Valborg

Idag är det sista april så det betyder att imorgon är det maj! snart sommarlov!! Nu ska jag städa mitt rum och sen börja fixa mig. Ikväll blir det att fara och grilla med människor, kommer nog bli kul.

Sähär kommer det se ut.

Time for school

Idag far jag till skolan efter att ha varit hemma hela veckan. Jag hoppas det går bra och att jag blir trevligt bemöten av mina vänner. Har hostat nått så jävulskt imorse och spytt skum 3 gånger. Jag hoppas det händer i klassrummet också så att alla får vara med om upplevelsen.


Fuck this shit

Jag har inte blivit bättre, så det blir nog att stanna hemma imorgon. Jag är jävligt trött också så det blir en tidig kväll för mig. Såg trassel idag för första gången. Den var väldigt bra, men jag fattar inte varför han var tvungen att klippa Rapunsels hår så himla kort, hon blev ful.

Nu ska jag fortsätta ligga i sängen, se Håkan bråkan och tycka synd om mig själv.


En förjävla natt

Jag har inte sovit gott inatt. Jag har vaknat flera gånger av att jag drömde att jag var tvungen att ha en bandeau bh på mig annars skulle några killar döda mig och att jag var täckt i blod. Det hände flera gånger och varje gång jag vaknade trodde jag att det var sant.

Halv 6 steg jag upp nu på morgonen av att jag inte kunde sova för att jag mår bajs. Så nu sitter jag nere i soffan och ser på Shrek.

Good night

Har varit hos Ludwig ikväll. Vi började med att fara till maxi och köpa cheez ballz och en dricka. Efter det för vi hem igen och såg på Big brother, fattar inte hur Rodney kunde åka ut.

Inte nog med att jag har ont i magen så har jag fått både feber och ont i halsen, jag hatar gud. Nu ska jag somna till Hostel som går på tv.


Parasit helvete

Jag har nog blivit drabbad av parasiten. Har haft ont i magen i 4 dagar nu och mitt bajs är inte det frächaste, men det ska inte hindra mig från att leva. Ikväll drar jag mig till Fellan och är med vänner.

Just nu sitter jag och ser på madagaskar som går på tv medan jag har en värmekudde på magen, det är super skönt.

LÖRDAG

Var med Ludwig igårkväll. Vi såg på Harry potter och en massa annat, sen sussade vi gott. Nu ska jag försöka plugga lite sen ikväll blir det nog att vara med polers.

Långfredag

Min mage mår bra igen efter lite sömn! sov länge för första gången på lovet också. Nu är det pippi på rymmen på fyran som jag ska se.

Efter det har mamma tänkt att vi ska leka hennes favoritlek "varmare kallare". Den går ut på att man ska leta sitt påskägg och när man närmar sig säger hon varmare, det är jätte kul.

Stomach ache

Blir inte att göra något ikväll heller. Min mage blir bara värre och värre och direkt jag ställer mig upp vill jag dö. Jag hoppas att jag inte har fått parasithelvetet i mig. Så det blir att ligga i sängen och se film hela kvällen. Ska leta reda på en katt också som kan göra mig sällskap.


Bröderna lejonhjärta

Det gick väldigt fort att tvätta fönstrerna, så det var värt det. Jag har jävligt ont i magen och har haft det sen igår, får hoppas det går över. Nu ligger jag i sängen med bullen och ska se bröderna lejonhjärta.

TORSDAG

Gjorde ingenting igår eftersom mina planer gick i kras, men ikväll hoppas jag på nått roligt. Nu väntar jag på att Sandra ska komma hem. Sen far vi vidare till mormor för att tjäna oss en slant genom att tvätta hennes fönster.

Doris njuter av vårvädret.

Just nu

Jag bjuder på en bild som jag tog nyss. Här sitter jag och ebba och ser på big brother och äter ostkrokar.

20:05

Det gick bra hos frissan idag. Det blev inte så jätte stor skillnad, bara lite frächare. Efter det for jag och syrran till stan för att köpa en present till mamma eftersom hon fyller år imorgon. Ikväll har jag ingenting att göra så ska lägga mig i sängen med bullen och se en film.

Som ni ser har sandra gjort en ny design till mig, tack syster!

Måndag

Kom hem för ett tag sedan från nippe där jag har varit med han, josse och kalle. Vi såg paranormal activity 2 och badade lite på kvällskvisten. Nu måste jag och doris sova eftersom jag ska klippa mig imorgon klockan 10.. Jag kommer bli skit ful och få självmordstankar.


Ut med Annie!

Kom nyss hem från en promenad med jycken. Har varit och hämtat ut mitt paket från hm. Nu väntar jag på att big brother ska börja.

ikväll ska Annie ut!! hon gör ingenting i huset. Om jag ska välja mellan Madde och Katerina så vill jag hellre att Katerina ska stanna.


Älska mig

Jag såg just klart filmen "Älska mig". Den handlar om en tjej som blir mobbad och har inga vänner. Den var väldigt sorglig, men det är nog mer en film som dom visar i skolorna för att visa hur det kan gå om ingen ingriper.

