Friday night

Förlåt emma och alla ni andra för att jag inte har bloggat. Nu har jag iallfall blivit sjuk och det suger, men jag ska inte vara hemma imorgon för det. Igår var jag med maria vi for till grottan en tag sen hem till mig och såg på harry potter, det var trevligt :)

WHEN LOVE TAKES OVEER, YEAAAH.

Igår var jag med emma, jag hade mycket roligt. Men smarta som vi är ska vi alltid äta oss feta tills vi blir spyfärdiga, ojojoj. Idag har jag inte gjort ett skit, har bara sett säg att du älskar mig och nu sitter jag här, kul liv. Nu ska jag spela sims tror jag.

SNART HALLOWEEN!

Bu

Ursäkta bilden, det var inte meningen att skrämma er. Hoppas ni inte får mardrömmar nu, det kommer nog jag att få. Men nu ska jag gå och sova, natti natti.

Analklåda

Jaha, idag regnade det så snön försvann, yes på den. Ja och sen har jag typ kliat mej i röven och rapat ovanligt mke, och då undrar ni, varför skriver jag detta? jo, för att emma är jävligt intresserad, så om ni ska klaga, skriv till henne. Ajö gott folk.

Busig jag hihi

Självporträtt

Har suttit och ritat hela dagen, och nu är det äntligen klart! vi skulle göra ett självporträtt på bilden som ska vara klart nästa onsdag så jag passade på att göra klart det nu. Jag kommer inte att visa den eftersom jag inte kan rita. Nu ska jag duscha sen ska jag nog bara vara hemma ikväll för jag har fått ont i huvudet av allt ritande.

LOV!

Så jävla skönt men lov!!!!! fick skolkatalogen igår också, fy vad ful man kan bli, men det är bara att gilla läget. Igår kväll blev det grottan och det var ju trevligt. Nått som är mindre trevligt är att det är snö överallt, hoppas det försvinner!

Pengar


Ibland är det värt att panta.

Slumber party!

Idag har jag inte gjort ett skit så nu är det dags att göra nånting. Jag håller på att göra mig klar nu och sen drar jag vidare till pia där jag sedan söver över med agnes och linda. Var jätte länge sen så det blir nog trevligt. Nu måste jag packa och sånt, tjingen.

Vila vid denna källa

jag skulle inte ha klarat av att gå i skolan en dag till denna vecka, så jävla skönt med helg! Nu återstår bara att städa och gå med hundkräket. Har som inget mer att säga så vi hörs!

Kan bjuda på den här låten som vi har sjungit idag in school.


Cherry coke!

Det är precis vad jag dricker just nu, så himla gott! har saknat det så mycket.

Onsdag

Det blev stan idag efter skolan med linnea. Fick bara med mig nödvändiga saker som: mascara, leggings, nagellack, örhängen och ett armband. Jag har färgat sandras hår också och fick en godispåse, tack syster det var jag värd. Nu ska jag plugga NO sen är det läggdags!

Nattinatti

Måndag imorgon igen, orkar bara inte med skolan mer men jag kan klara det. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen med bullen som ligger där och väntar på mig. Godnatt!

Lördag

Äntligen helg, så himla skönt att sova ut på morgonen. Det blev grottan igår och det var trevligt. Min mobil är fullproppad med massa snygga bilder på josse, lovely. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, så hör av er om ni vill göra nått.

Nån mer än jag som saknar sommaren?

Un, dos, tres, qué hora es

Jag kan ju inte säga mer än att dagen sög. Men jag var ju så duktig som fick brons i kast med liten boll, riktigt duktig där hahha. Ikväll blir det iallfall grottan med en massa folk tror jag. Nu måste jag göra mig klar så att jag inte blir mördad av agnes, TJINGEN.

Tisdag

Skolan gick fort idag och det var ganska trevligt också. Imorgon ska vi till umeå och tävla i friidrott, så jävla tråkigt. Jag hatar verkligen friidrott, jag hatar att åka buss, jag hatar skolan, jag hatar livet. Nej jag hatar inte alls livet, det kommer säkert att bli jätte kul, FRIIDROTT<3

Måndag

Blev ingen josse och emmy idag, istället har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Ikväll blir det grottan, kommer nog bli kung! Nu måste jag göra mig klart, sen möta pia. Vi ses på grottan?

Step it up, step it up it’s alright

Idag var jag på stan med mamma och har äntligen fått en ny vinterjacka!! efter det var jag med linnea som fyllde 14 år igår, så nu är hon är stor flicka. Imorgon är vi lediga så då ska jag vara med josse och emmy, kommer nog bli jätte kul eftersom vi alltid får damp? vi borde kolla upp om vi har något fel tror jag.

Stor gumman!

Lördag

Har inte orkat blogga på ett tag och har inte haft nått att skriva om heller. Idag har jag inte gjort ett skit och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll heller. Varför ska alla vara i sundsvall för? kom hem nu. Ni kan ju höra av er om ni vill göra nått.

RSS 2.0