Måndag


Nu är jag snart klar med mina vantar på slöjden, må gud vara med mig. Imorgon slutar vi halv 2 och på onsdag går vi bara till lunch, skönt! Just nu ser jag på harry potter och de vises sten.

Snickerskaka

Luddan for hem vid 12 idag, efter det har jag inte gjort så mycket. Eftersom jag behöver något gott med socker i varje dag så bestämde jag mig att istället för att äta godis, chips eller dyligt så ska jag baka. Det blev att jag gjorde en snickerskaka som jag väntar på att få smaka på resultatet.

16 år idag!♥


GRATTIS ÄLSKLING!!!!

HELG

Så himla skönt att ha helg och slippa skolan. Gick upp från sängen runt ett idag, sen var jag tvungen att följa med ut på en jävla promenad. Ikväll kommer luddsan hit och sover här, har inte träffat han på en hel vecka.

TORSDAG

Äntligen fredag imorgon, den här veckan har varit jävligt seg. Blir att fara till stan imorgon och köpa lite behövande saker och en present till luddan som fyller år på söndag. Nu ska jag bestämma vilka kläder jag ska ha imorgon, duscha och städa mitt rum. Ska försöka lägga mig tidigt idag också.


Hata tandläkaren

Imorgon måste jag fara till tandläkaren ungefär halv 8 på morgonen, kul. Jag kommer säkert att ha flera hål och tandläkaren kommer bli sur över det. Jag hatar den jävla lampan dom ska lysa i käften med, jag får alltid tårar i ögonen för att den lyser nått så jävulst. När dom ska ta kort på tänderna hatar jag också. Kanterna på grejen man biter på skär ju i tandköttet utav helvete.

I rymden finns inga känslor

Poppade popcorn, tog mig lite choklad, tog mig ett stort glas med cola och satte mig och såg i rymden finns inga känslor. Det tog en jävla tid innan man kunde ladda hem den filmen, men nu har jag sett den och den var bra.


Beställt


Beställde bikinin som alla kommer att ha i sommar, men jag tycker den är fin. Köpte mig också ett par skor som kommer vara finfina i varmare tider.

Sommar

Jag längtar så himla mycket till sommaren. Det finns inte ett skit att göra på vintern, bara sitta inne och se på film. Det känns som att det här kommer bli en toppen sommar. Jag ska försöka sola varje dag det är sol(säger jag varje år), men i år ska jag verkligen försöka göra det och hitta på nånting med mina vänner så ofta som möjligt.


25 JANUARI

Hände inte så mycket på skolan idag heller och det var träslöjdarna som slutade tidigt. Nu ska jag och josse börja med våran musikvideo på bilden till våran party låt som vi har gjort, den kommer nog att bli jävligt cool.

Jag ska gå ner och ta mig en semla nu som jag kommer att få jävligt ont i magen av.

I taket lyser stjärnorna

Skolan sög idag, hände inget roligt. Håller fortfarande på med mina jävla varntar på slöjden, ska bränna dom sen. Imorgon slutar vi iallafall tidigt och hoppas att nånting roligt händer. Nu sitter jag och ser i taket lyser stjärnorna med bullen och äter chips och dricker cola<3.

Ge mig cola

Jag har inte druckit cola på hela helgen, vet inte vad jag ska ta mig till.

23 JANUARI

Just nu ligger jag i sängen med underbaraste doran och ser på harry potter och fången från azkaban medans jag äter en god glass. Doris har varit jätte mysig hela morgonen. Ikväll ska jag inte göra ett skit, bara ligga i sängen, se nån film och äta chips. Det gamla vanliga.

The fantastic man, harry potter.


Min dag

Nu ska ni få veta vad jag ska göra för nått intressant idag.
  • Äta en billys.
  • Spela gta.
  • Duscha.
  • Se harry potter.
  • Äta middag.
  • Vara med ludwig.
  • Sova.
Jag tycker det låter som en mycket händelserik dag.

FREDAG


De andra tjejerna i klassen är och har ett så kallat harry potter lan hemma hos petra. Jag kände att jag verkligen inte orkar sitta uppe hela natten och se harry potter, orkar max se en harry per kväll. Istället var jag med min boyfriend och vi såg på tv och pratade om allt möjligt. Nu har jag äntligen hittat gta skivan så imorgon blir det att spela! För tillfället är jag väldigt trött och funderar på att sova snart.



