Nyårsafton

Sista dagen på året idag kommer jag tillbringa hos amanda med mette, sofia,
 felicia, linnea, ludwig, vamme och robin. Vi ska se till att ha det bästa partyt.


Nytt


What a girl wants

What a girl wants på 3an nu!

30 december

Hittade tre tröjor och ett par örhängen på stan, tack för hjälpen sandra♥. Jag kan lägga in bilder när jag har hittat den förbannade kamerasladden. Nu vet vi äntligen hur det blir på nyår och vi har fått lite folk att vara med, blir nog kanon.

Stan imorgon igen

Snälla syster sandra ska följa mig till stan imorgon och jag ska försöka hitta något klädesplagg en gång för alla. Vi tar bussen som går 11.48 så måste vakna tidigare än vanligt. Doran i min säng och ser jätte gullig ut, ska gå och pussa på henne nu.
Bästa systern när vi är vänner.

Onsdag

Hittade inte ett skit på stan som vanligt, så jag har ingenting att ha på mig på nyårs. Vi har inte bestämt vad vi ska göra eller vars vi ska vara heller, så jag kommer säkert måsta sitta hemma i ett hörn. Har ingenting att göra nu heller så jag ska spela harry potter som jag redan har klarat ut.

Mot staden

Idag ska jag fara till stan med amanda, linnea, mette och fellan. Jag ska försöka hitta några kläder, eftersom jag inte äger några. Ska också försöka hitta nått att ha på nyårs.

Saknar spanien med brudarna!!

Herkules

Eftersom jag inte har något liv så ska jag lägga mig i sängen och se på herkules.
Jag hoppas jag hittar en katt som vill vara med, annars börjar jag gråta.


Helvete

Jag har förjävla tråkigt. Jag har inga vänner att vara med och inte ett endaste litet skit spel att spela. Får väl lägga mig i sängen och ruttna tills jag dör. Tur att jag har doris, henne kan man alltid vara med♥

Mina julklappar

Jag orkar inte ta kort på det jag har fått så jag skriver istället. Jag är jätte nöjd med allt, tack alla!

Mobil, 2 st marabou, paradisask, harry potter spel, lassemaja spel, 3 filmer, påslakan, tofflor, volumaster, värmeskydd, smink, hårspray, parfym, 3250 kr, trosor och sockar.

Nu ska jag ta mig en skönhetsdusch och ikväll ska jag fara till luddsan.

Harry potter spelet

Fick det här spelet imorse som jag har spelat hela dagen! Det är jätte roligt, jag kan aldrig sluta spela harry potter spelen. Snart ska jag och sandra få ett till paket som mamma och pappa har gömt nånstans.

24 december


Dan före dopparedan

Idag har jag bara suttit i soffan vid datorn och inte gjort ett skit. Ikväll ska jag vara med familjen och se julfilmer och äta en massa godis. Imorgon är det äntligen julafton!! jag hoppas att det blir en bra jul.

Klar med klapparna

Kom nyss hem från stan där jag har varit med pia, linda och agnes. Nu har jag köpt klart alla julklappar och det känns förjävla skönt. Bara två dagar kvar till julafton nu, men jag har inte lika mycket julkänsla som jag hade förut.
         


Måndag

Sista gången på det här året som jag vaknar så här tidigt!!
 Nu ska jag göra mig klar och packa alla grejor medan
jag ser på barbies dagbok.


Fjorton suger

Nu ska jag ta mig en dusch så jag är ren och fin imorgon. Sen ska jag lägga mig i sängen och se fjorton suger.

One more spliff


Imorgon kväll börjar friheten, ska bli underbart att slippa alla läxor och skit. Har nyss varit på maxi i en jävla evighet, fy och fan vilket väder vi har också. Just nu sitter jag och röker på en joint och lyssnar på lite ganja music.

Ludwig

Det här är min kille, visst är han gullig.

Hos my boyfriend

Idag har jag och syster klätt granen, den blev fin. Nu sitter jag hos ludwig och vi har sett grinchen och lite av narnia. Nu ser vi på en annan julfilm, men jag har inte varit så koncentrerad. Nu pratar jag med felicia och mette, dom är jätte konstiga och fula.
Titta så fula.

Sista skoldagen!

Idag är det sista riktiga skoldagen som vi bara kommer att leka på! På måndag ska vi träna i kyrkan hela morgonen, sen äta middag på dallas och efter det börjar julfesten. Jag ska riktigt njuta av lovet!

Julavslutning utstyrsel


Blir att ha detta på mig. Till det ska jag ha skorna med dragkedjan
där bak. Ni får ursäkta min bakgrund.


Caballo

Imorgon har vi friluftsdag på skolan. Då ska vi först bowla sen fara till stallet och rida. Jag hoppas jag kommer att få en bra häst annars tar jag mitt liv.

Onsdag

For på studiebesök idag till polisen, det var kul. Vi fick lyssna på lite prat sen gå runt och kolla på fylleceller och sånt. Efter det for vi till max och tog oss lite föda, sen var det luciaträning resten av dagen. Sofia den ängeln har fixat min rygg som jag har haft ont i hur länge som helst. Vill bara kyssa henne.


Sista skolveckan

Sista skolveckan nu! känns underbart att det både är lov och julafton nästa vecka.
Har tryckt i mig ett skrov till middag och är förjävla mätt.

Nu ska jag lägga mig i sängen med en katt och se lilla sjöjungfrun!


Lucia

Har lussat hela dagen idag på skolan. Först for vi till forsslunds och fick typ 1000kr och en paradisask, sen lussade vi på skolan med luciakören, sen for vi till ålderdomshemmet och sjöng 6 gånger på olika ställen.

 Jag var lucia och fick stearin ungefär överallt. Det gjorde inte så ont som alla sa, men var jävligt jobbigt när det rann nedför ögat. Mitt hår hade stearin fulla baksidan och när jag skulle försöka få bort det, var det nära att jag tog fram rakapparaten. Nu är nästan allt borta som tur är, men lite hår har nog fallit av.

Här ser ni bara en liten del av allt stearin.

Fanny<3

ett halvår med dej nu gumman:*
du är bäst<3
älskar dej<3

Kul med bad


Ville bara dela med mig om att vi har bad på gympan imorgon, känns förjävligt. Ska nog passa på att dränka mig när jag har chansen. Längtar efter att visa upp mig i bikini med min sexiga kropp som ni ser ovan.


Back to school

For på bio igår med ludwig och såg devil, den var agnska bra. Nu ska jag fara till skolan och försöka bli klar med mina jävla vantar på slöjden.

Ett halvår med luddsan idag!♥

Nattbuss 807

Så himla skönt med helg! ska sova som en jävel imorgon. Jag har inte gjort så mycket ikväll, men fick besök av sofia och amanda runt 10 snåret. Vi såg en film som hette nattbuss 807, den var väldigt trevlig. Det handlade om ett gäng nazister som var lite busiga och slog alla.

Doris

Fanny är dålig som vanligt att uppdatera men det gör inget älskar hon ändå<3
Hon sitter väl och spelar sims eller myser med doris och bullen, önskar att man ändå var där<3
kolla så söt<3 ^
/Ludwig Truls Sandström

Julkelendern

Såg julkulendern imorse. Den var ganska bra, men första avsnittet brukar alltid vara lite dåligare.

For till staden idag efter skolan och inhandlade en dansbyxa och godis. Imorgon ska jag vara ful på skolan.

RSS 2.0