Sista dagen på året

Ikväll blir det att agnes, linda och rebecca kommer hit! :D

GOTT NYTT ÅR!


Yesterday

Igår var jag med maria och emma. Jag vågade emmas hår medan vi såg på pelle svanslös. Efter det diggade vi mina gamla låtar jag har på datorn;)

Gamla goda tider


Peolpe?

Nån som vill göra nått på nyårs? :)


Shopping

Idag blev det att fara till stan med syster. Jag köpte två tröjor och en fransk manikyr penna -vad säger du nu emma;).


Julklapparna

Kan passa på att skriva vad jag fick i julklapp.

Ny plattång
Hårspray
Hårmousse
värmeskydd
hårinpackning
Vax att he på hårtopparna
Pengar
Filmer
Massa smink
Ansiktsmask
Underkläder
Ansikts krämer
Hårtork
Spel
Godis
Parfym
Presentkort på h&m
Nagellack
Ny datastol
Ny dvd


Lockar

Hade lite att göra ikväll så jag provade att locka håret med
hjälp av en pappersrulle och en plattång.


Brudar♥Mister cool

Idag vart det stan med storasyster, vi köpte lite julklappar. Imorgon blir det stan igen med emma. Hennes mamma ska skjutsa oss klockan TIO!!. Så det blir första dagen på lovet det blir att stiga upp före helvetet. Ikväll var jag med emma, det var nice nice. Nej nu måste jag sova så jag inte är förbannad hela dagen.

En gammal favorit.


Yesterday

Julfesten igår var riktig kul och alla var så fina! Jag har tyvär inga bra bilder men jag kommer nog att sno några från sofiaomette sen;). Mina betyg var okej men jag ska höja dom till våren har jag bestämmt! Så himla skönt med jullov nu, nån som vill hitta på nått under denna tid?

My cellphone

Det var någon som frågade vilken mobil jag har.
Jag har en sony ericsson c510


Imorgon gäller det

Sista vanliga skoldagen idag!. Imorgon blir det att fara och träna i kyrkan på morgon och sedan blir det att fara vidare till skolan och typ se film?. På kvällen är det julfesten sen JULLOV!. Nu ska jag snart fara till grottan där jag inte har varit på ett bra tag.

Nattinatti

Nu har jag snart läst ut min bok. Jag är verkligen ingen läs människa, men när man väl har börjat läsa är det inte lika lätt att sluta. Nu ska jag lägga mig i sängen och se lite tv, sen blir det att sova.


Skorna


hola!


Idag blev det stan igen med sandra. Nu har jag äntligen köpt skor, smycken och strumpbyxor, tack för hjälpen syster♥ Nu måste jag tyvär läsa och skriva bokrecension, men som tur är så har jag min cherry coke och choklad.

Måndag

Skolan var seg idag, var skit trött och hade bara tråkiga lektioner. Som tur var fick vi en polkagris på engelskan och vi slapp musiken så vi fick sluta klockan ett. Jag känner panik till att hitta skor, jag har bara 2 dagar på mig. Är det ingen snäll människa som vet några snygga?

Här vill jag vara just nu!

Då var niklas inne i bastun

Igår blev det stan efter skolan med mette och sofia och på slutet kom felicia också:). Tyvär hittade jag ingenting så jag köpte hårspray. Har fortfarande inte hittat några skor heller, jag blir så himla stressad! mindre än en vecka kvar!!!!!.  På kvällen blev det att fara till sofia med mette, amanda, felicia och linnea. Vi såg på män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden, det var mycket trevligt tjejor!
Jag lägger in bilder så fort sofia har lagt in dom ;)

Headache

Jag hittade tyvär inga skor igår på stan och jag känner att jag aldrig kommer att hitta några. Idag blev det att stanna hemma eftersom mitt huvud höll på att sprängas. Jag skulle gissa på att det var sprutans fel.

Tisdag

Skolan var som vanligt idag, inga konstigheter. Imorgon blir det att ta sprutan efter skolan och efter det blir det stan ett tag med mette och sofia kanske skulle henka. Sen blir det att gå med storasyster.

Klänningen


Lördag

Igår blev det en hemmakväll eftersom nästan ingen var hemma! Idag har jag gjort lite läxor och ikväll har jag faktist ingen aning om vad som händer. Jag kanske visar klänningen som jag ska ha på julfesten senare!

Shoes

NÅN SOM VET NÅGRA SNYGGA SKOR SOM MAN KAN HA PÅ EN JULFEST?


Kiss me, Kiss me say that you miss me


Idag på förmiddagen hade vi studiebesök på brinken, inte det roligaste. Efter det for jag och Josse på stan en snabbis och kollade på skor och köpte lite godis. Imorgon är det äntligen fredag och då blir det stan efter skolan. På kvällen vet jag inte vad som händer, kanske grottan?

RSS 2.0