Min dag

Har haft en väldigt slapp dag idag. Friluftsdagen bjöd på först lite volleyboll där vi självklart vann, sedan hjärt och lung räddnings träning och sen metade vi lite. Josse var så duktig och fick sig en liten mört. Runt 1 fick vi sluta för dagen.

Ikväll har jag varit och sett på Frejas musikal, dom var riktigt duktiga!


30 MAJ

Idag efter skolan for jag och syrran en stund på stan där jag köpte 2 bikinisar och vi delade på två bandeaus. Efter det for vi på Suntan vilket jag måste fortsätta göra om jag ska få nån färg på min bleka kropp. Imorgon har vi friluftsdag på kanot hela dagen. Det kommer bli skönt att inte vara på skolan, men jag ser då fan inte fram emot att paddla.

Om 16 dagar är det dags igen!!

Klasströja

Idag fick vi våra klasströjor. Vi valde att inte ha något som "Kan innehålla spår av jordnötter" utan körde på stilrent.


17:37

Har nyss kommit hem efter ett besök på Suntan. Jag måste försöka få upp en bränna till skolavslutningen. Nu har vi bara ungefär 1 vanlig vecka kvar av skolan, så himla skönt! Idag var det bara våran klass som var på skolan. Dagen började med prov i andra världkriget vilket jag hoppas gick bra. Efter det har jag ritat klart min panda som jag har gjort på bilden. Det var alltså en väldigt skön och slapp dag.

Nu ska jag vänta på mat sen städa mitt rum som ser förjävligt ut. Ikväll drar jag till Ludwig och sover där.

En klischig bild från Grönan.


Skolavslutningsklänning

Efter allt jävla letande har jag tillslut hittat en klänning. Det blev den som jag visade här på bloggen för ett tag sedan.



Eftersom jag inte orkar visa hur den ser ut på mig så får ni se på den här bilden istället.

Shoppingen från Stockholm





Linnen från Zara | shorts från Topshop.


TISDAG

Har varit rätt så trött idag för jag och Ludwig la oss inte så värst tidigt igår. Idag har skolan varit rätt ok, har nästan inte behövt göra nånting. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se Pippi i söderhavet.

Jag ska också försöka tvinga Sandra att skjutsa mig på konsum eftersom jag behöver jordgubbar till spanskan imorgon. Vi ska ha någon slags minnesstund av våran språkresa och äta fruktsallad och titta på bilder därifrån.
                                  


Skansen












HEMMA

Äntligen hemma från Stockholm! jag har haft det jättekul på resan förutom att mina fötter inte klarade av att gå i converse hela helgen. Nu ska ni få höra lite av vad som hänt på dagarna.

På Fredagen började vi med att shoppa till klockan 3. Jag köpte 2 linnen och ett par shorts. Efter det for vi tillbaks till hemmet och sen vidare till Grönan. Jag höll på få hjärtattack när jag skulle åka Insane både före och under resan, men efteråt var det ganska kul.

På Lördagen for vi till Skansen och kollade på det fina djuren (jag har jätte många fina djur att visa sen). Sen for vi och kollade hur det såg ut inne i Riksdagen. Det var inte lika kul, men det var coolt där inne. På kvällen for vi på bio och såg Pirates of the caribbean 4, den var ganska bra.

På Söndagen for vi på tekniska museet, det var inte så kul. Vi såg först en lärofilm om rymden i 4d, sen kollade vi på nasa utställningen. Efter det for vi en liten sväng på stan igen och jag köpte ett halsband till syster. Sen var det dags att äta sen fara hem.

Dessa kändisar såg jag: Johan palm, Dessie och hon som var med i Total black out förra veckan som tyckte att en kille var sexig när hon kände på han.
        

Vi synes

Jag kommer nog inte blogga nu tills på måndag eftersom jag har fullt upp. Imorgon efter skolan far jag som sagt till Boda borg med vänner eftersom Sofia Erinder har fyllt år. På torsdag är jag med Ludwig efter skolan och sen drar jag ju till huvudstaden och är där till måndag. Så ni får ha det så bra så hörs vi!

Jag älskar dig

Hello there

Hej alla som läser min otroligt roliga blogg. Idag har jag varit på skolan och haft trevliga lektioner med trevliga vänner. Nu är jag hos luddsan och gör inte så mycket. Imorgon måste jag sätta igång att packa till Stockholm för på onsdag ska nämligen jag och mina vänner till Boda borg och leka. Jag måste också köpa föda att göda mig med på bussen.
Det var då fan bra att Madde åkte ut igår också.

