Tips från mig

 
Igår såg jag och mamma den här skräckfilmen, The posession. Det var jättebra och handlade om en demon. Jag älskar filmer som innehåller demoner och exorcismer. Filmen handlade om en tjej som hittade en låda, och när hon öppnat den börjar det hända konstiga saker med henne.Det är ett filmtips från mig som ni kan se ikväll om ni vill.
 

Ikväll blir det krogen!

Jag hade en jätterolig 18-års fest i lördags med mina fina vänner. Resten av lovet har jag mest tillbringat med min söta pojkvän.
 
Ikväll är det fest som gäller och jag ska för första gången göra ett krogbesök. Ska fara med emma och co. på allstar. Jag har bestämt mig för att köpa massa goda drinkar och hoppas på en rolig kväll på krogen;)
 
 

GRATTIS TILL MIG!!

Nu är jag äntligen 18 and ready to paaartyyy!!!

Tomorrow is my birthday!

Imorgon är den stora dagen, dagen då jag blir 18 år och en vuxen kvinna!! har längtat i flera år. Idag efter skolan for jag julia och alicia och kollade på lokalen och fick nyckeln, är så taggad och har taggat i ungefär 2 veckors tid ,varje dag, till mitt party. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och spara mig till imorgon wihoo!!
 

RSS 2.0