Måndag

Skolan var inte så jobbig som jag trodde idag, vi fick till och med julmust, pepparkakor och mandarier på morgon. Nu ska jag snart gå och plugga lite bild historia. Känns som jag inte gör nått annat än pluggar nu för tiden. Skönt att det snart är över.

Hihi sötare än så här kan man nog inte bli, va med mig snart?

läggdags

Imorgon är det skola igen, som tur är så är det inte länge kvar till jullov! Nu blir det att lägga sig i sängen med den underbaraste doris och se på nån film.

Första advent

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Nu måste jag skynda mig att göra mig klar, för jag ska vara i stan kvart över ett och stå på skyldsöndag. Så himla tråkigt, men man kanske hinner gå lite på stan då också.

Love is my drug, is my medicine


Ikväll har jag pluggat och ätit godis, kul kväll? nej inte speciellt. Nu kan jag iaf lite mer om musiken och har gjort lite spanska. Imorgon är det ju skyltsöndag och jag känner ingen ork till att fara dit, men jag har inget val.

Neonskyltar på gatorna, sänder ljus till mig och skatorna


Nu har sandra varit snäll och fixat min blogg lite grann, tack syster♥
Idag har jag och sandra varit på stan och äntligen har jag hittat en klänning till julfesten! kanske visar den här sen. Nu är det bara skor och lite smycken som återstår.

hallelujah

Nu kan jag äntligen lägga upp bilder från min dator!
för nu har pappa varit snäll och installerat windows 7!!!


Torsdag

Pluggandet tar aldrig slut. Jag har pluggat hela veckan men har fortfarande lika mycket att göra. Imorgon är det iaf fredag så det är ju en lättnad och på lördag ska jag till stan med syster och försöka hitta något till julfesten.
Söta systrar i Mallorca

Hela doris är så underbar

Nu blir det att lägga sig i sängen med doran och se greveholm.

Söndag

Igår sov jag hos agnes med pia och linda, det var trevligt:). Tyvär så hade ingen kamera med sig så det blev inga bilder. Nu ska jag sätta mig i soffan och plugga lite SO samtidigt som jag ser på film och äter b&j♥

Frillan

Vad tycker ni om min frisyr idag, passar jag i lockar?


Julkalender

Julkalendern i år kommer att suga tror jag. Det är supersnälla silversara och stålhenrik från bolibompa som är med i den. Kan det bli tråkigare? Inget klår mysteriet på greveholm!!!


Criminal minds


Nu blir det att se criminal minds med bullen bredvid mig och dricka colaaa♥♥

Pluggandet tar död på mig

Den här veckan har jag bara pluggat och nästa vecka blir det ännu mer. Jag orkar verkligen inte med skolan längre, tur att det snart är helg. Imorgon blir det stan efter skolan med linnea. Jag måste kolla på klänningar och skor att ha till julfesten.

Congratulations

GRATTIS PAPPA♥

Söndag

Var tvungen att fara till kyrkan idag på morgonen och sälja fika, som tur var hade jag amanda vid min sida. Nu har jag gjort klart allt för imorgon så himla skönt! Jag ska alldeles snart sova, men först ska jag se på lassemaja ett tag. PUSS


Feel it comin' in the air, hear the screams from everywhere

Blev en rolig kväll på grottan! hade trevligt med alla mina vänner. Nu ska jag lägga mig i den underbara sängen och se på mysteriet på greveholm tills jag somnar, godnatt ♥

Jag blir förbannad

KAN FORTFARANDE INTE LÄGGA IN BILDER, FATTAR INTE VAD DET ÄR FÖR FEL!?!??!


Helg!

HELG!! har verkligen väntat på den och nu är den äntligen här! Blev stan idag efter skolan med linnea, mette, emmy, amanda och felicia, fick med mig ett par jensleggings hem. Har börjat fundera på vad jag ska ha på mig på julfesten men jag har ingen aning. Kommer nog vara ute i sista sekunden som vanligt.

Vinter tider

Jag vet att jag suger på att uppdatera men jag ska försöka bättra mig. Jag hade riktigt kul på skolan idag, både på gympan och när vi väntade på bussen, haha! men nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen, godnatt.

FREDAG!

Skönt med fredag!!!! Ikväll blir det att fara till agnes och vi får väl se vad vi hittar på. Nu måste jag städa mitt rum sen bär det av dit!

Kan fortfarande inte lägga in bilder, jag blir tokig!!

Onsdag

Blev stan idag efter skolan med linnea. Jag köpte två tröjor och en parfym. Imorgon har vi bad på gympan, fy och fasa. Jag ska fara till skolan osminkad och ful, sen efter man har badat kommer man att vara ännu fulare. Men det är bara att acceptera och vara med.

Bara så ni vet så funkar det inte att lägga in bilder, vet inte varför.

Halloween

Det blev att brudarna kom hit ikväll och såg på film, riktigt kul var det! vi såg på: the unborn och the uninvited. Jag är fortfarande inte frisk och det suger. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och se lite greveholm, puss.


RSS 2.0