Mys

For till sofia igår och såg film med hon, linnea och felicia. Nu ska jag lägga mig i sängen, mysa med bullen och se lite i taket lyser stjärnorna. Ikväll får vi se vad jag ska hitta på.


Onsdag

min uppdatering suger fortfarande men jag kommer nog tyvär inte att bättra mig heller. Nu har jag gjort mig klar och ska vara med mina vänner. Lockat håret har jag också gjort för ovanlighetens skull.

Last night

Igår for jag och sofia till fellan, mötte upp emil, for till ica och köpte chips och cola. Efter det drog vi oss vidare till älven och satt där och hade allmänt trevligt. Runt 12 kom två karar till och gav oss sällskap som hette gustav och lucas, trevliga pojkar.


Det var då hela gänget utom lucas stackarn.

18 juli

Har inte bloggat på 2 veckor, duktig fanny. Kan bjussa på lite bilder på vad jag har gjort senaste tiden.

Var på stadsfesten och slösade alla mina pengar.

Självfallet har vi varit på laserdome.

Tältat med dessa människor.

Badat i älven. Det var tyvär dom enda bilderna jag hade på senaste tiden.

Tjenare

Var tänkt att jag, sofia, mette och amanda skulle fara på en liten trevligt picknick. Tyvär så började det åska så vi sket i det. Istället for jag och sofia till mette och spelade ett underbart spel i 3 timmar. Jag har inte ett skit att göra ikväll så hör av er om ni vill hitta på nått!


Lördag

I torsdags hade vi ett litet överaskningspartaj för mimmi i agnes stuga! det var riktigt kul förutom att jag blev brännskadad och fick hålla i en fryst korv resten av kvällen. Igår var jag med ludwig och myste och ikväll blir det att mysa med björktjejorna!

Bjuder på slampbilden från i torsdags.

RSS 2.0