Vädret från helgen

Har ju varit jättebra väder hela helgen och jag blir på mycket bättre humör då. Har försökt ligga ute och sola, men det är ju fan det tråkigaste som finns. Sen måste jag ligga ute i flera timmar för att på nån jävla färg. Nu är det kallt igen, fan också. Nu är mamma i barcelona och har det bra, jag vill också utomlands. Jag hoppas du köper hem någon present till mig mamma, annars blir jag ledsen.

Festtjejerna

Snart är skolan äntligen slut, kunde inte kännas bättre. Ska njuta varje dag av sommarlovet för att inte behöva stiga upp tidigt. Jag är lika dålig som vanligt med att uppdatera. Har inte gjort så mycket förutom att jag var och festade i fredags. Var egentligen tänkt att jag skulle fara med några brudar från ursviken, men alla bangade ur och jag blev ensam kvar. Som tur är har jag ju min sexiga kompis alicia som ställde upp och följde med, love you girl.

Använde mina nya svarta klackar också för första gången och tror ni inte att dom ska gå sönder, jävla skit. Remmen som ska sitta runt benet lossnade från skon, men som tur är går det att laga.


Onsdag

Hade engalskaprov och spanskaprov idag. Gick faktiskt ganska bra för att vara jag. Nu är äntligen alla prov över fyfan. Nu måste jag bara läsa en bok, men det är inte lika jävligt som läxor och prov.

När jag kom hem tog jag hand om min ponny som händer ungefär 3 gånger per år. Hon löser hår som en jävla best, för lös stora tussar av hår när man nöp tag i det. Tur att jag är snäll och tar hand om henne när hon behöver mig, love u bea.

En somrig bea. Liten, söt och fet♥

ÄNTLIGEN


Det var då jävlar på tiden att det kommer lite värme!!! nu blir det fest.


Hunger games


For på bio med syrran idag och såg hunger games! alla såg den för typ 78 år sen, men bättre sent än aldrig. Den var faktiskt riktigt bra och spännande, se den! ett tips från mig.

Har sett mycket film på sistone. I fredags var jag med hannes och vi såg harry p, var på tiden jag uppdaterade mig lite, har inte sett harry på länge. Igår var jag med alicia och vi såg dream house och myste.

Imorgon börjar jag 10 över 1 istället för halv 9, thank you lord!!! skolan är inte så jävla jobbig nu faktiskt. Förutom att vi har matte nationella på tisdag som jag aldrig kommer klara och engelskaprov på onsdag. Snart sommarlov!!!!!!


I feel so good, i don't know whats come over me


Blev en lyckad kväll i onsdags hos anton! Jag behövde inte heller vara nykter som tur var, då hade jag nog inte haft lika kul. Vi var kanske lite sena med klassfest tycker jag eftersom vi ska splittras i tvåan, menmen. Har inga planer för ikväll än, så polare hör av er!

My friends are in the bathroom getting higher than the Empire State

Heeeej har ni saknat mig?? gissar på nej. Kommer fan inte ihåg vad jag har gjort sen sist jag skrev, men jag kommer ihåg att jag har ätit middag hos fellan med alla björkare, riktigt trevligt hade vi. I lördags for jag, alicia, julia, petra och sara och grillade med några grabbar på alhem, väldigt kul. Fast det blev lite kallt på kvällskvisten. Hur som haver så är jag jävligt glad över att det är långhelg! sjukt skönt. 

Imorgon mina vänner har min klass bestämt sig för att ha en klassfest! efter 1 års tid så blir det av haha. Så imorgon beger sig ungefär hela klassen sig till Anton Ö för lite festligheter. Hoppas bara inte jag måste vara nykter för då kommer jag strypa nån på festen.

Här har vi amandas bild från middan hos fellan.


Bild från grillningen i lördags.


GRATTIS SANDRA!♥♥

Grattis världens bästa syster som fyller 19 år idag! älskar dig♥♥


I'm in love♥Min valborg

Min valborg blev inte riktigt som den var tänkt från början. Var egentligen tänkt att jag och brudsen från ursviken skulle äta middag tillsammans och sen fara till en lokal i stan. Istället blev det bara jag, pia och linda kvar som for på fest i byske. Jag kände inte en käft som var där, men det var trevligt iaf! Mycket bättre än förra året haha.
Tyvärr tog jag inga bilder som jag hade tänkt, men har en bild från lindas insta och kan bjussa på hur jag såg ut.


RSS 2.0