Mamma kan jag få?


Party

For till rebecka igår och hade party party med ursviksbrudarna. Ikväll blir det party igen hos mette fast med björkbrudarna. Lägger in några bilder från igår som jag snodde av pia.
Läggdags

Luciaträningen var trevlig. Lucian är vald, men kan tyvär inte säga vem det är eftersom det är hemligt. Jag har pluggat ihjäl mig ikväll så är förbannat trött. Imorgon måste jag plugga lika mycket om inte mer. Nu ska jag sova med bullen och se greveholm som vanligt.

Luciaträning

Snart ska jag på utveckligsamtal, förjävla tråkigt. Efter det ska jag plugga so och ska försöka hitta nått godis att äta medans. Imorgon börjar äntligen luciaträningarna! ska sjunga tills mina inälvor kommer ut.

Måndag

Efter skolan for jag en tripp till stan med tjejorna. Vi åt mat på dallas, det var gott.
Jag och muttan har nyss spelat lite cs, vi är fan bäst.
Nu ska jag göra lite skolarbete och sen duscha.


Systerkväll

Nu har jag och sandra sett mirrors 2. Den var ganska bra, men ettan var nog bättre. Nu har jag äntligen fått en stor säng som jag och bullen snart ska sova i. Sista veckan nu sen är det lov!!


Kyrkan in my ass

Hade riktigt trevligt igår, men spelet vi spelade sög.

Imorgon måste jag vara i kyrkan halv 11 och sälja fika. Hade gärnat stannat hemma och sovit, men har tyvär inget val. När jag har slitit klart i guds hus ska jag mysa med ludwig. Doris ligger i min säng och väntar på mig, vi ska se sunes jul och sen sova.


Torsdag

Vi har pratat om att fara utomlands på klassresan, så himla kul det hade varit! Tyvär tror jag inte det kommer att bli av, men man kan ju alltid hoppas.

Imorgon blir det att vara med amanda, emil, ludwig och vamme om han inte har tänkt dega. Vi har planerat att spela spel hos mig, blir nog trevligt. Nu måste jag plugga no och äta godis.

Snart står vi där igen!!


Ingen degar som vamojan

Äntligen är praoen slut, jag och amanda har slitit som djur. Igår for jag och mandan och kollade på grabbarnas match ett tag, sen for vi vidare till ludwig med emil och vamme. Vi gjorde inte så mycket förutom att dega. Nu ska jag snart fara till ludd och sova där. Resten av veckan måste jag plugga eftersom vi har 2384978 prov.

Vad hände här?

Grotesque

Har nyss sett världens vidrigaste film med mette, sofia, josse och emmy. Visste inte om jag skulle spy eller gråta. Imorgon är det prao som gäller. Jag och amanda ska praoa på kitchen, så ni kan ju komma dit och hälsa på oss. Nu ska jag lägga mig i sängen och se kaspar i nudådalen med doris.

Ni som gillar tortering som vi borde verkligen se den.

Helvete

Hatar den här bloggen.

RSS 2.0