nått mycket längre.

Lördag

Idag har jag varit och kollat på en ny mobil, men den som jag vill ha fanns inte i nån affär så jag ska beställa den istället. Ikväll kommer rebecca, pia och kanske linda hit och sover över här, det blir nog trevligt.

Fredag

Nu är emma och olov här, det var egentligen tänkt att jag skulle vara med agnes, rebecca och pia. Fast pia svarade inte, linda är i sin stuga, agnes orkade inte så då tänkte jag och rebecca typ vara med måns och jonte ist fast det blev ingenting av det heller. Så då får jag väl vara med sandra, emma och olov. Jag ska typ vara med linda, pia, agnes och rebecca imorgon ist, så det blir ju trevligt.

Vi måste grilla snart brudar?

Torsdag

Jag och sandra for till stan runt 2 och jag fick bara med mig en mascara och godis. Nu ska jag gå ut med hunden sen blir det att vara med maria :).

Visst var vi söta 2007?

Onsdag

Idag har jag gjort nästan ingenting, jag har sett film och smsat med måns, inte mycket till liv här inte. Imorgon blir det kanske stan om sandra orkar?. Nu ska jag iallfall se klart min film sen ska jag kanske sova.

Tisdag

Det blev att vi for till luleå iallfall, och jag köpte............. ett par leggings!!! haha ja man är inte bra på att hitta grejer inte. När jag kom hem såg jag på ebba och didrik som kom i postlådan idag, mycket trevligt. Nu ska jag nog snart lägga mig i sängen och se nån annan film.

Måndag

Idag har jag bara legat i sängen och sett på dårfinkar och dönickar, vad som händer sen vet jag inte. Det var tänkt att vi skulle fara till luleå imorgon men våran bil är tyvär sönder, så imorgon vet jag inte heller vad jag ska göra.

Lördag

Nu har jag typ nyss kommit hem från josse, det blev att vi sov över där också och jag har haft mycket trevligt. Idag ska jag nog bara vara hemma eftersom vi la oss runt 5 och jag är inte så jätte pigg.

Fredag

Det regnar fortfarande och imorse var det lite åska också. Nu på dagen ska jag nog bara ligga i sängen med doris och kolla på tv, mycket mysigt. Ikväll blir det att fara till josse och se på film med några till, blir nog trevligt. Nu ska jag krypa ner i sängen.

Torsdag

Filmen var mycket bra fast den hade dåligt slut. Jag längtar tills sjuan kommer, men jag får nog vänta ett tag. Imorgon ska kanske jag och syster till stan, men vi får se om jag orkar.

Harry potter imorgon!

Det var väldigt roligt hemma hos agnes och våra fantasier är inte att leka med haha :D, imorgon blir det att se harry potter!! gud vad jag längtar, man kan bara inte få nog av dom filmerna. Nu blir det att spela sims som vanligt tror jag, tjing.

Onsdag

Gårkvällen spenderades med lajni, vi såg på film och åt lite onyttigheter. Nu drar jag snart till agnes stuga och är där med brudarna:) men jag hoppas att det inte börjar åska för molnen ser inte så jätte lovande ut.

                                               Söta?

Hola!

Jag köpte bara ett vanligt svart slappt linne från gina, efter det följde vi med till solbacken där vi inte köpte nått speciellt. Ikväll har jag sett på harry potter, gud vad jag längtar tills jag ska se den nya! Imorgon har jag inget att göra så om nån vill hitta på nått är det bara att höra av sig.

Söndag

Nu har jag nyss färgat sandras hår men jag vet inte hur resultatet blev än. Vi for till ica maxi och köpte cola, godis, hårfärg och en beck film, så ikväll har vi ätit godiset och sett på filmen. Imorgon far vi till stan igen och vi får väl se om jag hittar nånting, nu ska vi se klart filmen, puss.

Puss på syster

Eminem - Beautiful


Lördag

Idag blir det att följa med till solbacken och köpa grejer, sen ska vi ut och äta nånstans. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer så om ni vill hitta på nått är det bara att slå en pling :)

Nytt i garderoben




Randig tröja: H&M 99:-
Linne: H&M 99:-
T-shirt: H&m 69.50:-

Stan

Det blev stan idag också, fast med sandra den här gången.

Shoppingen







Fransk manikyr: H&M 59.50:-
Ansiktsmask: H&M 19.50:-
Nagelfil: H&M 19.50:-
Linne: H&M 79.50:-
Converse: Eurosko 699:-
Ögonfransböjare: H&M 29.50:-

Erik hassle



Onsdag

Emma sov över här igår och vi har haft mycket trevligt :) Idag har jag inte gjort så mycket, har spelat sims för det mesta. Imorgon ska jag nog till stan med mamma och då hoppas jag att jag hittar nånting! Nu ska jag nog fortsätta med sims spelandet, puss.

