Gymnasiet

Kan ju också berätta att jag kom in på samhälls så vi ses där i höst!


Sommar värme!

Helvetet så varm det har varit idag och igår, men jag klagar inte. Det är inte så kul att vara på jobbet då kan jag lova. Idag efter jobbet har jag solat och varit på en promenad med jycken. Nu ska jag se Celebrity rehab och dricka kall cola!!

Imorgon blir det att jobba på dan och på kvällen drar jag till stadsfesten med polers. Jag har fan inga kläder att ha och jag är ful. Det ska bli intressant att höra Rebecca och Fiona live imorgon!


Hotell gyllene knorren

Fan så jobbigt det är att städa en hel dag, jag längtar tills det är över. Har legat ute och pressat när jag kom hem idag med. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och göra mat och sen ska jag till Konsum. Ikväll ska jag ha myskväll med kanske en katt om jag har tur. Jag ska se Hotell gyllene knorren filmen, äta något gott och dricka cola.
                              

2011-06-27

Har varit förbannat trött idag eftersom jag bara sov 4 timmar inatt.. Första dagen på jobbet gick bra, men det blev ganska långtråkigt efter ett tag. Direkt jag kom hem la jag mig i solstolen och sov. Jag älskar att sola när man är trött för jag tycker det är så tråkigt att bara ligga. Så när man sover kan man bara vakna upp med en bränna.

Nu ligger jag och Doris i sängen och har bestämt oss för att ta den vanliga dosen av Bones. Ikväll blir det att lägga sig tidigt!
                   

Sista dagen av att sova länge

Fy och fan imorgon börjar mitt sommarjobb. Jag ska städa på skellefteåkraft och jobbar från 7 på morgonen till 2 på dagen. Jag tror jag kommer att vilja ta livet av mig efter andra dagen.

Jag spenderade min sista kväll innan helvetet börjar med mina vänner. Vi for till maxi och köpte jordgubbar och lite annat gott. Sedan for vi vidare och myste på en brygga. Nu måste jag sova eftersom jag snart måste vakna igen..



Bones

Fyfan jag har snart sett klart säsong 1 av Bones och det känns som att jag är en av teamet. Jag tycker att det verkar jättekul att undersöka liken och reda ut brotten. Jag skulle antingen vilja jobba som dom på CSI och undersöka brottsplatsen eller vara Bones för hon är bäst.

Midsommar


Idag är det midsommarafton och alla mina vänner ska vara med sina familjer, kul säger jag bara. Tur att jag har lilla luddsan och katterna jag kan vara med. Vi ska nog ha ett litet party för oss själva. Jag laddade hem säsong 1-4 av Bones igår så jag ska nog sitta och se det hela dagen idag.


Ha en bra midsommar!!


Mitt sims


Såhär ser mina barn oftast ut när dom har kommit till världen i mitt spel. Från början när dom är spädbarn är dom bara ett beiget sträck som far upp i skyn. Då måste jag göra så att dom fyller år och blir småbarn istället. Då utvecklas dom till skapelsen ni kan se på bilden.

Anledningen till att det blir såhär är för att jag laddar hem kläder till mina simmar och då på något konstigt sätt hamnar endel vuxenkläder där barnkläderna ska vara. Mitt barn har alltså en skitsnygg tröja och ett par snygga vita läderboots på sig som egentligen är till en vuxen.


Håret

Såhär blev det efter toningen. Det är inte så jätte mycket skillnad, men jag ska nog lägga i en toning till så det blir lite ljusare än vad det är nu. Mitt ansikte var tyvärr för vackert för att få vara med på bilden.

Hej igen

Hello there, har inte orkat med den här jävla bloggen på ett tag. Under den tiden jag har varit borta har jag tältat, varit med vänner, mina djur, min syster och ludwig. Efter att ha varit pank ett tag har jag fått min sommarpeng, thanks mom and dad♥ Så idag for jag och syrran till stan och shoppade, det sved i plånboken.

Jag har också gjort mitt hår lite ljusare som jag kanske visar sen.






Tv tips

Ett litet tips från mig till er. Ikväll klockan 22.005an är det American history x. Det är en bra film för dom som gillar att kolla på nazister.

FREDAG

Igår vaknade jag upp bredvid ludwig och var med han till ungefär klockan 3. Sen for jag och min familj och åt på Oleary's. På kvällskvisten var jag med mina vänner Amanda, Sofia, Felicia och Linnea. Vi for och köpte lite naturgodis och satte oss på bryggan och myste. Efter ett tag blev det lite kallt så vi for till Amanda och såg The blind side.

Jag kom hem runt 2 igår och skulle upp klockan halv 8 imorse. Jag skulle på information om mitt sommarjobb på Skellefteåkraft. Det var väldigt tråkigt, men den tiden jag var på informationen fick man tydligen lön för så det var ju värt.

