i'm surviving this for sure, to win my love takes so much more

Imorgon börjar skolan om igen och jag känner mig inte så taggad för det. I helgen har jag mest varit med ludwig, men i fredags var jag med vänner också. Nu har jag äntligen fått min lön, det känns jävligt bra att ha pengar.

Snart är det dags att sova, men först ska jag se livet enligt rosa som jag håller på att ladda hem.
                                   

Hello hello

Första dagen var inte så jävlig som jag trodde den skulle bli, men det var inte den roligaste. After school for jag och några vänner och åt på dallas och gick på stan lite. Ikväll ska jag se den nya pirates som jag såg på bio, ska bli spännande. Nu ska jag baka morotskaka.

Kan säga till er också att jag inte har lika långt hår som förut eftersom jag har kapat av 5cm. Såhär kort hår har jag nu:


Godnatt

Blev ändrade planer för mig ikväll. Istället för att sitta hemma för jag till Sofia med girlsen och åt mat och hade det trevligt. Vi såg även en väldigt vidrig film. Nu måste jag försöka sova så jag inte ser ut som ett levande lik imorgon, godnatt!


Skolhelvete

Idag är det sista dagen på sommarlovet och jag känner för att planera självmord, i hate school. Ikväll ska jag inte göra ett skit. Bara sitta hemma med katterna, se film och äta ostkrokar. Jag måste också duscha och välja kläder till imorgon så jag inte ser ut som en lodis och inte får några vänner.


FREDAG

Idag har jag och pappa varit med Ebba till veterinären. Hon har fått en tumör i sin tisse så hon måste opereras den lilla snippen. Nu sitter jag och spelar sims och äter godis och väntar tills vi ska äta middag, pizza blir det idag. Mitt liv består mest utav mat och elektronik, kanske borde söka en sån linje istället.

Hårförlänging

Idag fick jag mitt löshår som jag beställde i förrgår. Det var fan inte lätt att veta vilken färg jag skulle ha på mitt hår, men som tur var passade det perfekt.


Hemligheternas kammare

Jag har spelat Harry potter och hemligheternas kammare hela jävla kvällen. När man väl har börjat med ett harryspel kan man inte sluta förrän man har klarat ut det. Nu när jag har jag laddat hem det så har jag alla harry potter spelen, förutom det nyaste.

The sims 3 husdjur

Jag längtar så himla mycket till det nya sims kommer. Det ska bli spännande att prova på att ha en häst i familjen. Jag kollade på cdon för ett tag sedan och då stog det att det kom ut på nyårsafton, men nu har dom ändrat till 20 oktober vilket var en jävla tur. Man kommer kunna ha djuren hund, katt, häst också kommer det finnas skunk, tvättbörn och rådjur.


Amanda 16 år

Igår for jag och alla björkarna till Amanda som hade ett litet kalas eftersom hon fyllde 16 år i lördags!! vi åt jätte goda tårtor som Amanda själv hade varit duktig och gjort. Sen spelade vi galenpanna resten av kvällen, riktigt trevligt. Nu har jag varit på konsum och köpt mig lite godsaker till kvällen.

Snodde den här bilden från Sofia. Här sitter vi på altanen och äter gofika och dricker vin!

Hemmakväll

Det blev en hemmakväll för mig idag efter många om och men. Jag har laddat upp med chips, körsbär, kexchoklad, cola, levande ljus och Eva och adam. Jag har inte tänkt se Eva och adam utan bara ha det i bakgrunden för annars är det så jävla tyst.

Det jag ska göra är att spela Lassemaja. Jag tycker det var jättekul när man skulle lösa alla uppdrag, men nu vet jag redan vilka alla skurkar är så det är ganska lätt.

Cherryyy

Igår for jag och några polare och körde laserdome. Jag var såklart king och kom etta. På kvällen for jag till min vän Sofia med Linnea och Mette. Vi gjorde inte så mycket förutom att prata och äta chips. När Linnea och Mette farit hem for soffan och jag till Rebecca och såg en dålig film.

Just nu sitter jag och äter körsbär som var jävligt goda, köp dom på ica maxi. Jag tog några sensuella bilder som jag tänkte visa er.

How clean is your house

Igår började jag ladda hem en säsong av How cleans is your house som har blivit mitt nya favoritprogram. Jag har nog fått ett städningssyndrom från när jag städade på Skellefteåkraft. Nu är det bara 10 minuter kvar sen ska jag och Bullen börja se det.


Lilla doran

Doris har börjat inse nu att det inte finns några kattungar kvar i huset. Hon har varit hemma flera gånger idag och nu ligger hon i min säng och vill mysa. Det är första gången på hela sommaren jag ska få sova med henne, det ser jag fram emot. Nu ska vi sova, godnatt


Harry potter åter igen

Nu far jag och Ludwig och ser Harry Potter på bio för andra gången. Jag hängde inte med så mycket i början av filmen så nu ska jag kunna allt som händer i den.


Brudaar

Igår for jag och brudarna + Ludde till Falkträsket och badade. Vid 6 for bara vi tjejer till Wok and roll och köpte med oss mat och for till Boviken där vi grillade och pratade. Vi hade det riktigt trevligt och mysig.







New shoes


Måndag


Hej tänkte bara säga att jag lever. Jag har faktiskt skrivit några gånger, men dom inläggen har tydligen inte kommit upp på bloggen. Det har inte hänt något speciellt i mitt liv sedan jag skrev sist.
Idag var jag på stan med mamma och Sandra. Vi åt på Lilla mari och jag köpte mig ett par höstskor jag tänkte visa.


RSS 2.0