PDOL

I torsdags kom mitt the sims, så ni kan ju gissa vad jag har gjort dom senaste dagarna. Det är väldigt kul och fattar inte hur jag kunnat levt utan det så länge. Just nu sitter jag och laddar hem kläder, möbler och dylikt.
 
I Lördags for jag ju som sagt på PDOL med alicia och julia. Hade jättekul med mina tjejor. Tyvärr hände det värsta som inte får hända. När jag satt på bussen påväg till piteå kom jag på, fan jag har glömt spriten hemma. Var nära på gråta, spy och hoppa ut genom fönstret. Som tur var fick jag lite av min hjälte hannes♥ Var egentligen tänkt att jag skulle övernatta i piteå, men blev att jag for till byske istället. Nu är det bara att vänta till nästa år. Då är jag jävlart 18 och då ska jag inte glömma spriten hemma.

The sims abstinens

Jag är så jävla sugen på spela the sims. Min the sims 3 skiva funkar inte och jag vettefan vad det är för fel. Har försökt göra allt man kan göra och jag har gett upp hoppet. Det var nog över ett år sedan jag spelade och jag klarar fan inte mer. Det går ju såklart att ladda hem, men då blir det alltid damp när man ska ladda hem kläder och möbler och det måste jag göra för det är inte kul att spela om man har fult hår, kläder eller möbler.
 
Funderar på om jag ska beställa den första jävla skivan och sen dom två som jag inte har dvs djurliv och i rampljuset. Det blir 500kr och det känns ju inte så jävla kul att slösa det på spel, men det är nästan värt det. Har hela vintern framför mig och man klarar inte en vinter utan the sims. Får lön på fredag tror jag så då måste jag fan beställa.
 
Såg nu att det här kommer ut den 5 september, så jävla kul. Då kan man leka the walking dead eller proffessor lupin när han är varulv.
 

Helg med polare och trästock

Som jag trodde var jag levande död på fredagen efter trästock. Somnade vid halv 3 och steg upp klockan 6, men jag hade då kul med mina tjejer♥
 
I lördags blev det trästock igen med ursvikenbrudar. Den här gången var det fest inblandat och jag blev knappt full tyvärr, men det var kul ändå. Man kan ju ha kul utan alkohol, men varför chansa. När mina vänner for hem stannade jag kvar med hannes och for sen till byske och sov där.
 
I söndags for jag till mette vid halv 2. Där väntades det babyshower med grillat till lunch! Det var jättemysigt och det var kul att träffa rebecca som jag inte gjort på väldigt länge!
 
Några bilder från helgen
 
 
 

Krigar mig till trästock

Hej hopp i galoppen. Veckan har gått rätt fort trots att det är första jobbarveckan. Nästa vecka lär bli lite jobbigare och jag är redan less. Har inte gjort så mycket den här veckan efter jobbet, men igår var jag iallfall med sötnosen hannes.
 
Jag är tröttare än fan idag och jag lär inte vara piggare imorgon. Ikväll ska jag nämnligen fara på trästock med mina festivaltjejer julia och alicia. Vi ska fara och äta middag där och sen se systersol och maskinen. Jag fattar inte vem fan det är som har bestämt att maskinen ska spela på en torsdag och det värsta av allt halv 12!?!?!? tänker dom inte på att vi som jobbar kanske också vill se. Jag ska då bita ihop och se dom, så imorgon kommer jag nog vara en zombie när jag städar. Får ta med mig några energidrickor så jag håller mig vaken. Nej nu ska jag ta mig en powernap, vi höres.
 
Mina finisar♥
 

Regnbågsfärgat glitter, vad vacker du är (gissa filmen)

Den här helgen har bestått av fest och mys, dom två bästa sakerna som jag gärna vill ha varje helg. Idag började jag om att jobba.. känns förjävligt. Det värsta jag vet är att stiga upp tidigt på morgon fyfan, vill bara sova. Det enda positiva är pengarna. Får tänka på lönen varje gång jag skurar en toa.
 
