Inte kul

Om ni vill se mig i en ful,äcklig,vidrig och pinsam film så kan ni ju gå in HÄR

Monday

Idag var det mycket skratt på skolan, alltså var det mycket trevligt. Efter skolan for vi ner till max och tog en lyxshake. Ikväll blir det grottan, men jag vet inte riktigt med vilka. Vi har också fått veta att vi ska ha HK på ursviken så då kanske man hinner träffa alla!

Jag i mina bästa dagar


Resultatet

Bilder från klaras blogg.


Cheez ballz är gott

Igår for jag emmy och agnes till grottan och var där och såg på film. Efter det for vi till agnes och sov där. Vi såg på tv och åt cheez ballz och chips. Idag klippte klara mig det blev fint tycker jag. Nu ska jag gå och se på tv, har börjat bli trött redan.

Shoppingen


Fredag

Idag efter skolan var det sagt att vi skulle gå på stan med urviken brudarna, men vi gick typ bara vi 3 (jag, josse och emmy). Jag fick iallafall med mig lite smått och gott. Ikväll blir det nog grottan med josse, emmy och agnes.

Torsdag

Efter en hel dag av att gå i skogen och på asfalten så har jag väldigt ont i fötterna, men jag hade trevligt endå. Ikväll blir det kanske grottan igen och imorgon är det äntligen fredag!!

KOLLA HELST INTE PÅ MITT HÅR, så blir de efter en hel dag i skogen.

Onsdag

Idag efter skolan for jag, innea, josse och emmy ner till max för att köpa milkshake där emmy n och rebecka också var. Imorgon har vi friluftsdag som jag inte ser fram emot, vi ska typ gå flera kilometer. Ikväll blir det iallafall grottan skulle jag tro.

Vi är söta och äter korv.

Hola

Fick sluta 13.40 idag istället för att musikläraren var sjuk, så det var väldigt skönt. Just nu sitter jag och kolla på i taket lyser stjärnorna, sen ska jag nog ta en dusch så jag slipper göra det ikväll.

Tisdag

Jag är redan less på skolan fast det bara är andra dagen, idag slutar jag 14.50 också. Ikväll ska jag typ bara vara hemma och försöka lägga mig lite tidigare. Nu måste jag göra mig klar, puss.

Josse & emmy:*

Första skoldagen

Första skoldagen är klarad! lektionen var riktigt tråkig, var bara lärarna som pratade om massa grejer. Men jag hade rikitgt kul på stan med alla bjorkbabes, först åt vi på subway sen gick vi bara runt och kollade på stan. Ikväll blir de grottan med alla ursvikare, härligt.

Today


Jeansjacka: Gina
Linne: Gina
Leggings: Gina
Converse

Söndag

Skola imorgon, jag känner inte peppen. Men det är grottan på kvällen som jag har saknat under sommaren + att jag får träffa alla andra. Jag undrar hur det kommer att bli på björk nu utan alla brudarna, men som tur är så har jag ju josse och emmy med mig! Så här ser fortsättningen på kvällen ut.

>Följa sandra och hämta tältet?
>Duscha
>Välja kläder till imorgon
>Se nån film
>Sova

American history x

Går på fyran nu!

Twilight

Jag har nyss sett på twilight, jag tycker att den var riktigt bra. Fast jag tycker inte att den var så bra så att man blir helt tokig i den som de flesta har blivit.

Filmer

Då har man beställt nya filmer igen som kom idag!

Dagens outfit


Randig tröja: H&M
Leggings: Gina
Converse

Onsdag

Har inte bloggat på ett tag men har inte orkat. I förrgår sov jag iallfall över hos linda med hon och pia. Vi såg film, åt godis och var ute med anton och nån emil ett tag. Imorgon ska jag kanske vara med emma och maria, beror på om emma kan, man får väl hoppas på de bästa =).

söta 2007? :]

Ja

1. Vad är de första du gör då du kliver upp på morronen? kollar på klockan

2. När va du ute och sprang sist?
när vi hade konditionstest på skolan

3. Vad längtar du mest till just nu? att sommaren ska komma tillbaka

4. Vad längtar du minst till just nu? skola..............

5. Har en dröm gått i uppfyllelse?
hmm...

6. Vilken tv-serie är bäst?
har faktist ingen favorit

7. Vad åt du senast?
godis

8. Vad drack du senast?
cola<3

9. Vad är du mest rädd för i hela världen?
jag har ingen aning

10. Vad har du för färg på ditt påslakan? typ alla färger

11. Är du mörkrädd? vem är inte?

