bert

HAHAHA det här är så sjukt kul


bus med linnea

idag har jag varit med linnea och jag tänkte bara
visa dessa underbara bilder vi tog idag :)



heeeeelg

äntligen helg. jaja det var iallafall trevligt att äta med brudsen, och det var trevligt att träffa emmy igen efter den otäcka händelsen :). efter vi hade ätit så for vi på konsum och köpte godis. så nu sitter jag här och ser på eva och adam medans jag äter mitt godis som jag har fått ont i magen av.... men nu ska jag fara på ica maxi och kanske köpa mig en ben & jerrys ;)
hejsvejs

vinterviken

nu har jag jusst sett klart vinterviken, och nu är jag väldigt trött. gud
så skönt det ska bli att sova. nej nu ska jag se lite tv sen ska jag
sova med doris som ligger och gosar i min säng. godnatt

fixat & trixat

Nu har jag, Fannys syster sandra, fixat lite med fannys design.
jag hoppas att jag får ett tack!!!!!
Ni kan ju alltid besöka min blogg:)
Klicka här -> sandras blogg

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

torsdag

det känns som att det har hänt jätte mycket idag. dagen börjar med att vi har skidor, sen när vi kommer tillbaka till gympan får vi veta att emmy har blivit påkörd på vägen till skolan. stackars liten :( men som tur var så klarade hon sig utan svåra skador :) alla lektoner var tråkiga men rasterna var riktigt kul :). imorgon slutar jag halv 12 för att våran slöjdlärare är sjuk ( tack gud ) så jag och alla brudarna far på santana och äter lunch, det blir nog väldigt trevligt. sen på kvällen ska vi ha ett jätte tråkigt disco, blä för det. men vi höres imorgon.

onsdag

ursh vilken tråkig dag i skolan, och jag är jätte trött. jag ska nog lägga mig tidigt idag,
 om jag kan! vi har skidor direkt på morgon imorgon också, kan det bli värre, ursh och
blä. nej nu ska jag nog gå ner och äta sen ska jag kolla på vinterviken. ni borde se den
filmen. klimpen är ju med också ;)




säg att du älskar mig

jusst nu sitter jag här och hör på medans sandra och emma sitter och ser: säg att du älskar mig. jag har sett den typ 2 gånger den här veckan, det är faktist en ganska bra film. här kan ni kolla på trailern


godmorgon

hej alla pigga. nu ska jag snart fara till skolan och ha teknik, gud så tråkigt. robin kunde iallafall inte komma igår så det var bara jag, pia och alfred. vi såg på saw 2, men det var mysigt :). vi kommer nog att få sluta tidigare idag för att vi har hemkunskap sista lektionen och vi kan inte baka nånting för dom har inte byggt klart där, men det är ju bra. nej nu ska jag snart fara, hej då :)




min lilla rebecca :*

rubrik

hade ingen bra rubrik till det här inlägget. men det blir att jag far till pia ikväll och är med hon, robin och alfred, det blir nog trevligt :). idag har jag sett på hey baberiba med doran och sen tog jag en varm och skön dusch. men nu måste jag gå och göra mig klar, puss

söndag

jag var aldrig med alfred igår, ska typ vara med han idag och pia och robin kanske ska vara med, men vi får se hur det blir :) jag vill verkligen inte till skolan imorgon, jag slutar klockan 4, inte kul. men jag kan väl hoppas att jag överlever. nej nu ska jag se en film och sen ska jag duscha. adíos

ni kan få lyssna på låten från björn borgs bög reklam.



stan

det här köpte jag på stan :)



fredag

jag vet att jag inte har bloggat i veckan, men jag har jätte trött hela veckan. har ingen aning varför. för jag har faktist lagt mig i tid, menmen. idag har jag inte gjort så mycket, kvällen har gått ut på att äta godis och se på film. jag har nästan sett på film hela veckan, och då har jag sett på dom här filmerna: livet enligt rosa, eva & adam, säg att du älskar mig och bert. men jag är väldigt sugen på att se ebba & didrik, den är ju faktist bra =) ska nog ta och ladda ner den. imorgon ska jag kanske på stan med sandra, och på kvällen ska jag typ vara med affe :) men nu ska jag fortsätta att se på nån annan film tror jag. men vi höres.