Här kan ni se trailern. Hon i vit tröja är så himla ful när hon skriker haha.

Harry P

For till josse igårkväll med pia och agnes, vi hade super kul. Idag har jag inte gjort ett skit, bara legat i sängen med bullen. Just nu är josse och agge här och nu ska vi börja se harry potter och dödsrelikerna.

Sexig harry.

American history X

Sista skoldagen imorgon sen är det loov!! Har nyss varit ute på en promenad med ebba, det var ganska skönt nu när det inte är så kallt. Just nu sitter jag och ser på American history X medan jag väntar på att big brother ska börja, den filmen är väldigt bra tycker jag.

Jag längtar


12APRIL

Idag fick vi tillbaka NO nationella. Jag är så lycklig, jag trodde verkligen inte att det skulle gå så bra som det gick. Nu är det bara att hoppas på att det går bra imorgon, hatar engelska. Det ska bli så otroligt skönt med lov nästa vecka!

Ebba och didrik

Det var underbart att köra moppe till skolan idag i det fina vädret.
Just nu ser jag på ebba och didrik medan jag gör engelska arbete.

Ut med patrik!

Snart börjar big brother!! idag ska fan patrik ut annars börjar jag gråta. Han är så jävla tråkig och dryg och sitter bara och gullar med madde hela tiden. Rodney är så himla klockren, särskilt när han bråkar med patrik.

LÖRDAG

Har haft en kväll med min syster ikväll. Först for vi till ica maxi och inhandlade lite godis och dyligt sen laddade vi hem en film. Vi såg på filmen husk, den var ganska bra faktiskt. Så om ni vill se nån bra skräckfilm så borde ni se den.

23:40

Har haft en hel kväll med doris, datorn och tvn. Just nu ligger jag i sängen och ser på seven, men kommer nog inte orka se hela. Doris ligger fortfarande här med mig, så jag slipper sova ensam inatt.

Even the best falls down sometimes

Allt är bara skit just nu, men det är bara att ta en dag i taget. På det så har min mobil blivit sluten, kunde inte bli bättre. Ikväll ska jag bara vara hemma och se film, orkar verkligen ingenting just nu. Jag hoppas att jag kan hitta på nånting roligt imorgon iallafall.


The sims leva livet


Det har kommit ett nyss the sims!! Leva livet heter det. Det här är sakerna man kan göra i det.

  • Simmar i alla åldrar kan roa sig med nya aktiviteter! Barn kan hänga med sina kompisar i trädkojor. Tonåringar kan göra festliga busstreck. Vuxna kan få en medelålderskris. Och mycket mer!
  • Vare sig det är ett vilt tonårsparty när föräldrarna är borta, en studentfest eller en officiell bröllopsceremoni, så gör de nya festerna varje åldersetapp roligare!
  • Dråpliga situationer och vilda dramer uppstår efter allt från vilda svensexor till utskällningar på grund av dåliga betyg eller rykten om simmar som är otrogna mot sina äkta hälfter!
  • Simmarna kommer att gilla helt nya sätt att vara kreativa, som att mixtra med ett kemiset, göra egna filmer som de kan se på sin egen TV, eller leka astronaut, dinosaurie, prinsessa och mycket mer!

TORSDAG

Är ovanligt glad idag, kanske sommarkänslor på G. I helgen skulle det ju bli kanon väder med 8+ grader. Jag och erinder tar steget och tar moppen till skolan imorgon. Ska göra mig en beställning på hm nu också, den består av en jacka, örhängen och en bandeau bh.

Hope for the best, but prepare for the worst.

Skolan är så fruktansvärt jobbig nu för tiden, vill bara ha påsklov. Inget roligt har hänt i mitt liv heller, hoppas det händer nånting snart. Nu ska jag lägga mig och se tv, sen blir det att sova.

Locktång

Är det någon som har ett tips på en bra locktång som verkligen fungerar? Jag är så himla less på att göra det med plattången och halva skallen sitter fast på den efteråt. Kenza får ju alltid snygga lockar med sin OBH nordica 19mm, men är det nån som har provat den?


Tzatsiki, morsan och polisen

Jag orkar inte vara i skolan mer, jag vill bara ha sommar och sommarlov. Jag vill också ha nya kläder, jag har bara gamla och fula. Just nu ligger jag i sängen och ser på Tzatsiki.

When we first met, i had no idea you would be so important to me

Har inte gjort ett skit idag, har endast suttit vid datorn. Jag ser big brother just nu medan jag äter chips. Jag fattar inte hur dom i huset kan vilja ha kvar Annie. Hon är så himla jobbig och konstig, jag hoppas hon åker ut snart.

19:47

Har haft en rolig dag i Piteå med tjejerna. Just nu är jag jävligt trött och också lite arg. Jag ska inte göra ett skit ikväll, har laddat upp med chips, dipp, cola och the sims. Ni andra får ha en trevlig kväll.

Piteå


Känns skönt att vakna halv 6 på en lördag. Nu ska jag snart fara till piteå för att bada med mina vänner. Vi tänkte ha lite kul för mette eftersom hon fyller år nästa vecka.

RSS 2.0