12. Tänt eller släckt när du ska sova? släckt såklart

13. Havet eller pool? båda=)

14. Sjunger du ofta? nej, ingen vacker ton

15. Är du höjdrädd?
jaa typ

16. Vad var det senaste som fick dig att skratta?
jag minns inte

17. Har du sett din bästa vän gråta? har ingen riktigt bästavän, men mina närmsta kompisar så ja

18. Vilka länder har du varit i?
turkiet2ggr, spanien 2ggr, finland, grekland, thailand, domenikanska republiken, frankrike

19. Har du kul? inte alls

20. Vem skrev du senast med på msn?
sandra tror jag

21. Va står de i ditt 20:de sms uppifrån?
jahaja:)

22. Vem ringde du senast?
sandra

23. Vem ringde dig senast?
emil

24. Vem är längst ner på samtalslistan?
emma p

25. Vad ska du göra nu? spela sims skulle jag tro

Några bilder från fredag

Snodde dom från pia.





Lördag

Igår sov jag över hos pia med hon, linda och agnes vi hade trevligt. Vi såg på "nära och kära", "just friends" och "på smällen". Vi hade mycket att trycka i oss under filmerna också. Ikväll har jag inget att göra så om nån vill göra nått kan ni ju höra av er.

Onsdag

Blev stan idag också, jag fick med mig två bhar. Imorgon har jag inget att göra så om nån vill göra nått kan ni ju höra av er. På fredag ska jag iallafall till pia och sova där. Nu ska jag nog äta min b&j och kanske se nån film, puss.

Måndag

Det blev att linnea sov över här igår, vi såg på film, åt b&j och pratade med emil ett tag haha. Idag har jag varit på stan med sandra, jag köpte bara hårspray och rouge. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och se på nån film och dricka cola.

Byske

Idag har jag varit i byske med min vän linnea, vi har badat och solat. Ikväll ska vi fara och köpa b&j och linnea vill nog se på wallander också. Men vi får höras kanske ikväll, kanske imorgon.

Fredag

Har blivit lite brunare idag också, niceit. Det blev inget film inspelade ikväll, istället har jag ätit cheez ballz, druckit cola, sett på ebba och didrik och spelat sims. Jag tror att jag har blivit cola beroende, jag blir sugen hela tiden.

Good morning

Jag blev lite brunare igår när jag solade, men jag vill bli ännu brunare så nu ska jag snart gå ut och sola. Ikväll ska typ jag, pia, linda, agnes och rebecca spela in en skräck film haha. Nej nu ska jag äta nått sen vidare ut i solstolen.

Sooool

Nu ska jag gå ut och steka.

Gummibåt bilder





Lägger kanske in fler sen

Onsdag

Jag visar snart bilder från gummibåt turen.

Puss på er

Jag måste bara säga att brudarna är bäst!! man har alltid så jävla kul med er. Jag längtar tills vi ska vara med varann igen! nu måste jag städa mitt rum... men jag älskar er brudar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gummibåt!

Nu drar jag och glider gummibåt i älven med alla brudar!

Förra året

Min kväll

Har nyss kommit ut från duschen. Klockan 6 far jag och pia till konsum för att träffa rebecca och linda där, sen far vi vidare hem till mig och sen ska dom sova här. Nu har jag lovat sandra att spela kubb med henne.....

Dålig uppdatering

Jag har helt enkelt inte orkar skriva, jag har inget att skriva om heller. Men ikväll hoppas jag att jag hittar på nått roligt, nu ska jag nog spela the sims, tjing.

Ååh doran<3<33<3<33

RSS 2.0