Söndag

Idag blev det först att fara till mormor eftersom det är morsdag, sen hem och sola och göra lite matte. Ikväll har jag varit hos agnes med brudarna, vi såg på två filmer: them och good luck chuck. Nu ska jag göra mig klar för kvällen sen göra matte, god natt!

Brudar <3


Lördag

Har nyss kommit hem från agnes där jag var med
söta tösar, det var underbart att få träffa alla igen ;*
Det började med att vi såg på film och sedan gick ut i
skogen och tog fina bilder. Men nu ska jag äta godis
och dricka cola, mums.
Ungefär så här glad blev jag när jag träffade alla.

Bilder från Mallorca



Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma i gammla vanliga ursviken :) Har nyss ätit mat också eftersom jag var utsvulten efter en lång resa. Jag hittade tyvär inte ett enda klädesplagg i palma men nu har jag kvar ungefär 3000 kr så jag ska nog shoppa nånting här hemma hoppas jag! Och det blir ju underbart att det ska bli varmt hela helgen då kanske man blir lite brunare ;)
Kommer lägga in bilder senare!

Tisdag

Idag var det valdigt varm ute, och min mage har blivit valdigt brun. Men tyvar sa ar jag inte lika brun pa rasten av kroppen men det ska nog bli bra tillslut. Imorgon ska vi till palma sa da blir det nog mycket shopping hoppas jag. Men nu ska jag kila vidare. Vi ses :)

Mallorca!

Nu ar jag pa mallorca! igar var det jatte varmt och vi solade och badade. Idag hyrde vi en bil och for och kollade uppe i bergen. Det har varit ganska mulet, men jusst nu ser det ut att vara sol. Jag saknar alla dar hemma och jag hoppas att ni har det bra.

Torsdag

Nu har jag nyss kommit hem från mimmi där
vi har grillat med alla brudar,  var kul att vara med alla innan jag åker.
Nu ska jag nog äta nått sen lägga mig och se på nån film, god natt!

Movie night

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och sett en film med mamma som hette "Them". Det handlade om att det var några killar mellan 10-15 år som följde efter ett par gick in i deras hus och försökte mörda dom. Dom gjorde massa ljud hela tiden, skrek och hade stora kläder och huvor på sig, så om jag hade varit dom hade jag skitit ner mig och den här filmen var baserad på en verklig händelse. Nu är jag jätte trött och ska snart sova, men först blir det att äta nånting.

Onsdag

Äntligen LOV!! idag var jag jätte trött och skolan var inte alls rolig men nu är det iallafall lov och det ska bli jätte skönt. Imorgon blir det att grilla med alla brudarna hemma hos mimmi, det kommer nog att bli jätte kul :).

Ge mig mat

Nu har jag börjat med packningen till mallorca, och jag hoppas att jag hittar nått plagg där nere iallafall. Imorgon är det sista skoldagen vilket känns underbart! tidigt slutar jag också. Jusst nu är jag väldigt hungrig, ungefär som barnen i afrika. Mamma har sina vänninor här så då vill jag inte gå ner, men jag ska nog klara mig. Nu ska jag göra mig redo för kvällen sen blir det godnatt.
Skulle kunna trycka i mig en sån här nu!

Tisdag

Nu sitter jag på skolan och gör det här tråkiga skoljobbet igen, men sen är det bara engelska kvar sen slutar jag. Nu har det gick jag gjort klart provet och jag tror att det gick ganska bra. Nu måste jag fortsätta igen, bye. 

Måndag

Nu sitter jag på skolan och gör ett jävligt tråkigt skoljobb, men snart är det lunch och efter det har vi matte och hk. När jag kommer hem måste jag plugga också för jag har prov imorgon, blä. Nu måste jag fortsätta med det här helvetet, tjingeling.

Söndag

Gud så trött jag är! hann bara vakna och sen skulle jag på kalas. Så nu är jag mätt efter all fika och tårta och måste typ snart äta middag. Men nu ska jag gå och lägga mig i solen och läsa lite NO.

Stan

Nu har jag varit och shoppat kläder till mallorca! men jag hittade bara ett par shorts som jag ska ha på stranden och en bikini, men jag har ju lite kläder här hemma också :)

Gissa vart jag ska på fredag

                                       TILL MALLORCA!

The night

Jag hade roligt ikväll, josse var också med :) det började med att vi grillade med sen gjorde vi massa andra grejer också. Nu ska jag sätta på nån film och bara ta det lugnt, känner mig väldigt trött.

Fredag

Skönt att vara hemma redan! ska snart följa sandra till ok och få en glass av henne, mums. Ikväll blir det att grilla med emmyx2 och mimmi, rebecka och josse kunde inte =( men det kommer nog att bli super kul.

