Skorna


           

Mot bion!


Nu ska jag snart fara till stan och äta middag och sen se harry potter med familjen. Vi ska fira pappa eftersom han fyllde år i onsdags.

 Mina skor har äntligen kommit! kan visa bild sen när jag har hittat kameran.

Lassemaja kameleontens hämd

Mamma jag vill ha det här spelet. Det kostar 149kr och du kan beställa det på lassemajaspelet.se.
Här kan ni kolla hur spelet ser ut i början.


Visst ser det kul ut.

Julklappar

Någon som har några tips på vad man kan önska sig i julklapp. Jag kommer inte på ett skit förutom en kattunge som jag aldrig kommer att få.

Vars kan man hitta en klänning?

Jag orkar fan inte med skolan längre. Det enda man gör på dagarna är att plugga. Jag börjar redan få lite panik av vad  jag ska ha på mig på julfesten. Jag känner att jag aldrig kommer att hitta nån klänning eftersom jag är så jävla kräsen. Nu ska jag snart sova och se julens hjältar.


Nu är det godnatt

Hade skit kul hos soph igår med tjejorna. Har myst med min favorit pöjk ikväll.
Hade inte träffat han på länge så det var ju kul.
Nu är jag förbannat jävla trött och ska gå och lägga mig.


Sofias place

Ikväll drar jag och brudarna hem till sofia. Där ska vi äta pizza, se film, äta 1093kg godis och sen ska vi sova med varandra. Känns underbart att ha helg!´

Det här är sofia.

Take your life with cocaine

Är förjävla trött efter skoldagen. Jag har varit så duktig och sprungit 2,6km idag på gympan. Har nog inte rört mig så mycket på 3 år. Nu är jag lite sugen på att se greveholm! Kan snart alla avsnitt utantill, men först ska jag göra en ansiktsmask och hämta ett stort glas cola.

Här är en mysig bild då jag, sofia och felicia myste på skolan.

Längtar!!


Vinter helvete

Vädret idag var inte på topp. Jag hatar när det blåser och snöar samtidigt. Imorgon drar jag och muttan in till staden efter skolan. Får hoppas på att det är bättre väder då. Imorgon drar luciaträningarna igång igen, det blir ju kul. Nu ska jag ladda hem barbapapa så jag har nånting att se på morgonen.

Får

Var ganska trevligt på skolan idag att träffa på gamla bekanta som jag inte varit med under lovet. Något som är lite mindre kul på skolan är att jag håller på att tova vantar på slöjden som bara går sönder hela tiden. Man stinker också fårpung om händerna efteråt.

Min kompis felicia i fårformat.

Poeten

Följde min familj till solbacken och fick med mig chips, cola och en parfym hem.
Nu har jag gjort klart det underbara dikthäftet. Resultatet blev ganska fult,
med det orkar jag inte bry mig om.


Lassemaja

Är så himla sugen på att spela lassemaja spelet, men jag hittar inte den förbannade skivan! Såg också att lassemaja och kameleont mysteriet har kommit på spel, jag vill spela det.

Söndag

Fy och fan för skola imorgon, jag vill inte fara dit. Nått som också är förjävligt är ju snön. Idag måste jag plugga matte och göra klart ett dikthäfte. Ser verkligen fram emot den här dagen. Igår var jag med ludwig och myste hela kvällen♥

Söt bild från i torsdags.

Torsdag kväll

Har haft det riktigt trevligt ikväll hos linda med hon och pia! imorgon ska vi nog också hitta på nånting fast med flera. Båda katterna är inne nu, så jag ska välja en jag vill sova med och sen ska jag nog lägga mig i sängen och se en film. Jag längtar fan inte tills skolan börjar om.

Nu har jag bestämt mig för att jag ska sova med bullen och se sandor slash ida.

Godnatt

Nu är skorna beställda! längtar tills dom kommer.
Ikväll har jag varit med pia, linda och agnes. Vi tog oss en tripp till ok och hyrde en film som hette Grace, den var ganska dålig och ganska meningslös. Nu är jag jätte trött och ska sova, puss.

RSS 2.0