27 februari

Det var tänkt att jag just nu skulle sitta och spela zoo tycoon, men så funkade det inte. Istället sitter jag och ser på filmen festival och äter godis. Imorgon börjar skolhelvetet om igen, men nu är det sista veckan!!

Marc in the movie.


Jag orkar inte mer


Jag orkar inte fara till skolan imorgon, jag dör hellre. Jag bryr mig inte ens om det är sista dagen på den här veckan, jag orkar inte. Jag vill bara vara hemma, ligga i sängen och mysa med katterna. Nästa vecka är det bara fem dagar kvar, sen är det sportlov!


Måste göras något åt det.

Jag har bestämt mig för att göra lite ändring på saker och ting. Eftersom min mage har börjat välla över byxkanten så känns det som att något måste göras. Mina klasskompisar blir faschinerade när dom ser denna underbara lilla bullen som hänger över.

Jag har nu bestämt mig för att sluta äta godis på veckodagarna, iallafall mindre(blir också bra för min ekonomi), dessutom ska jag försöka träna på våran crosstrainer några dagar i veckan.


Dö skola dö.

Jag orkar verkligen inte fara till skolan imorgon. Jag är så less och vill bara spy på allt och alla. Jag längtar så himla mycket till sommaren, då kan man göra så mycket. På vintern kan man bara vara inne och se film. Ikväll måste jag tillbringa min kväll med biologi boken. Som tur är har jag lite föda att göda mig med under tiden.


The sims

Jag är så himla sugen på att spela the sims, men det funkar fan aldrig. Jag har försökt att installera det flera gånger, men det går aldrig. Skulle göra vad som helst för att få igång det igen.


SATURDAY

Så helvetes skönt det är med helg! Har suttit och gjort so sen klockan tolv. Orkar inte sitta vid datorn längre känner jag. Ikväll kommer mette, felicia och kanske sofia hit. Vi ska se skräckisar och förhoppningsvis äta oss feta som vanligt. Nu ska jag ladda hem några filmer så vi har det till kvällen.

Nice shoeees.

Alla hjärtans dag♥

Har fått massvis med choklad av min familj, tack så mycket! Jag hoppas alla får en trevlig alla hjärtans dag och att ni är extra kärleksfulla med dom ni tycker om. Eftersom ludwig har träning idag så ska jag tillbringa min kväll med bullen och spanska läxa, kul.

Jag älskar min familj, mina vänner och min pojkvän♥♥


20110212

For på stan idag med sandra. Hittade inga kläder men köpte mig lite underkläder och godis såklart. Var också och solade på suntan, behövdes verkligen. Ikväll har jag inga planer, nån får gärna komma hit och ha myskväll med mig.

FREDAG

fanny är fin som vanligt och ligger och tittar på sina mordserier med bullen eller vad alla hennes katter heter...
gullig är hon iaf, hon äter godis som hon aldrig har gjort förr heller!
nu på kvällen har vi tittat på tv och sett herkules.
vi har också varit ute och gått med ebba och köpte godis då på ok.

söt bild på henne också<3

/ludwig

Ledig


Är ledig idag, det bästa jag vet är att slippa skolan. Just nu sitter jag och spelar pettson och findus i trädgården,
det är jätte kul. Fast jag tycker det är jätte svårt när man är nere i grottan, jag fattar aldrig vars man ska gå.

LÖRDAG

Har sovit som en stock inatt, jävligt skönt. Nu ska jag fara till ludwig och sen spendera natten där.

Underbara fredag

Så fruktansvärt skönt med helg! har längtat sen förra helgen slutade. Efter skolan idag for jag och min familj och åt middag på stan, var gott. Efter det for vi en tripp på affärer sen hem. Vi har nu sett på film ätit godis, chips och dippat grönsaker, gott det med.

Nu väntar jag på att jag ska bli så trött så jag inte orkar leva. Det bästa jag vet på fredagar är att man vet att man inte behöver ställa väckar helvetet och att man somnar direkt man lägger sig i sängen, fantastisk känsla. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med doris och se på tv ett tag, så jag inte somnar riktigt än.


2011-02-02

Skönt att sluta 11.35 idag! vi for och köpte oss lite gott efter skolan och sen tog vi bussen hem. Ikväll ska jag inte göra ett skit som alla andra dagar när det är skola. Ska försöka lägga mig tidigt idag också.

RSS 2.0