Nyårsafton

Hejhej sista dagen på det här året. Har nyss gjort mig klar för kvällen. Klockan 6 far jag till Julia och Alicia och äter middag med dom och Sara. Jag hoppas att den här kvällen blir bra. Har inte förväntat mig så mycket då vi nästan inte har planerat något. Vi far iaf på fest senare på kvällen och hoppas på det bästa. Imorgon kommer Hannes hem från Åre så jag hoppas han hinner hem innan kvällssnåret så jag får träffa honom.
 
Nu ska jag bara vänta tills det är dags att fara då jag redan är klar. Jag hoppas att det här året blir bra med många krogbesök och roliga aktiviteter med polarna. GOTT NYTT ÅR!!

Ny jacka!


Greveholm nummer 2

Hej fannyli här. Nu har det äntligen blivit decembermånad och jag njuter. Kan dock inte njuta så jättemycket för skolan tar död på mig. Är iallafall glad att julkalendern har börjat hihi. Hitills tycker jag den är bra! men det är sämst skådespelare. Den lilla killen med glasögon (kommer inte på vad han heter) är jävligt dålig och töntig, saknar ivar. Sagas killkompis med långt hår är också världens dåligaste skådespelare. Till och med jag hade varit bättre än han.
 
Det är tur att Sean och Staffan är med, det är dom som gör hela julkalendern. Just nu har det inte hänt så mycket i den. Jag hoppas att den blir mer spännande, men det brukar dom ju bli. Nej nu ska jag duscha sen ska jag fan sova.

Den bästa jag vet


RSS 2.0