Jag saknar er!

Måndag

Igår blev det att vi sov i agnes stuga och det var trevligt, men vissa saker var lite mindre trevliga ;) Idag ska jag äntligen vara med emma :D har saknat den bruden!

Söndag

Jag hittade ingenting på stan igår, som vanligt då. Ikväll ska jag typ vara med agnes, linda och pia och jag tror att vi ska sova över hos nån. Men man vet ju aldrig hur det blir med våra planer. Imorgon ska jag äntligen vara med emma! jag har saknat den tösen. Nu ska jag gå in i den varma duschen, tjingeling.

Lika häftiga då som nu.

Stan

Snart bär det av till stan med pia, linda och lisa!

Har tråkigt

Snodde den från pia :)

någon som förstår dig: mina väninnor
någon som du saknar: emma!!!!!
någon som du längtar efter: emma!!!!!
någon som du hatar: hatar ingen jusst nu
vem kramade dig senast: det vet jag faktist inte
pussade dig senast: min äckliga hund
vem ringde dig senast: mamma
vem ringde du senast: agnes
vem var hemma hos dig senast: pia och linda
vem var du hemma hos senast: pilli
har du några kärleksproblem: nja jag vet inte
har du ätit något idag: jajemen
har du pratat med någon idag: jajemen
har du gråtit idag: nejdå
har du skrattat idag: haha ja, särskilt när josse misslyckades när hon skulle spotta i en karusell :D
hur lång är du: 1.63
hur mycket väger du: 47

Jag:
Är singel: jajemen
Saknar någon just nu: ja
Är rädd för att bli övergiven: nja
Svär ofta: haha ja
Sjunger i duschen: aa ibland
Är en morgonperson: nej, hatar att vakna
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: nejdu
Är kär i kärleken: nja
Skrattar åt mina egna skämt: haha ja ibland
Vill ha barn: i framtiden
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: tror inte det

Har du:
Glasögon/linser:
Piercingar: öronen
Syskon: sandra
Pojk/flickvän: nepp
Jobb: nej, det tackar jag gud för
För många vänner: kan man inte ha
Rymt hemifrån: ja, men inte långt
Färgat håret: ja
Bra självförtroende: ibland
Dagens skämt: haha jag vet inte:)
Sagt "jag älskar dig" till någon: ja
Varit kär: ja
Dumpat någon: ja
Gjort något olagligt: ja
Somnat i skolan: nej
Brutit ett ben: nyckelben
Tappat bort mig i min hemstad: haha ja
Sett en fallande stjärna och önskat: ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: ja
Smugit ut utan lov: tror inte det
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: ja
Varit på en blind date: nej
Sovit en hel dag: nästan

Hur ofta brukar du:
Titta dej själv i spegeln: varje dag
Ha ångest: jag vet inte
Drömma mardrömmar: inte så ofta
Klä dig i svart: typ varje dag
Lita på folk: ofta

Sista personen som:
Sov i din säng: haha pappa
Fick dig att gråta: mamma
Du delade en dricka med: linda tror jag
Skrek på dig: mamma säkert
Du fick sms från: don

Ryggsmärtor

Det blev att vi for med isabell, rebecka och emmy N också =). Nu är min rygg död, det gör ont direkt jag lutar mig bak. Ikväll kanske det blir agnes stuga med linda om vi får oss dit, men nu måste jag tyvär städa mitt rum.

Fredag

idag blir det festivalen med agnes, linda, emmy och josse!

Ändrade planer igen

Det blev inte att vi for till agnes stuga heller, haha vi är inte dom bästa på att planera. Istället for vi till pia där vi inte gjorde nått speciellt. Imorgon blir det iallafall festivalen igen med typ linda, agnes, josse och emmy och jag vet inte om pia skulle med. Nu ska jag snart gå och lägga mig, Puss och kram.

Ändrade planer

Det blev ingen festival idag, vi ska dit imorgon istället. Snart ska vi typ fara till agnes stuga om vi nu får oss dit, har ingen aning om vad vi ska hitta på. Nu måste jag göra mig klar, tjingen.

Torsdag

Det blir festival idag med fasst utan pia den här gången. Tyvär har det blivit nånting med min rygg från alla karuseller, men jag hoppas att det går endå. Nu ska jag börja göra mig klar sen bär det av till stan, puss.

Festivalen!


Idag var jag på festivalen med pia, linda, agnes och lisa. Nog känns det i magen när man åker i karusellerna! Ikväll ska vi typ spela in en film, den kommer nog att bli mycket fager.

RSS 2.0