Brand i vårat jävla stall

Idag på skolan fick jag ett sms av felicia där det stod: fanny vad har hänt??? Jag fattade inte ett skit och hon förklarade att de var brandbilar på min gård. Jag fick panik och ringde Sandra. Hon var hemma själv med alla brandmän, poliser och ambulans för pappa är i fjällen och mamma svarade inte i telefon.. Det hade börjat brinna i vårat stall/garage av våran pelletsmaskin. Som tur var så var hästarna ute i hagen så ingen skada skedd. Dock så är ugnefär hela taket uppbrunnet.

Några bilder från Sandras blogg.Nk plugg

Just nu sitter jag på skolan och pluggar nk. Plugga är fan det värsta som finns, så jävla tråkigt att lära sig en massa som man inte har nån nytta av. Vi har prov idag och jag kommer säkert blanda ihop alla kromosomer, ribosomer, kvävebaser och allt skit som heter likadant. Nej nu måste jag fortsätta med pluggandet.


2 skal har kommit!


Hatar simning, spanska och nille

Skolan var rätt dryg idag, hände inget kul. Hade spanska också och jag mår psykiskt dåligt av det. Efter middan tog jag mig en liten powernap, det var jävligt skönt. Jag har fan blivit besatt av en kille som heter pewdiepie på youtube. Han gör filmen när han spelar amnesia och sånt skit och sitter och pratar samtidigt. Jag tycker han är rolig, fast ibland lite jobbig.

Nu har jag smörjt in mig med lite brun utan sol så mina klasskamrater inte blir bländade imorgon för vi har jävla bad på gympan. Jag hatar att simma, jag hatar att visa min sexiga kropp och jag hatar våran gympalärare nille, helvete.

                  Här är han, ni kan ju kolla in han på youtube och se om ni tycker det är kul.
               

Shopping

Idag for jag och sandra och käkade middag på stan. Det blev dallas som vanligt. Efter det for vi på stan och jag shoppade jävel. Hittade 5 tröjor, en börs och en bikini. Nu har jag fan inga pengar kvar, men det var det värt. Nu ska jag sova för jag är så jävla trött.

Min kamera har slut batteri så jag tog bilder på kläderna med mobilen.


Okej på dom två sista bilderna ser man fan inte vad det är för nått.


Lördags

Två bilder från fest i lördags, hade väldigt kul med mina polare pia och linda!


Måndag

Igår for jag på middag med min familj till bishops, det var dyrt och gott. Senare på kvällen for jag med min syrra och hennes polare emma p och emma w till hemmakväll och hyrde en film som hette " i saw the devil". Den handlade om en kille med polo som gillade att döda, den kan ni se om ni gillar polos. Det var även väldigt mycket kött och blod.

Idag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig och slinga min utväxt. Jag hoppas de blir bra annars tar jag livet av mig.
Ps, jag orkar inte ta kort på det jag fick, men jag fick en kavaj, en tröja, biokort, hårinpackning, nagellack, 1500kr och mobilskalen jag la upp förut. Tack familjen love you♥
                                

17 år i staden


Grattis till mig som fyller 17 år idag! Bara ett år kvar nu till körkort och krogen.


Iphone skal

          Har önskat mig dom här skalen till min birthday. För alla 8 blir det bara 200kr!!! värt.
  

1 mars

Idag efter skolan for jag på stan med min syster och hennes polare emma P och emma W. Jag försökte hitta en present som sandra kunde köpa till mig eftersom jag fyller år imorgon. Jag fick en tröja och en kavaj! kan visa det imorgon med allt annat. Nu ska jag plugga lite engelska tills big brother börjar sen ska jag sova.

Coola på stan. Jag har blivit medlem i gänget.

RSS 2.0