här kan ni kolla på en dans som är med i filmen med det lilla bitch gänget ;)


dinner

idag för jag och my family och åt på stan och efter det så gick vi en tuddilutt
 på stan också, och det här är det jag fick av världens bästa mamma
=)


tisdag

gud vilken jobbig dag i skolan, vi slutade halv 4 och började klockan 8, blä för det. har musik första lektionen också, inte kul menmen. efter skolan har jag inte gjort så mycket jag har kollat på life of ryan, duschat och bestämt kläder till imorgon. det blev leggings, svart långt linne, spets linne och en röd kort kofta, he bli nog bra. men nu ska jag gå och se lite tv med bullen som ligger och gosar i min säng. bye



yo

nu har jag varit med linnea, ätit och tagit bort sminket nu återstår bara tandborstningen. jag måste egentligen sova nu om jag ska orka upp imorgon, jag börjar 8 imorgon och gympa första lektionen. men det ska nog gå bra om jag får mig upp på morgonen. jag har bestämt vad jag ska ha imorgon också, det blir jeans med en svart tröja med öppen rygg. jens passar alla dagar i veckan, dte är bra. men nu ska jag gå och borsta tänderna. kan passa på att göra en dagens!

Dagens frukost: en macka
Dagens låt: T.I feat Justin Timberlake - Dead And Gone
Dagens dusch: ingen idag
Dagens frisyr: utsläppt med en klämma i luggen
Dagens händelse: skolan började
Dagens planer: borsta tänderna och sova
Dagens vill ha: sommar!
Dagens saknad: sommaren & bruna ben
Dagens drog: bullens pussar
Dagens tråkigaste: ingen aning
Dagens finaste: bullen
Dagens önskan:
att det blev sommar
Dagens måste: sova
Dagens dricka: julmust
Dagens mat: skolans bajsmat, enbillys & spagetti & köttfärssås, mackor
Dagens sjuka: sommar sjukan
Dagens kärlek: bullen & doris <3
Dagens mående: jo jag mår bra

första skoldagen

var faktist rolig! vi började klockan 10 och fick sluta klockan 2 men egentligen slutar jag klockan 4 på måndagar... känns inte lovade. nu är jag iallafall med linnea och hpn sitter och spelar guitar hero med lilla gosiga bullen bredvid sig <3 han har ju varit sjuk stackarn. han hade varm nos och han dregglade stora pöler. men det är ju tur att han är frisk nu lillgubben. har ingen aning om vad jag ska ha för kläder imorgon. idag hade jag iallafall svart långt linne med svarta koftan från luleå och några mörkgråa strumpbyxor. men vi får se vad det blir för utstyrsel imorgon. nu ska jag gitta. TJAO


fin bullen <3<3

11 januari

hejsan alla, jag vet att jag inte har bloggat på länge men det är för att jag har haft fullt upp.

- i torsdags var jag med brudarna och spelade in en film ( benn3 hemmaspecial ) vi får väl se vad som händer med den sen.

- i fredags gick jag på stan med emma det var najsit, vi käka på subway sjukt gott, köpte bara ett spets linne eftersom mina pengar börjar ta slut... sen på kvällen sov jag hos pia med brudarna det var trevligt.

- kom hem kring 2 från pia, satte mig vid datorn sen städade jag mitt rum för att vi skulle få främmen av emil och olov. dom kom vid 5, åt här osv.