Min kväll

Jahapp vad ska man hitta på en tisdagskväll som denna, jo jag har bästa lösningen. Man lägger sig i sängen med en katt eller annat djur man har tillhands t.ex. en axolotl (en typ av vattenlevande salamander). sedan sätter man på en film man tycker är bra. Jag föredrar svenska filmer som t.ex. bert, eva och adam eller någon
mysig julkalender. När allt det är fixat fattas bara något gott tilltugg och en god läsk (helst cola).

Såhär ser då min kväll ut. Jag gjorde ett helvetes fult collage för att det skulle se lite trevligare ut. Kvällen består då av: en ful katt, cheez ballz, choklad, cola och en film. Kände mig tvungen att se den där filmen för att jag har så mycket nazister runt mig för tillfället.

Tisdag

Vi kommer sluta 20 över 1 varannan tisdag nu, känns fantastiskt skönt. Jag firade det med en cola.
                 

Äntligen klar

Har legat i sängen precis hela dagen och lyssnat på anne jävel. Skulle kunna strypa hon som läser den där boken nu. Jag började lyssna runt två och är klar nu ungefär 7 timmar senare. Jag har inte klätt på mig än och ska snart lägga mig i sängen igen.


16 JANUARI

                     
Vad har jag gjort i helgen då? jo jag har varit med ludwig, ätit godis och lyssnat på anne frank. Har skaffat en ljudbok nu eftersom jag inte kan läsa utan att somna. Imorgon börjar skolan om igen och det är sista dagen på elevsval skiten. Vi ska se film på svenskan sen ska vi göra en extra lång pjäs på draman, kul. Nu ska jag fortsätta lyssna på anne och äta nånting.

Den här veckan ska bli min död

jag har förbannat mycket träningsvärk i ryggen så jag känner mig som 70 år. Vi ska ha exakt samma lektioner hela veckan fram till tisdag, det vill jag dö över. Vi har elevensval så jag kommer läsa anne franks dagboksjävel hela förmiddan och sen ha drama på eftermiddan hela veckan ut.
Önskar jag hade anne franks hår..

Första skoldagen

Första skoldagen var helt okej. Elin hade en överraskning att vi skulle fara på african power dance, det var det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv. Jag har ont i hela kroppen och orkar inte röra mig. Efter det for vi och myste hela klassen hemma hos elin. Nu är jag förbannat trött och ska gå och sova, ser fram emot att vakna tidigt imorgon.


Pojken i randig ski-doo dress

Blev lite ändrade planer för kvällen, bytte ut den mysiga katten mot mamma...

Vi såg iallafall på pojken i randig pyjamas. Den var ganska bra, men lite långtråkig och ganska mesig för min del. Jag hade gärna sett lite mer nazi action, men det var ju tragiskt att den lilla juden och pojken vart ihjäl gasade.


Katten doris

Igår kom ludwig hit och vi såg på harry potter och dödsrelikerna med jävligt dålig bild, sen sovde vi(7 månader igår♥). Ikväll ska jag nog ha en myskväll med doris med en massa ljus, godis och en bra film. Vi har börjat spendera mer tid med varandra på senaste tiden.

Här var vi på promenad på ängen en varm sommardag.

Flammande bägaren

Eftersom jag har klarat ut mina nyaste harry spel, så ska jag ska jag spela flammande bägaren som jag bara har spelat på playstation. I det spelet är man nästan aldrig på hogwarts, så det är ju lite tråkigt.

Tisdag

For på laserdome med mina vänninor plus grabbar. Efter en hård kamp for vi flickor vidare till hemmakväll och hyrde en film som hette hard candy, sen vidare hem till mig. Filmen var ganska dålig för den var enformig, fast den var lite bra.


Nyårs bilder

Nu har sofia lagt ut bilderna från nyårs den lilla segsnippen, så här kommer några av dom.






2 JANUARI

Igår gjorde jag inte ett skit tills luddsan kom hit vid 7 tiden. Vi såg på lite harry potter och annat som gick på tv. Han stannade kvar över natten och sen han for har jag bara spelat. Nu ska jag iallafall se tjenare kungen som går på 5an.


GTA

Nu ska jag spela gta som jag inte har spelat på hur länge som helst, ska bli intressant.


RSS 2.0