Hej sverige

Nån som vill på stan snart?!??!

Fredag

Det blev vitberget idag också, men det var inte lika kul där idag tycker jag. Jag har inte sovit så värst mycket i natt så jag är ganska trött jusst nu. Imorgon ska jag, pia och linda fara till skatan om det är bra väder. Nu ska jag nog spela lite sims ;)

Bye

Nu far jag snart till linda och sover över där med hon och pia!

Jeansjacka


                                    gina tricot 349kr

Torsdag

Idag har jag varit på vitberget med pia, linda och rebecca, det var trevligt. Solen stekte och för några år sedan fick jag en vit fläck på ryggen och doktorn visste inte vad det var. Så nu har jag en rosa fläck på ryggen för jag har inga pigment på den där vita grunkan, inte kul. Ikväll ska jag iallafall vara med pia och linda, vi ska kanske tälta nånstans, men det beror på om nån har ett tält.

Onsdag

Runt 7 far jag, linda och rebecca till älven och badar. Efter det ska vi hitta på nånting också. Idag har jag typ solat hela dagen, har nästan ingen färg på ryggen, så där behövs det sol. Nu ska jag klicka runt på bloggar, puss.

Solsolsolsol

Idag skiner solen, så nu är det bara att sola.

Tisdag

Jag vaknde runt halv 12 idag av åskan, jag som trodde det skulle bli sol. Idag har jag bara suttit vid datorn och sett på film, förutom att jag och sandra for till konsum och köpte chips. Imorgon hoppas jag iallfall att det blir minst 20 grader och sol.

Hemmakväll


Det blev att jag for till hemmakväll och hyrde fem filmer
och köpte lite godis. Så ni kan ju gissa vad jag har gjort ikväll.

Måndag

Det blev inget badande för min del. Istället solade jag hemma en stund sen for jag och sandra till ok och köpte glass, sen började det spöregna. Nu ser det ut att vara sol igen. Jag har tvingat pappa att följa med till hemmakväll, men vi får se hur det blir med den saken.

SOMMAR

Igår var jag med pia, agnes, rebecca och linda som jag ska
 vara med idag också. Vi ska till älven och sola och bada.


Hej då ursviksskolan

Jaha då var det bestämt, nu blir det björk.
Jag vill gå kvar på samma gammla vanliga ursviksskolan =(=(=(

Söndag

Igår satt jag och spelade sims hela dagen/kvällen fast det var fint väder ute. Idag vet jag inte vad som händer så jag spelar väl tills det händer nått, haha. Nu ska jag på jakt efter min mobil.

Doris =(

Stackars doris som har blivit ormbiten i tassen! Hennes tass är uppsvullen och jätte stor =(     DU MÅSTE KLARA DET HÄR DORAN!!!!!

Torsdag/Fredag/Lördag

Jag har inte skrivit så mycket på sistone men det är för att jag spelar sims hela tiden! I torsdags var jag i agnes stuga och vi såg på film och åt chips. Igår var vi hos emil och olov men jag och sandra for hem vid 9 tiden och då blev det att spela sims. Idag har jag ingen aning om vad som händer.

Sommar och sol och vi har korta kjol

Äntligen är det sol, fasst det blåser och är bara 15 grader ute. Idag har jag inte gjort mycket men ikväll ska jag till agnes stuga, det blir nog trevligt. Jag hde inte så mycket mer att säga, vi synes.

Onsdag

Igår sov linda, pia och agnes över här, vi såg på film och åt massa onyttigheter. Idag har jag typ bara spelat sims och ätit, jag känner att jag gör mycket på dagarna. JAG VILL HA SOL, aja nu ska jag snart sova. puss

The sims

Mitt the sims kom idag istället så nu är det bara att spela!

Tisdag

Det blev ingen film igår med brudarna, varför vet jag inte. Har ingen aning om vad som händer idag, men imorgon kommer mitt the sims 3 hem i brevlådan och då ska det spelas!

Måndag


Fortfarande dåligt väder, känns som om det kommer att vara dåligt väder hela sommaren. Ikväll blir det iallfall att mysa med film med alla brudarna.

Söndag

Det blev ingen linnea igår, istället blev det klara. Först for vi till joypeak men det sög där så vi for hem och såg på film och åt godis. Vi såg på "Shutter", "Tzatsiki" och "Linas kvällsbok". Jag vet inte vad som händer idag, vädret suger så det finns inte så mycket att göra, men den som lever får se.

Skulle inte sitta helt fel att ha jusst nu!