Nu ligger jag och lille Bin och chillar i sängen.

Skolavslutningen

Amanda sjöng stay the night.

Vacker sång från björkskolans elever.

Vi får våra betyg och säger adjö av våran favoritlärare Elin.

Christina och Patte berättade lite om sin resa till Afrika.

Irma och Emilia sjöng vacker sång.

Rebecca rockade på med summer of 69.

Jag och dubbelhakan är glada över att det är sommarlov.

Sista skoldagen

Den sista skoldagen på björk är nu avklarad. Kommer bli sorgligt att släppa taget om jesus och dess fina lärare och elever. Imorgon är dagen som vi så länge längtat till kommen, skolavslutning!! Vi ska fara och öva i kyrkan på morgon sen fara hem och göra oss klara och sånt.

Avslutningen börjar klockan 6 i pingstkyrkan så ni kan ju komma dit och ta er en titt.

Läggdags

Vi har nästan inte gjort ett skit på skolan idag, men det är ju skönt fast lite meningslöst. Imorgon ska vi mysa hela dagen och se film och äta godis.

Idag kom storasyster äntligen hem från Ayia Napa. Det har varit tomt här hemma utan henne så det är skönt att hon är hemma igen. Vi har nyss sett på en zombie film som var ganska dålig. Nu ska jag sova för jag är väldigt trött.

Jag fick denna av sandri, thank you♥


Söndag

Idag var det då ingen sol ute, men det är ganska skönt när det inte är sol varenda dag. Nu ska jag fara en snabbis till solariet och försöka få lite mer färg. Efter det ska jag gå en promenad med ponnyn och sen spela the sims.

Vi äro små änglar som tar oss en djävel

Tjena tjena, här är jag igen. Det blev inte så mycket solande för min del idag. Efter ungefär 1,5 timme blev jag less. Ikväll har jag då varit på språng som en pigg iller. Jag och en hel klunga med människor for till kanotudden. Där var det jävligt mycket mygg så jag, erre, flerret, murro, ludret och sadam for till murran och spelade Hotell. Där skrattade jag och hade mig, sen var det dags att fara hem.

Nu sitter jag här och spelar lite sims och äter en macka.

Gårdagen

Igår for jag, Sofia och Ludwig ner och badade och solade efter skolan. Det var mycket skönt och trevligt. Efter ett tag börjde det kurra i våran magar så vi tog oss en liten middag på max. Har ni inte smakat den nya lyxshaken med bananasplit, gör det! Efter det for jag och Luddan hem till mig och chillade. Nu har han nyss farit och idag blir det att sola hela dagen.

Ludwig solar sig, jag kollar på.


Jag äter ett pommes.


Sofia plaskar lite i vattnet.

17:20

Äntligen är allt skoljobb klart, idag blir beygen satta! 30 grader är det både ute och inne i vårat hus, härliga sommar. Har solat sen jag kom hem från skolan, men jag blir fan inge brunare. Fuck this shit moherfucker.

Varmt!!

Fy och helvete så varmt det är ute. Hela 27 grader är det här i ursviken. Jag höll på dö idag på skolan av hettan och funderade på självmord vid vissa tillfällen, men man ska inte klaga. Nu ska jag ta en kall dusch sen ska jag lägga mig ute i solen och dricka kall cola.

Ebba följer såklart också med och pressar.

Ett år!♥

Ett helt år har gått med världens bästa, jag älskar dig!


Mot stan

Jaha igår vann Simon bigbrother. Jag tycker att han var en värdig vinnare och han var så glad och gullig när han vann. Idag har jag legat i solstolen ett tag och inte gjort så mycket mer. Nu ska jag och Ludwig ner på stan och äta. Vi synes!


18:54

Igår kom ludwig hit och sov här. Vi vaknade runt 11 och sedan for jag och syrran ner på stan. Har nyss varit ute och solat en stund vilket jag ska försöka göra varje gång det är sol den här veckan så man kanske får sig en bränna till avslutningen. Nu ska jag och brudarna fara till Sofia och se på bigbrother finalen!!!!!

Jag gissar på att antingen Martin eller Simon kommer att vinna.


Myskväll med Doris och Kurt

Jag har nyss varit på en uppfriskande promenad på lägdorna med Ebba och Doris. Fyfan vad många äckliga insekter det har börjat komma. Nu ska jag och Doran ladda upp med godis och cola och se Wallander som börjar om 5 min.


Boviken

Igår for jag till Boviken och grillade och spelade volleyboll med trevliga människor. Idag har jag varit på solbacken och äntligen fått mig en bärbar dator! tack mamma och pappa♥ Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och se nån film och äta godis.







RSS 2.0