If the river was whisky, i was a diving duck.

Skolan var inte så jätte jobbig idag, vi fick sluta 20 minuter tidigare också. Ikväll måste jag göra läxan.. sen får vi väl se om jag hinner fara på grottan men det tror jag inte.

Kan du måla allt med färger i en vind

Jag hade då trevligt hos agnes:). Vi har pratat med jerry typ hela kvällen medans vi såg på pocahontas. Nu sitter jag och diggar musik, men ska snart gå och sova tror jag.

Lördag

Vart stan idag också med sandra. Efter det åt hela familjen på max och sen vidare till ica maxi. Nu ska jag snart fara till agnes, jag vet inte vad vi ska göra med nått roligt blir det säkert. Nu måste jag bara städa mitt rum, sen drar jag!

2 år sedan, fortfarande lika söta.

Jag är ett djur

SNART BÄR DET AV TILL GROTTAN!

Hela världen är så underbar

Jag längtar till imorgon! fredagar måste vara den bästa dagen som finns. Efter skolan blir det stan med josse och emmy! jag hoppas jag hittar nånting nu när jag har pengar. På kvällen blir det säkert grottan, det är roligast på fredagar så jag hoppas att det blir av. Nu ska jag duscha sen blir det att läsa, usch.

Vill tillbaka!

Pengar, pengar jag älskar pengar

Nyss hade jag 40kr, nu har jag 600!!!!
Ibland är det värt att städa.

Tisdag

Har nyss legat i sängen och läst en bok som vi måste göra på svenskan. Fast jag somnade och det var riktigt skönt, hoppas jag kommer kunna somna ikväll! Imorgon har vi ganska kort dag, slutar runt 2 tror jag. Nu ska jag kanske gå ut med ebba om det har slutat regnat.

Fredagsmys

Ungefär så här lät det hela kvällen!

Grillningen
Resten av bildena var för fina för att visas.


Lördag

Ikväll har jag varit med josse, emmy och agnes. Vi var hos emmy och grillade, fast vi grillade inte så mycket. Vi satt mest och pratade och sjöng. Nu börjar jag bli trött så jag ska nog lägga mig snart. Jag kan visa bilder från ikväll imorgon.

Björn i ring vackra ting

Har haft väldigt roligt på skolan idag, vi satt och sjöng anastasia låtar på NOn och våran lärare tyckte att det var vackert, jag måste hålla med. Jag köpte ingenting på stan, bara 3 kakor på subway. Ikväll blir det grottan med josse och emmy, hoppas ni får en bra kväll. Det kommer då jag att ha!

MY BITCHES

You only got one shot, do not miss your chans to blow

Skolan var ganska tråkig och lång idag har som inget mer att säga.
Så här ser min dag ut imorgon!

>Skola
>Stan med emmy och josse!
>Gå med hunden
>Duscha?
>Grottan
>Sova

It´s a doris in the bed

Har varit på grottan ikväll, det var tråkigare än vanligt.
Imorgon är det tisdag, har ingen aning om när jag slutar
men säkert runt 3. Nu är jag trött och ska nog gå och
lägga mig i sängen där doris väntar på mig<3

Sunday

Ikväll har alla brudar firat josse, jag hade riktigt kul! Av mig fick hon hårinpackning och choklad. Imorgon är det skola igen, jag orkar verkligen inte med skolan längre. Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, godnatt!

Jag har en...

VÄN SOM HETER MÅNS OCH SÅ HÄR SÅG HAN UT 2007:]

Fredag

Blev stan idag efter skolan med josse och emmy. Jag köpte jeansleggings och nya örhängen för mina gick sönder imorse. Ikväll blir det grottan och eftersom det är fredag kommer det säkert att äga!! men nu måste jag kolla vad jag ska ha för kläder sen blir det duschen.

GRATTIS

Josse gumman fyller ju 14 år idag! GRATTIS<3

Onsdag

Idag var det roligt på skolan, kan ju säga att min, josses och emmys humor är bäst haha. Snart bär det av till grottan. Har uppsatt hår idag också, det är inte vanligt. Men nu måste jag gå och göra mig klar, puss.

Idol 2009!!!

Ser på det nu medans jag äter cheez ballz!

Fiskpinnar<3

Idag är det fiskpinnar på skolan! love it. Vi har sovmorgon i en halvtimme, värt? Efter skolan blir det stan med josse och emmy och säkert nån fler. Nu är det bra i min mage men känner fortfarande att en förkylning är på väg.

So cute!

Hatar måndagar

Har inte mått bra på skolan idag, när vi gick till matan började jag få ont i magen, efter vi hade ätit fick jag ännu ondare och efter gympan kändes det som att jag skulle spy. Nu är det lite bättre men jag känner att jag håller på att bli förkyld också. Vi får se om jag ska till grottan ikväll, känns ju inte så jätte frestande.

Tonight

Ikväll blir det att fara till hemmakväll, sen se
film och äta ben & jerrys med
dom här brudarna!

Fredag

Grottan var mycket trevlig idag, älskar fredagar! jag kan ju säga att jag är en mycket bra konstnär, när ni går in till grottan kolla då till vänster så ser ni mina mästerverk. Vad som händer imorgon vet jag inte än, men på kvällen vill jag göra nått kul. Ni kan få se den ända bilden som togs denna kväll.
Albin visar vilken man han är.

Fredag rockar

Skolfoto idag, jag kan ju säga att av den synen jag såg, så såg jag hemsk ut. Blev stan efter skolan, vi gick till subway och åt en kaka och dricka, mums! Jag delade en randig tröja från bikbok med josse. Ikväll blir det grottan, jag älskar grottan på fredagar, susse har också sagt att vi kanske ska hyra dårfinkar och dönickar och se den där!

I walk on the slang

Imorgon är det äntligen den dagen jag har längtar efter hela veckan! vi slutar ju tidigt imorgon så då blir det nog att fara till stan. Synd bara att jag inte har så mycket pengar.
Vi är bäst!

Onsdag

Har nyss legat och halv sovit i sängen, det var väldigt skönt.
Ikväll blir det att fara till grottan med pia och company, blir nog kul.

RSS 2.0