Lördag

Vaknade runt 12 idag och såg att det var dåligt väder, inte den bästa starten på sommarlovet. Det blev ingen joypeak för mig, agnes sa att det sög och jag var ändå långt ifrån klar, så jag har bara sett på film än så länge. Ikväll blir det att vara med linnea, men jag vet inte när för hon har cup just nu, men nu ska jag se på nån fler film tror jag. Puss!

Fredag

Jag kom hem från emmy för ett tags sen. Vi har grillat och badat och jag hade lika kul som alltid med er, men josse och rebecca var inte där men vi hade kul ändå. Imorgon blir det joypeak tror jag och på kvällen blir det linnea. Nu ska jag äta cheez ballz och se nån film, Godnatt!

Skolavslutningen


Godmorgon

Skolavslutning idag!!!! älskar denna dagen,
nu måste jag göra mig klar så jag inte kommer för sent.
Hej då!

Onsdag

Dagen var väl sådär, lekar inte inte min grej. Jag, josse och emmy har inte bestämt om vi ska börja än, men vi har ju ett tag på oss att bestäma. Imorgon blir nog skolan bara rolig, släptåget hela dagen sen sluta efter lunch och på fredag är det skolavslutning, kan det bli bättre. Nu ska jag se på tv, skriver imorgon!

                                       PUSS PÅ JOSSE & EMMY<3

Tisdag

Ikväll har jag varit hos agnes med endel av brudarna. Vi var först uppe på berget sen till ok och köpte chips & dipp sen till agnes och såg på film. Har nyss varit på ica och köpt fika till imorgon för att jag, emmy och josse ska följa med björk till byske och typ ha friluftsdag. Nu ska jag sova, natti natti.

Julkalender spel

Jag har nyss klickat hem 3 stycken julkalender spel haha. Jag tycker att nästan alla spel från julkalenderna är roliga. Dom som snart kommer hem till mig fick bli kaspar i nudådalen, en riktig jul och dieselråttor & sjömansmöss. Nu ska jag göra mig klar sen se på tv, god natt!

Måndag

Dagarna är fortfarande lika bra! idag började vi 09.45 och sen hade vi bara 3 lektioner och såg film på 2 av dom. Har nyss klarat ut harry potter också som jag installerande igår kväll, är man bra eller. Nu är jag suger på att spela kaspar i nudådalen eller the sims 3, men tyvär så har jag inte nån av dom och kaspar i nudådalen gav upp för typ 2 år sedan, tråkigt men sant. Ska göra annat nu, puss.

Kvällen




Grilla!

Nu far jag snart till emmy och den här gången är kameran med!

Shoppingen

Vitt linne från Gina:

Fick en svart kofta av mamma när jag kom hem:

Fredag

Skolan är alltid rolig nu för tiden, men idag var den nog extra rolig! Snart drar jag till stan sen blir det att grilla hos emmy. Jag visar vad jag har köpt senare (om jag nu köper nått).
Doris gumman

Morning

Såhär ser min dag ut idag!
  • Skola
  • Stan
  • Städa
  • Grillning med brudarna!

Torsdag

Skolan var helt okej idag också, vi gör nästan ingenting på lektionerna nu för tiden. Imorgon slutar jag kvart i 12 så då far jag på stan med pia, agnes och linda, kan ju alltid hoppas att jag hittar nånting. Fick veta idag att jag har kommit in på björkskolan och att josse och emmy A också hade gjort det. Jag är osäker på om jag ska börja där men om josse och emmy ska det så ska jag nog det. Nu ska jag göra mig klar för sängen, puss.

Puss!


Onsdag

Tyvär så hittade jag aldrig kameran igår, så det blir inte bilder. Idag har skolan varit rolig nästan hela tiden och jag har skrattat hela dagen lång. Istället för att ha svenska och livskunskap for vi till kanot och skulle leka lekar. Vi körde brännboll och volleyboll, som tur var slapp jag och emmy vara med på brännbollen. Vi fick också en glass och typ chili/kanel tuggummin av thomas, det var inte det godaste jag smakat. Ha en fortsatt trevlig onsdag.

Ge mig!!!!

Tisdag

Skoldagen var helt okej men det kändes väldigt lång.
Ikväll blir det att grilla med brudarna. Har med mig
kameran så håll utkik efter bilder!

Tjena

Jag har nyss duschat och sett på shrek, som jag inte har
sett på flera år. Nu ska jag bara göra mig klar sen blir det sova.

Den bjud jag på

Good morning

Då var det dags för skola igen, har faktist ingen lust att fara dit. Bara tråkiga lektioner, slutar 4 och om det är äcklig mat får man ju nästan självmordstankar. Nu måste jag göra mig klar, hoppas ni har en roligare dag!

RSS 2.0