Dagens

Dagens humör: glad och trött :)
Dagens önskan: sommarlov!
Dagens jag känner för: humm...
Dagens doft: britney spears midnight fantasy, men jusst nu luktar jag rök.
Dagens smink: samma som alltid :)
Dagens klädsel: leggings & ett vitt fodral.
Dagens köp: marshmallows
Dagens längtan: fortfarande sommarlov!
Dagens kärlek: emmy x2, mimmi & agnes<3
Dagens väder: sol, regn och molnigt
Dagens drog: tuggummi
Dagens jag vill inte: gå i skolan.
Dagens måste: pluggish
Dagens mat: äcklig tacogratäng
Dagens telefonsamtal: mami
Dagens tvprogram: hum... har typ inte sett på tv idag, men på morgonen var det eva & adam!
Dagens bästa: grillningen!!
Dagens sämsta: skola...
Dagens roligaste: grillningen!!
Dagens låt: måste nog vara: dj pish - tjena tjena, får en att tänka på sommaren =)

Grillning

Jag har nyss kommit hem från mimmi där jag, mimmi, agnes, emmy x2 och rebecka först körde lite killerball på studsmattan, sen var rebecka tvungen att fara. Då bestämde vi oss för att grilla och for till konsum och köpte grejer till grillningen. Jag har haft jätte kul och vi har pratat om nästan allt. Tack för en bra kväll!

Tisdag

Skolan var faktist rolig idag! vi hade ingen bild på morgonen så alla tjejer for hem till mimmi och körde killerball på studsmattan och det var hur skönt som helst i solen! Sen på spanskan var jag, emmy och josse lite omogna haha. Nu ska jag gå ut med ebba sen duscha och efter det se desperet housewives och plugga lite.

Jeansleggings

Mina jeanslegging har blivit helt bruna sen mamma tvättade dom igår, hon säger att hon inte har gjort nånting, men jag tror fortfarande att det var hon som var den skyldige!

Så här ser dom ut nu, normala på rumpan och bruna på benen!

Måndag

Riktigt tråkigt var det på skolan idag, men måste stå ut till skolavslutningen! Ikväll ska jag nog plugga lite, brukar alltid bli att jag måste plugga sten hårt dagen innan så det är bättre att göra lite varje dag. Nu ska jag gå och hämta en bit vattenmelon, mums.

Hjälp

Vad tusan ska man ha för skor på skolavslutningen!?!?

Söndag

Mina planer för idag är att duscha, gå ut med ebba och ge emma hennes present. Jag undrar vad det ska bli för väder idag? först var det sol sen spö regnade det och nu är det sol igen, man får väl hoppas på det bästa. Ni får ha en trevlig dag, hej då!

Grattis emma!

Grattis Emma, 15 år idag!!

Grattis sandra!

Grattis Sandra, 16 år idag!!

Avslutnings klänning fixad!


Just my luck

Jag hittade en snygg klänning igår MEN...

- Fanns den i min storlek? Svar: Nej!
- Är det ovanligt? Svar: Nej!

Fredag

Skönt med helg! och jag är klar med min necessär på slöjden så nu kommer jag att få sluta 11.45  varje fredag till sommar lovet!!! helt underbart. Vi hade konditions test idag på gympan, var ett av det jobbigaste jag har gjort på en längre tid, jag har ju inte den bästa konditionen. Jag fick iallafall 21 sekunder bättre än förra året ;). Har ingen aning om vad som händer ikväll med det får vi väl se om!


Själv tycker jag att den blev jätte ful och kommer knappast att använda den, pluss att den redan gått sönder i den högra öglan.

Tisdag

Skolan sög idag, men den här veckan kommer att gå fort känner jag! Imorgon blir det stan, jag ska passa på att köpa en present till emma och nått till mig själv. Jag hoppas att vi kommer att äta där sen också för det är kroppkakor på skolan.... Nu ska jag se på desperate housewives!

Kalles klätterträd

hahaha det här var ett så himla fult program!!

Emmsan

Nu har emma farit hem. Från början hade vi inget att göra och började skratta åt allt? haha. Då bestämde vi att vi skulle farit till ok och köpa nått gott, men dom hade inte cheez ballz som vi var så sugna på så då cyklade vi vidare till konsum. Men när vi jusst hade kommit fram kom vi på att dom stänger klockan 7 och den var då kvart över, så då vände vi tillbaka till ok igen och köpte chips och dricka. När vi kom hem satte vi oss och såg på "säg att du älskar mig" och efter det "rosa the movie". Tack för en trevlig kväll!

Söndag

Idag är det söndag, tur att vi är lediga imorgon! Idag blir det att vara med emma som jag inte har varit med på evigheter, så det ska bli trevligt =). Har ingen aning om vad vi ska hitta på, men vi kommer säkert på nånting.

coola brudar ;)

kom och lek med mig

Har ingenting att göra ikväll så
om nån vill hitta på nått, HÖR AV ER!

1 maj

Gud vilket härligt väder det har varit idag! idag har jag bara solat, ätit mat och sett på mysteriet på greveholm. Jag var nyss ute med ebba och bea också, och såg att myggen har vaknat till liv. Dom var större än vad dom brukar vara, men man kan ju alltid hoppas att dom krymper!! Ikväll blir det väl att se på nån film och äta godis. Nu ska jag gå och tvätta mina händer som luktar häst... Puss

RSS 2.0