Goväder!

Jävlar vilket skönt väder det har varit idag! Nu längtar jag till sommaren som aldrig förr. Har suttit ute och solat ett tag till ett försök att få lite färg, gick inge bra. Jag har fan inga pigment. Jag har också varit ute på en liten promenad med jycken för en gång skull. Annars har det inte hänt så mycket idag, bara njutit av solen. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med mat från max, namnam.


2 månader kvar


Pottermore, en hemsida for alla potterlovers


Nu har ju pottermore kommit (säkert för länge sen, men jag har inte varit så aktiv på harry potter fronten den senaste tiden) och det är jättekul! Det är en hemsida för alla oss som älskar harry och hans vänner. Jag fattar inte så mycket av den, men det jag vet är att man går igenom alla harryböcker och samlar saker man hittar på alla kapitel tex trollkarskort och lite annat smått och gott. Man kan också duellera med andra och göra trolldrycker.

Jag ville såklart hamna i Gryffindor, men jag blev i Slytherin. Fast det är inte så tokigt det heller. Nu kan jag passa på att ragga på Draco också eftersom harry brukar jag vara med på fritiden ändå.

Om ni vill bli vän med mig heter jag Flooflight28908 ps, inte jag som valt det där jävla namnet.


Måndag

Kunde inte hålla mig hehe, beställde nyss skorna och längtar fan tills dom kommer så jag får se på dom.

Imorgon är det dags för svenska nationella läsförståelse, längtar inte. Det jag mest gruvar mig över är spanska provet vi har på onsdag. Jag är så jävla dålig på spanska och jag vill verkligen inte lära mig det heller. Fuck life.
Nu måste jag plugga glosor. Får tänka på att skorna blir min belöning.

Helvete så snygga

SKA JAG SLÅ TILL?



Dansa är kul men jag föredrar att supa

Hade en ganska ovärd dag igår på skolan, vi gjorde typ ingenting. Det enda som var lite kul med dagen var att jag, julia och alicia lyxade till det och åt skrov till lunch. Efter skolan for jag med sandra och pappa på solbacken och köpte grejer till en buffé som vi skulle göra till mamma eftersom hon fyllde år igår, grattis igen♥(även hitler).
Efter vi firat mamma gjorde jag mig klar och for på fest. Jag hade jättekul med mina söta vänner som vanligt♥


Läggdags med pippi

Skoldagen gick så himla sakta idag, hade självmordstankar varje minut. Imorgon är det iaf äntligen fredag och jag ska njuta så jävla mycket av att få sova ut i helgen. Finns inget värre än att stiga upp på morgonen när man vill sova 879 timmar till.

Jag är jättetrött just nu och tror jag snart ska gå och lägga mig. Först ska jag äta nått sen blir det nog att lägga sig i sängen och se pippi. Haha jag älskar pippi, den är så jävla dåligt gjord och det är bra låtar i den.
Min favorit är pippi på de sju haven. Annika måste vara den jobbigaste ungen i detta land. Fattar inte hur pippi kan vilja vara med henne.


Hatar korta sovmornar

Är på skolan nu och väntar på att få börja. Jag börjar 20 över 9.. så jävla ovärt. Eftersom jag är så jävla lat så kan jag egentligen ta bussen halv 9 från ursviken så jag slipper vänta på skolan i en timme, men då måste jag gå till skolan och det är jävligt jobbigt.

När jag kommer hem måste jag gå in på min favorithemsida glosboken.se. Har engelska gloser till imorgon och spanska prov nästa vecka fyfan. Jag hatar spanska mest i hela världen, värsta språket jag vet. Önskar jag kunde hoppa av skiten.


Adolf hitler min kompis på skolan

Sitter på historian och skriver en biografi om hitler. Det var ju bra att jag såg american history x igår så jag kan leva in mig lite i rollen som nazist. Jävlar vad jobbigt det är att hitta fakta om lillgubben, finns ju hur jävla mycket som helst. Endel små saker som jag tror dom har hittat på, tex vad han gillar för mat har som favoritfärg osv, haha så jävulst. Fick veta att vi fick sluta 20 över 1 idag istället för kvart i 3!! HELVETEE så skönt, hata skolan.

Söt Adolf utklädd till påskhare och när han är busig i vattnet.


American history X

Nu ska jag lägga mig i sängen och se American history x, var jävligt länge sen. Älskar den filmen och danny, han är så cool och snygg. Ska också gotta mig med cola och choklad, kanske också en söt katt vill vara med.


Sugen på köpa rosa klackar..


Slut på lovet

Då var påsklovet över.. Är redan less på skolan trots det bara gått en dag, fuck school and the police. Jag har då haft ett bra lov med mina vänner! men tycker det har gått alldeles för snabbt. Nu är det bara att vänta till sommarlovet, inte så jävla länge kvar ändå.
        


Instagram

Nu när alla androidare har fått instagram kan ni följa mig på fannnyli!


Rollspel och fest

så jävla skönt med lov! hatar skolan. I fredags hade vi FN rollspel på skolan och det var inte det roligste jag gjort. Jag är inte så jävla bra på debattera, särskilt inte när jag inte vet så mycket om vad vårat land tycker och saker. Det var inte så jävligt som jag trodde det skulle vara iaf, så jag överlevde.

Igår for jag och matte på fest till mella. Det var inte så kul eftersom vi var nyktra, men trevligt att träffa lite folk. Tyvärr så blev det lite kaos och bråk på slutet, men det löste sig tror jag.

                                            Här var jag redo för rollspel, jag var från kina och hette Li Fei Ning.
                                       

Ännu ett nytt skal


Bara 2 kvar nu;) och ja jag ska fixa mina naglar.


Min fredag

                    
I fredags gick jag på stan ett tag medans jag väntade på matte och köpte koftan jag har på bilden. Man ser inte så mycket och jag orkar inte ta nån bild heller. Det är en vit, stickad fladdrig kofta från gina om ni förstår vilken det är. Efter stan for jag till matte med han och hjalmar och vi gjorde inte ett skit. Vi har nog aldrig varit så uttråkade som vi var då.

Efter många om och men for vi på fest där det nästan inte var någon jag kände. Det var ungefär 90% killar, men det är ju nice;)

Bio med storasyster

   
Igår på dagen chillade jag ett tag med sandra och sebbe. Efter middan bestämde jag och sandra att vi skulle fara på bio. Vi såg The devil inside. Jag tycker exorsism filmer är bra. Det är kul att se när dom är besatta och demonen säger alltid så roliga saker. Dock så hade den fan ett dåligt slut, men annars ganska spännande.
                 

RSS 2.0