Klassresa

På Torsdagkväll klockan 10 far jag och min klass på klassresa till Stockholm. Vi måste tyvärr åka buss dit och det är inte det bästa jag vet, men med trevligt sällskap blir det nog bra. Man kommer nog kunna sova en stund också. Jag längtar så himla mycket och tror det kommer blir superkul! Vi kommer att vara där Fredag-Söndag och kommer vara hemma klockan 6 på Måndag morgon.

Jag har kollat vad det ska vara för väder också och det ser väldigt bra ut.

Avslutningsfotot

Här är några foton från avslutningsfotot. Eftersom jag tog korten med min mobil så får ni dom som Petra har tagit istället.

Alla elever.


Voldemort och Harry.


Lucius, Voldemort och Bellatrix.


Ron, Harry, Dobby och Hermione.


2 Hufflepuff brudar.


Luna och Hermione.

Fredag den 13:e

Hej hej hallå dagboken. Idag var jag på skolan och var jätte trött, höll på somna flera gånger. Efter skolan for jag på stan med the L och köpte mig en locktång och lite smink. Nu har vi nyss ätit oss ett skrov som satt fint i magen. Nu håller jag på att städa medans Ludwig har tagit sig en liten powernap.

Jag lägger in bilderna senare från vårat klassfoto.

Några bilder från idag





Torsdag

Fyfan det blev en ännu mer förjävlig dag idag. Morgonen var helt okej, men sen for vi på studiebesök till Piteå på trästället där det luktar bajs. Vi gick runt på den där jävla fabriken i ungefär 2 timmar utan stopp så mina svaga ben började skaka. Inte nog med det så fick jag världens huvudvärk som jag fortfarande har.

Imorgon ska vi ta det där avslutningsfotot med klassen. Vårat tema är Harry potter där alla är olika karaktärer från filmerna. Jag ska vara Dobby.


11 MAJ

Den här dagen har varit förjävligt. Jag har varit jättetrött och haft matte nationella. När jag kom hem tänkte jag äta lite choklad så att jag skulle må lite bättre, men eftersom jag har hosta som vanligt så fick jag en attack och började spy slem.

Nu ska jag göra lite läxa, duscha och sen sova TIDIGT.


SANDRA 18 ÅR!!

Grattis till världens bästa storasyster som fyller hela 18 år idag!!! jag älskar dig♥


MÅNDAG

Idag var det riktigt varmt och skönt ute. Det kändes lite surt att vara i skolan då, men vi får hoppas att det kommer mer varma dagar. Nu har jag nyss varit i stallet och borstat min ponny som händer kanske en gång per år. Hon blev så blank och fin och fick jättefina flätor i manen. Just nu sitter jag och äter chips, dricker cola och lyssnar på musik som vanligt.

Ponnyn Bea en varm sommardag år 2008. Som ni kan se på hennes mage brukar hon inte motionera så ofta.

Bättre bild på skorna


Go väder

Igår var det väldigt skönt ute. Vi åt grillat till middag och efter det for jag och sandra till ica och köpte oss lite gott till kvällen. Vi såg på två skräckisar som hette insidious och amusement. Amusement var ganska dålig, men den andra var bra fast endel spöken i den var väldigt overkliga.

Idag ser det ut att bli lika bra väder, så jag ska ta min bleka kropp och sola ett tag.


Skorna


3 Maj

Jag var så fruktansvärt trött idag efter att jag hade ätit middag. Jag höll på somna i datastolen så jag la mig i sängen istället. Då somnade jag självklart och har sovit tills nu. Imorgon slipper vi skolan för att vi ska samla in en slant till barnen i Kenya genom att göra nått arbete hemma.

Nu ska jag mysa med Doris, göra mig lite popcorn och se Guds tre flickor.


Ska jag beställa?


Söndag

Hur fan kunde madde stanna kvar i huset, vem är det som röstar på henne? Nästa vecka måste hon ju för fan åka ut.

Idag for jag och Sandra till ica maxi och köpte oss lite gott och serien "Guds tre flickor". Jag har bara hunnit se lite av den, men den verkar vara bra. Jag provade också den nya marabou caribbean med smaken banan och kokos. Jag tycker den var väldigt god och att ni borde smaka den. Nu början klockan bli mycket så nu ska jag försöka sova trots min hosta.



RSS 2.0