Skorna

Idag kom skorna som jag beställde förra veckan. Tyvärr var dom i bebisstorlek så jag måste skicka tillbaka dom... Fan också, dom var så snygga. Får väll se om dom får in några nya storlekar nån gång. Nu måste jag skriva svenska och plugga engelska. Imorgon har vi skidor på gympan och det är fan det värsta jag vet, kallt, blött och tråkigt.


Vinter helvete

Är så frukstansvärt trött så jag vill dö. Har nyss gjort klart en tråkig matteuppgift och började nu med spanskan. Jag skrev 2 rader sen gav jag upp.. finns verkligen inget värre än spanska. Idag har jag bestämt mig för att jag ska ligga i sängen redo för att sova halv 9, får se om jag lyckas.

Jag har kommit in i en vinterdepression just nu. Det enda jag längtar efter är sommar och sommarlov, det bästa på hela året. Så jävla skönt att slippa skolan och bara vara ute i solen med polare.

                                            En somrig jag i utlandet med en drink i handen.
  

Tack för allt


Love you harry potter

Hittade den här filmen och måste bara dela med mig av min kärlek till harry. Jag önskar att filmerna aldrig tog slut, att det kom en ny varje år. Fast man klarar sig faktist bra på dom som finns för dom är jävligt bra. Min högsta önskan är att gå på hogwarts och vara harrys kompis eller tjej. 

Beställt

Kunde inte hejda mig mer. Det fanns ett par kvar i min storlek och jag har velat ha dom sen jag såg dom första gången. Tyvärr så är det ju ett tag kvar tills man kan börja använda dom, men när jag väl kan då jävlar.

Tisdag

tjenare bloggen, det händer inte så mycket i mitt liv just nu så jag har inget att skriva om. Nu har jag då duschat och smörjt in mig med lite brun utan sol så jag inte är så jävla blek. Sen ska jag ta mig nått äta och efter det är det läggdags.Jag fattar inte hur jag ska överleva det här läsåret. Är redan less på både skolan och vintern, vill ha sommar nuu!!!

Spanien 2010


Testing

Provar att skriva från mobilen nu så vi får se hur det går. Skolan var jävligt jobbig idag och blir nog ännu värre imorgon... Efter middan gick jag och Sandra till mormor och hälsade på henne, väldigt trevligt. Nu ligger jag i sängen med bullen och ska sova för jag är jävligt trött.

Jag redo för promenad, är tyvärr jävligt ful i mössa.


Nytt skal

Nu har jag och Sandra köpt ett till skal!! jättekul att kunna variera. Det är rosa och bling bling.


Några suddiga bilder från nyårs
Jag hade jättekul med mina kompisar på nyårs. Först var vi hemma hos mig innan vi for till byske vid 9 tiden. Där träffade vi Julia och Alicia, men det var ganska tråkigt där så vi for ganska snabbt. På 12 slaget var vi vid älven och kollade på raketerna, mysigt. Sen gick vi till brännan som tog ganska lång tid och var där en stund tills vi for hem. Det blev ett väldigt bra slut på 2011.


Är tillbaka

Tjenare bloggen, länge sen. Har helt enkelt inte orkat skriva på den här jävla bloggen, men ska försöka bättra mig. Idag började som sagt skolan om och jag är redan less, hatar verkligen att lära mig saker + stiga upp på morgonen.....

Nu är jag iallfall förbannat trött och ska sova så jag orkar med morgondagen, men först ska jag se de tre vännerna och jerry.
             

RSS 2.0