Handikappad

Hejhej, sorry för att jag har varit lite frånvarande. Jag skrev ju tdigare att jag skulle njuta av den sista veckan jag var ledig, men det blev ändrade planer. Förra tisdagen ramlade jag med moppen, bra som jag var. Det resulterade i en stukad fot, hål i armbågen och massa skrapsår. Jag fick alltså ligga i sängen hela min lediga vecka eftersom det gjorde så jävulst ont att gå på foten.
 
Den har fortfarande inte blivit bra, jag haltar mig fram och blir mobbad på skolan. I helgen hoppas jag iallfall på att jag kan fara och festa lite så jag får ha nått roligt här i livet. Det skulle vara perfekt att ha rullstol på fest. Då skulle jag slippa att gå på min onda fot och riskerar inte att andra trampar på den eller att jag faller. Någon som har en rullstol att låna ut? ring mig.
   

Harry P, min kille ikväll

Hejsan svejsan. Imorgon väntas den sista dagen på jobbet!! Vi städerskor ska då få tårta till fikat och sen gå och äta på kungsgrillen på lunchen. känns både bra och dåligt att sluta. Vill fortsätta jobba och få pengar samtidigt som jag vill vara ledig. Ska dock inte säga att jag vill jobba mer om dom skulle fråga mig mamma.
 
Ska bara njuta av den sista veckan jag är ledig innan skolan börjar, skola fyfan. Ska iallafall bli kul att träffa polarna varje dag igen och se hur den nya klassen är. Längtar dock inte till allt plugg och det värta av allt, spanskan. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag hatar det och hur dålig jag är. Börjar ju samhälls-media nu så det kommer nog inte vara lika jobbigt plugg som vanliga samhälls skulle jag tro och hoppas.
 
Längtar tills jag ska gå och sova. Då ska jag lägga mig i sängen och se harry potter som var alldeles för länge sen. Har saknat harry och hans vänner.

Jeffrey & converse platform look-a-likes

Impuls beställde dom här skorna igår. Båda är kopior så ska bli spännande att se hur dom ser ut när dom anländer och om dom blir att behålla.

The sims 3 årstider

Äntligen ska the sims 3 årstider komma!!! jävlar vad jag väntat. Är ju jättetråkigt när det bara är sommar hela tiden. Det kommer ut den 13 november så det är ju ett tag kvar, men då kan man önska sig det i julklapp hihi. Åh jag längtar till julen och december månad. Vill lyssna på julmusik, se julkalendrar och tända ljus, det är så mysigt.
 
Såhär ser det ut, så jävla kul

Det är så jag lever mitt liv, brudar, weed och vitt vin

Tänkte bara säga att jag lever till er som trott att jag varit död. Har inte gjort så mycket förutom att jobba fyfan. Nu väntar den sista veckan med jobb!! sen är jag ledig en vecka tills skolan börjar om. Kan inte fatta att sommaren har gått så fort och att den sög. Har ju bara varit dåligt väder tame fan.
 
I fredags var det egentligen tänkt att jag skulle festa med linda, emma och josse wn, men linda kunde inte tyvärr. Istället blev det att jag och emma for till josse med några andra ursvikare. Hade riktigt kul! fattar inte varför jag inte är med emma oftare, måste ändras på!
 
Vaknade upp på lördagen bredvid hannes som följde och sov hos mig. Var länge sedan jag hade en sån där jävla bakfylla, men det är smällen man får ta. Följde hannes hem vid 4-5 där vi åt grillat till middag, gottgott. Resten av kvällen såg vi film, myste och badade jacuzzi. Bra avslut på veckan! Nu ska jag kriga sista veckan sen ska jag njuta som fan av att vara ledig.

RSS 2.0