Fettisdag

Skönt att sluta halv 12 idag! behövdes verkligen. Börjar 11 imorgon och har lektion i en halvtimme sen ska vi se teater, känns lite ovärt. Idag är det fettisdag och jag gillar varken semlor eller plättar, får jävligt ont i magen av det också. Jag skippade lunchen idag och fick skjuts hem av sandra istället, skönt.

I söndags började ju äntligen big brother om!! jävlar vad jag har längtat. Tycker det var jättekul igår att kolla på Hanna Widerstedt som är så himla korkad, men rolig. Jag skulle aldrig stå ut med att vara i samma hus som henne, men hon är rolig att kolla på.
      

Middag på Dallas

Har fått träningsvärk mellan lungorna nånstans av all hosta, gör jävligt ont. Sitter i bilen nu och väntar på mamma och pappa som köper färg. Nu ska vi fara på Dallas och äta, får se om det blir skrov eller sallad. Tar nog det som man får minst hosta av.

Tog en bild innan vi for, är restaurangfin.


På bussen

Sitter på bussen just nu och ska till skolan. Har två långa lektioner idag och ett hål, känns lite jobbigt. Slutar iallafall 10 över 2 om ni vill skjutsa hem mig.

Inatt har jag hostat nått så jävulst, höll på spy flera gånger. Alltid när jag får hosta så har jag det i minst 2 månader. Jag och Sandra är allergiska mot hosta, vi har det alltid så jävla länge och jag spyr alltid slem.

Jag och Amanda i fredags, vi var ganska fula på den här bilden.


Wildkids wille spyr utav helvete

Satt och kollade på youtube och fick upp den här filmen. Det är ju självaste wildkids wille som spyr utav hele fan. Haha jag tycker det är jättekul att kolla på när folk spyr (ja jag är jävligt äcklig), men det är bara kul om man spyr och skrattar åt det. Inte om man har magsjuka eller om nån har druckit lite för mycket sprit. Hahahhh jag kan inte sluta skratta när jag ser dom här filmerna.

PS. KÄNSLIGA PERSONER VARNAS!

Gillade ni den kan ni se en till här

♥Alla hjärtans dag♥

            
Idag är det alla hjärtans dag och jag är hemma och är sjuk. Har aldrig haft så ont i halsen som jag hade igår, jävlar också. Direkt jag svalde sket jag nästan ner mig för det gjorde så ont. Idag är det iallafall bättre.

Jag har ju ingen kille att vara med ikväll, men det finns en som alltid ställer upp - Harry Potter♥ Just nu sitter jag och spelar fenixordern som var jävligt länge sen jag spelade och ikväll ska jag nog se någon av filmerna.


Mina lockar

det är några som har frågat hur jag lockar mitt hår. Jag använder en locktång från obh nordica som heter artist curler 19mm. Den är jättelätt att använda, bara att surra håret runt stången så får man fina lockar!


Vill ha

Jag tycker dom här skorna är skitsnygga. Skulle inte sitta fel att gå runt i dom på sommaren, men 15cm klack känns ju lite krisfall..

15:01

Jag hade kul igår hos Kalle med polarna, är dock jävligt trött idag. Det är bra för då kan jag somna fort ikväll som jag aldrig annars brukar göra på söndagar. Nu är jag ännu mer förkyld och jävlig, hatar att vara sjuk. Jag vill alltid vara sjuk för att slippa skolan, men när jag väl blir det så ångrar jag mig. Nu måste jag plugga spanska för jag ska redovisa imorgon om mina djur genom tiderna.
           

Klasskompisen

Nu far jag till min klasskompis kalle och är med vänner!


Middag med polare

igår var jag med Petra, Julia och Alicia. Vi bästämde oss för att göra en middag tillsammans, så vi shoppade på ica som en riktig familj. Det blev kött, potatisgratäng, sallad och sås. Det blev riktigt gott. Efter det satt vi bara och pratade och åt godis tills klockan slog 1. Då for jag hem och somnade direkt.
               

Hunden ebba

Har sovit med min hund för första gången nu när mamma är borta. Hon vill aldrig det annars för hon vill bara vara med mamma. Jag tycker hon är mysigare än katterna, men hon har äckligare päls. Imorse när jag vaknade kände jag att jag har ont i halsen och god damn jag vill inte bli sjuk. Jag sitter på skolan nu och väntar på att vi ska börja, vill redan hem.

Mys tjejen


Hello friends

Filmen som vi såg idag var då fan inte den bästa jag sett, kommer inte ens ihåg vad den hette. Nu har mamma farit till Stockholm så jag och Sandra måste sköta hästarna.. fyfan. Nu måste jag gå ut till stallhelvetet och mocka. Efter det ska jag duscha så jag slipper lukta hästbajs på skolan, blir nog inte så populär då. See you!

Här är jag i somras när jag hade kul och var ledig från skolan. Hade fan mörkt hår då.

Godnatt

Äntligen ligger jag i sängen efter en lång måndag. Imorgon kommer dagen bli ännu längre för vi kommer att sluta 5 för vi ska se nån film på spanskan, kul dag. Som tur är får vi ledigt från 2 spanska lektioner för att vi ser sen. Dessutom är det en hitler film, love. Nu ska jag och Doris sova, godnatt från oss!


Bloody hell

I fredags var jag på party och hade kul tills vi skulle fara hem och jag märkte att min kära iphone inte låg i jackfickan.. Var helt säker på att jag lagt den där, så vi provade att ringa på den och den var avstängd. Jag trodde då det värsta, att nån jävel hade snott den, jag ville dö. Jag levde utan min mobil i en natt och jag vet nu att ett liv utan iphone är inget liv. Som tur var hittade dom jag var hos mobilen på morgonen i en låda!??! nån hade alltså tagit den ur min jacka och lagt den i en jävla låda??? Så jag grät och var självmordsbenägen i onödan. Det var ett jätteroligt skämt du som gjorde det. Imorgon är det skola igen och jag har hälsosamtal direkt på morgonen, känns kul.

                                        Vi ska aldrig vara ifrån varandra igen♥♥
                                           

RSS 2.0