- idag har jag bara tagit det lugnt, sett på tv och så. och nu försöker jag hitta några kläder att ha imorgon på skolan. ska bli tråkigt att börja om igen och vänta till sommarlovet, menmen. efter skolan imorgon ska jag vara med min trevliga kompis vid namn linnea, hon är fin hon. vi kommer nog att hitta på nånting skojsigt. men nu ska jag fortsätta med mitt letande på kläder.

puss & kram

köpet

det här köpte jag på stan:

2 örhängen 18:- från kicks



svart tröja 129:- från h&m



lila tröja 125:- från jc



lila fodral som jag och sandra delade på så det blev 50:- från jc




kledurr

dom här kläderna vill jag ha!

cheap monday jens 400:- från tretton



blommig volang kjol till sommaren 99:- från ellos


stanstanstan

imorgon bär det av till stan!
jag tänker inte spara några pengar, nu ska jag köpa kläder!
jag har tänkt kolla på den här kjolen som är i samma material
som jeans leggingsen, den finns på bikbok. vad tycks?



6 dagar kvar

tänk, det är bara 6 dagar kvar tills skolan börjar och jag har inte gjort ett skit. det som jag hade planerat att jag skulle göra på lovet har inte blivit av. men jag har ju iaf 6 dagar på mig. och av mina 2000 kr är det bara kvar 1000 + 200 kr på h&m, när man har mycket pengar så vill man bara köpa köpa köpa och då blir allting slut så fort. men nu ska jag skärpa mig och spara lite, och i födelsedags present ska jag nog bara önska mig pengar, då är det bara att gå och köpa vad jag vill. men igentligen så behöver jag en ny mobil men det får vänta, jag överlever nog. nej nu ska jag gå och spela harry potter med doris som ligger i min säng och ser så gosig ut.



tiita, den här bilden togs för prick 2 år sen men hon är fortfarande lika fin <3<3<3

HOLA

här är en fin bild på den lilla grabben=)jaa nu sitter linnea här och skriver ett lite inlägg medan fanny plåger sin lilla kisse bullen...hon är en riktig katt mobbare den där bruden. Hon mobbas för att han har bränt upp sina ögonbryn stackarn=(
 AJA HEJDÅ HELAHOPEN / L

LÖRDAG

idag är det lördag och nu är jag med linnea och hon spelar guitar hero :) vi ska snart ta en promenix med ebba, inte kul i den här vinter kylan. nyss var vi på ica och köpte godis och sen åt jag SKROV. det var gott förutom att pommesen var kalla. imorgon vet jag faktist inte vad jag ska göra men jag hittar nog på nått :) jag har ingenting mer att skriva förutom att linnea är en snipp. hej då ha en trevligt fortsatt kväll önskar jag och linnea till er alla =)


luleå shoppingen

det gick dåligare än väntat =(
jag köpte bara kofta och en väska som mamma ska betala sen så att den blir min present när jag fyller år :)

det här är då bilder på dom:

väskan 299:- från en affär som jag inte minns vad den hette.



svart kofta från gina 179:-


luleå

ja imorgon bär det av till luleå iallafall =)
pappa ska till boden och hälsa på sin morbror medans jag, sandra och albin stannar i luleå på en liten shopping runda. jag hoppas att jag hittar nånting som inte finns att köpa här :). jag ska nu spela lite guitar hero sen ska jag sova. jag måste kliva upp kvart över 6 imorgon... wonderful. men vi synes imorgon så får ni se om jag har hinnat nått klädesplagg :)

1 januari

2009!
det känns som om att det kommer att bli ett bra år. igår hade jag tråkigt, det blev inte att vi var med dom som vi brukade vara med på nyårs, så jag vara bara hemma och tråkade. spelade lite guitar hero och lite super mario. imorgon ska jag KANSKE till luleå det beror på om jag rymms i bilen, om jag inte får följa så tar jag livet av mig. ahah jag satt nyss och såg på det okända med sandra och mamma, och då märkte jag att jag hade legat på en choklad så att den hade smält och smetat in sig på min tröja, och då trodde mamma att jag hade bajsat ner mig så hon blev skit arg, haha jag och sandra kunde inte sluta skratta =) men nu ska jag snart gå ut med ebba, men först ska jag sitta vid datorn ett tag. HEJDÅ

kan passa på att visa några skor jag köpte förra veckan



 

RSS 2.0