The sims 3 i rampljuset

I mars kommer det komma ut ett nytt the sims som heter i rampljuset!! det vill jag ha. Det här kan man göra i det:

  • Dina simmar kan leva drömmen som sångare, akrobater, trollkonstnärer och DJ:s. Se dem stiga mot stjärnorna – eller göra bort sig totalt när de uppträder för andra simmar.
  • Helt nya sociala funktioner: chatta med kompisar, lägg upp saker i deras loggar, gör statusuppdateringar och skapa kompislistor.
  • Skicka dina simmar till en kompis spel och låt din kompis simmar komma till ditt spel med den nya SimPort-funktionen!
  • Skapa din egen lokal! Bygg ett vräkigt konserthus, en massiv arena eller en indieklubb. Hur scenen är uppbyggd kommer att påverka din sims framträdande och karriär.
  • Få en bonuslokal och en scen som dina simmar kan uppträda på om du förbokar Limited Edition!
        

Beställt

Har nyss beställt det här skalet till mobilen, kommer bli jättefint och classy.


Annandagen

Har nyss varit och övningskört med pappsen och det gick bättre än jag trodde. Just nu sitter jag och ser skönheten och odjuret som går på barnkanalen, kommer fan inte ihåg nånting från den. ikväll är det victorias secret som jag ska se, ska bli kul.

Imorgon ska vi äntligen fara till telia och skaffa ett nytt sim-kort så jag kan börja använda iphonen!!
           

Juldagen

igår var det julafton och jag fick det jag alltid velat ha, EN IPHONE!! tack världens bästa mamma och pappa♥♥. Jag har också hittat ett fint diamantskal till den som jag ska få. Nu är det ett år kvar till nästa jul och ett halvt år till sommaren, fyfan.


7 dagar kvar

Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till jul, har gått lite för snabbt tycker jag. Idag har jag varit på stan med Sandra och köpt julklappar till mamma och pappa, nu har jag bara Sandra kvar att köpa till. Imorgon måste jag plugga hela dagen eftersom jag har prov på tisdag och onsdag fyfan.

Oooh sexy harry

Nya skor

Köpte dom här skorna idag. Vet dock inte om jag ska ha kvar dom för tyvärr så var alla 36or slut. Dom är lite förstora i hälen, men jag klarar av att gå i dom ändå. Får se hur jag gör.

14 december

Har just suttit och nött in gloser i 2 timmar på glosboken. Har engelska prov imorgon och samhälls på fredag, kommer inte klara samhällsen fyfan. Nästa vecka har vi två prov till också. Jag hatar skolan, ska bli så jävla skönt att få jullov.

Räddaren i nöden


Twinpower

Hade en jävligt onödig skoldag idag. Började halv 1 och skulle på utställning på Nordanå i en timme och sen sluta. Ikväll ska jag vara med tvillingarna snipp vid namn Alicia och Julia, dom är lite söta.
Imorgon ska jag på kalas till min kusin Hanna som fyller år.

Sexiga dom är.

Paranormal activity 3

Var på bio ikväll med ludd och såg paranormal 3! det var nog den läskigaste av alla, var många hopp scener i den. Tyvärr så var det lite jobbigt på slutet när några jävlar skrek direkt det hände nått, fuck you.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se lite tv och sen sova så jag är pigg på pappas 50års party imorgon, godnatt.


RSS 2.0