20110727

Endast 2 dagar kvar av mitt jobb nu, jag står inte ut. Dessutom har jag börjat bli förkyld nu när jag äntligen ska få sommarlov, jävla skit. Idag fick jag mn lön för endast 4 dagar, men det var en liten slant jag fick mig. Ikväll ska jag se en film och äta nått som gör mig fet.

Snygg bild jag kan bjuda på.


Good night

Jag var inte på trästocks så länge igår eftersom det började regna utav helvete. Ikväll har jag varit hos ludde och ätit mat och sett på Husk. Nu måste jag snart sova för att jag börjar om att jobba imorgon, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Det här är min sista vecka som städerska, om jag inte blir det när jag blir stor som sagt. Nu säger jag och Bullen godnatt!

Här var bullen fluffig och flörtig på vintern.

Lördag

Igår for jag till trästocks med vänner och polare, det var kul. Ikväll blir det att fara dit igen med björkarna och se Tove Styrke som jag hatar, men det blir nog kul. Nu är mamma och lämnar tillbaka katterna, kommer sakna dom små liven, fast dom var ganska jobbiga ibland. 

Just nu sitter jag och ser Harry potter och fenixordern och äter lite chips. Jag är jävulst sugen på cola också.
                

Doris är hemma igen

Nu har Doris äntligen kommit hem!♥ Hon var utsvulten och ledsen, men nu tar jag hand om henne. Hon är nu i mitt rum och jamar hela tiden. Hon är förbannad för att kattungarna är här. Det var nog därför hon straffade oss genom att rymma. Nu ska jag försöka få henne att somna.

Välkommen hem snuttan

BIO

Nu far jag med Sofia och Amanda på bio och ser Baksmällan 2. Ha en bra kväll!


FREDAG

Nu är jag äntligen ledig från jobbet i en vecka och kan få sova på morgonen. Jag har fan inte gjort ett skit i sommar och det känns som om jag bara jobbar hela tiden, jävla skit. Ikväll har jag bara varit hemma och spelat sims. Jag och sandra har äntligen fått hem leva livet!

Nu ligger jag i sängen med kattungarna och ser på fucking åmål. Snart ska jag sova och det ska jag göra jävligt länge.


Kissekatterna

Idag var vi och hämtade katterna och fyfan så söta dom är. Det var till och med tre stycken. Jag kommer nog vilja ha kvar dom resten av mitt liv. Jag vet inte vars kameran är så jag har tagit några bilder med min mobil som jag kan visa.





Kattungar!!

Hej bloggen min. Det har inte hänt så mycket i mitt liv sen sist vi sågs. I helgen har jag varit med Ludwig och haft det trevligt. Idag har jag faktiskt arbetat lite på gården med att plocka ogräs från gruset, väldigt kul. Imorgon är det jobb igen fyfan i helvetet, men nästa vecka är jag ledig.

Jag fick just veta att vi ska ta hand om 2 kattungar i en vecka!!! jag är så himla glad. Dom är vildkatter så dom kan bara vara inne på rummen och man måste mata dom med välling. Imorgon efter mitt jobb ska vi fara och kolla på dom och förhoppningsvis följer dom med hem redan då!

Jag och Sandra är mycket glada över det.

Torsdag

Imorgon är det äntligen fredag!! ska bli så jävla skönt med helg så man kan få sova nån jävla gång. Ikväll har jag varit med polare i Falkträsket. Vi for först på ica och köpte sallad sen chillade vi på beachen. Nu ska jag se Ondskan som är på tv4+ sen ska jag sova.

17:17

Igår efter jag och Ludwig hade hämtat biljetterna for vi till mig och sen sov han över på kvällen. Han fick vara kvar i mitt hus medans jag var och jobbade. När jag kom hem halv 2 var allt likadant som när jag for. Det tillät jag inte så vi for till älven och tog oss ett dopp. Nu ska jag äta lite kött, följa syrran till Maxi och sen kanske färga håret.

En katt jag ska köpa när jag får min lön.

The boy who lived, come to die

Tog mig en 2 timmars tupplur med Bullen när jag kom hem idag. Det behövs verkligen efter att man har jobbat. Imorgon ska jag fara och hämta biobiljetter till HARRY FUCKING P som jag och Ludwig ska se på Torsdag. Känns förjävligt att det här är sista filmen och efter allt som Petra har berättat kommer det nog bli sorgligt också. Sen ska jag kanske gå på stan en sväng och kanske sola.

Harry Potter som sitter i skrymslet under trappan. Hur ska vi klara oss utan honom?


GOOOD MORNING

Då var det dags att börja jobba igen, fyfan jag orkar inte. Jag vill ha sommarlov så man kan få sova. Igår kom Ludwig hit och det var skönt att träffa han nu när han har kommit hem från Piteå. Fan också nu måste jag börja fara. Jag hoppas att ni har det mysigt i eran säng medans jag städar.

LÖRDAG

ikväll var jag på stadsfesten igen. Kvällen började hos Danne med Josse, Pia, Nicko, Kalle, Nils och Kiwi. Där väntade vi innan vi skulle fara och se Timbuktu. Han var väldigt bra och alla hoppade och var glada i publiken. Nu ska jag snart sova så jag är pigg imorgon när jag ska vara med Ludwig, godnatt!

Fick några suddiga bilder idag med som jag kan visa.




Fredagen

Efter att ha vaknat 5 och stått upp ungefär hela dagen var min kropp död igår när jag kom hem. Fyfan vad jag blev tränngd och puttad när Rebecca och Fiona spelade. Vi stog näst längst fram och en tjej tryckte sin rumpa mot mig konstant för att hon ville stå där och dansa sexigt. Robyn var bra, men Erik var fan bäst.

Jag har nästan inga bilder eftersom jag inte hade med mig kameran, men jag tog några dåliga, skakiga bilder med mobilen.







RSS 2.0