Salami

Nu är det dags för oss att börja samla in pengar till Tarragona, det är salami som gäller. Om du skulle vilja ha en korv så kan du kommentera nedan;)

De finns i smakerna vitlök, peppar & kryddmix,
är 42 cm långa och kostar 165:-/st.


Torsdag

Har inte bloggat på evigheter, men jag har inget roligt att skriva om, men jag kan väl skriva lite tråkiga saker endå.

Idag har vi haft friluftsdag, ungefär alla for och åkte slalom utom jag och felicia. Vi fick vara på skolan och gå på en liten promenad och åka skridskor, men det var trevligt. Jag ska snart börja gå mot sängen, men först måste jag städa lite (mitt rum ser ut som ett bombnedslag), ha en fortsatt trevlig kväll!


Me and felliii

Tarragona

Om nu allt går som planerat, så är det till Tarragona vi far med
spanska gruppen i mitten av september!


Nytt


Josseemmy

Josse och emmy for för ett tag sen. Igår for jag på stan och köpte skor, på kvällen blev det grottan och sen sov dom över här:). Har inget för mig ikväll så vi får se vad som händer.

Måndag

Skönt att vara ledig idag, men det suger att alla är lediga imorgon utom vi. Idag vet jag inte vad som händer, ikväll kanske det blir grottan?, den som lever får se. Nu ska jag nog gå och se en film med doran.

Modellen


Kattkvinnan

Igår sov jag hos mette med några flickor och vi åt godis som aldrig förr. Vi såg också på filmer och spelade lite kort. Här kommer några bilder från kvällen.




Jag lyckades även bli kär i en viss man, kurre♥

Snodde bilderna från sofiaomette.


RSS 2.0