Det känns inte så jävla kul att maskinen och systersol är på torsdagen på trästocks=ingen fest för mig om jag inte vill vara död på fredagen. Är dock jävligt taggad på att fara på pdol nästa vecka med mina sötnosar julia och alicia. Nu ska jag spela lite av mitt nya favoritspel cooking academy sen ska jag göra nån mat.
 
Me and my sexy sluts

Gårkvällen

Igårkväll följde jag linda till robin och hans polare för lite festligheter. Vi krigade oss ut i regnet och satte oss  en grillgrej. Som tur var slutade det regna efter ett tag. Tog faktiskt kort som inte händer så ofta. Nu ska jag sätta mig framför tvn med chips och dipp, jävlar så gott.

Lurad på tradera

Hejhej nu har jag nyss kommit hem från en dag på stranden med sandra och mamma. Det var då inte så mycket sol som vi hoppas tyvärr.
 
Såg också nu att dom beiga skorna som jag köpt på tradera troligtvis inte kommer att komma. Det är flera som har skrivit att dom betalat med inte fått sin vara av snubben som lagt ut annonsen. Han har troligtvis lagt ut allt på samma gång för att dom har skrivit både idag och igår att dom inte fått det dom har betalat. Det var då åt fan, ville verkligen ha dom skorna. Tur att jag bara betalade en hundring annars hade jag blivit förbannad och skjutit jäveln.
 
Nu har jag tagit mig ett fotbad och ska börja se sons of anarchy bara för att sandra och hannes säger att det är så bra.
 

Umeå shoppingen

 
 
Jag hade ju sagt att jag inte skulle köpa några fler skor på ett tag. Blev så att jag kom hem med 2 par istället.
 
Ett gulligt spets-linne från monki som jag köpte på rean för 100kr
 
En tröja som funnits jättelänge på bikbok och som jag kollat på, men har inte velat köpa den eftersom den kostade 500kr. Hittade den på rean idag för halva priset!
Gulligt räfflat linne från monki
 
Hittade det här linnet också på rean. Hittade ovanligt mycket på rea idag känner jag. Det här kommer från gina med en rosett-rygg.
 
Bustiern köpte jag utan att prova och provade den nyss här hemma. Den var väldigt tight och man rymmer verkligen ingen bh under den. Resultatet var en väldigt tillplattad tisse. Hade också sagt att jag inte skulle köpa mer shorts, men ett par svarta virkade shorts var behöveligt.

Vill köpa nya skal..

Är så less på mina skal som jag köpte för ett tag sen. Känner att det är dags att förnya sig lite till min bebis. Har spanat in godingarna ovan, vill köpa.

21 jump street

Helloooo. I måndags for jag till sofia där vi egentligen tänkte ha en spa-kväll, men istället for vi och köpte massa frukt och godsaker och tog oss en picknick istället. Väldigt mysigt. Ikväll har jag haft myskväll med mamma och sandra. Vi såg 21 jump street. Den var väldigt rolig och bra. Förresten så är jag fortfarande hes och jag fattar inte vad fan det är frågan om? hur jävla länge ska det här hålla i sig.
 
Nu måste jag sova för imorgon ska jag och sandra till umeå och shoppa!!
 
 

Stadsfest och mys

Nu är stadsfesten över och det var inte riktigt någon höjdare i år enligt mig. Var där igår och började med förfest hos robin med linda, pia och agnes. Sen drog vi vidare till stan för att se maggio. Gillar inte hon och såg inte så mycket av hon heller. blev så att jag, pia och agnes skildes på något vis så jag fortsatte kvällen med julia, alicia och sara och slutade med att jag sov hos hannes. Träffade många trevliga människor under kvällen och lyckades också tappa rösten på något vis, låter förjävligt.
 
Ikväll har jag varit och myst hos julia och alicia. vi har doppat frukt i choklad och sett film. Hannes kom också och gjorde oss sällskap under filmen. Nu ska jag sova och hoppas på att min röst är tillbaka imorgon.
 

RSS 2.0