Fanny=fettma

Efter att ha vägt mig idag började jag att inse att det här går fan inte längre. Jag blir bara fetare och fetare, sakta men säkert. Så nu är det bara att minska på intaget av godis, läsk, bröd, pasta och sånt skit och börja röra på sig. Jag började redan idag med att gå ut och gå med ebba i 2 jävla timmar, jag har ganska så ont i benen nu. Imorgon börjar vi 20 i 1 så jag ska sova riktigt skönt inatt.

Jag och min utveckling om jag inte gör något åt det här.

S1C


Shoees

Idag kom skorna efter 3 veckors väntetid.


17:59

Har äntligen klarat ut harry potter, mitt mål är avklarat. Jag ska nog aldrig spela det igen, det var det jobbigaste jag har varit med om. Nu har jag bara part 2 kvar och sen har jag klarat ut alla spelen. VAD SÄGER NI NU TWINS??!? Nu ska jag vänta på mat och sen ikväll ska jag vara med Emma!

                 Söt killen♥
                


Harry potter

Nu ska jag och harry döda lite dödsätare tillsammans. Mitt mål är att klara ut det här jävla spelet före alicia och julia.


På skolan

Nu sitter jag på skolan och har hål, jag hatar skolan. Det enda jag längtar till nu är julen och sitta och mysa till julkalendern på morgonen. Jag längtar också till att komma hem och vara med katterna om dom nu är inne. Sista lektionen jag har idag är gympa och det är då fan inte mitt favoritämne i skolan. Det enda posetiva idag är att jag får skjuts hem av kära syster.


NyttThe sims och lillefot

Idag har jag varit med luddsan och myst. Just nu sitter jag och spelar sims, äter chips och ser på lillefot. Inte nog med det har jag sällskap av ebba och doris som ligger och sover i min säng. Måste bara säga att fyfan så kallt det har börjat bli på kvällarna, man fryser ju ihjäl om man är ute mer än 3 minuter.
           

Förföljaren

Har nyss läst en bokjävel tre timmar i sträck. Jag hatar att läsa så det här var fan jävligt jobbigt, men jag hade inget val eftersom jag hade 150 sidor kvar och den skulle vara utläst imorgon. Den var tråkig i början, men mot slutet blev det lite mer action.
                                                                    

Marabou

For på ica idag efter skolan och såg att det hade kommit en ny marabou.
Självklart var jag tvungen att prova den. Jag tycker att den var ganska god, men lite konstig smak.


Ny kamera

Idag för jag och pappa till Elgiganten där jag köpte mig en kamera. Känns jävligt skönt att ha en egen så man slipper bråka om vem som ska få ha kameran.

2011-09-09

Fredagar är väldigt sköna på skolan. idag började vi 10.10 och hade 40 minuters svenska. Efter det hade vi hål så jag och några klasskompisar for och åt på dallas, riktigt gott. Sen hade vi en timmes samhälls och efter det var det dags att fara hem.
Ikväll kommer det lite folk hit och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på.

Stackars ebba har fått en infektion i såret där styngnen är. Du måste klara det här gumman♥

Beställt

Beställde nyss ett par jeffrey kopior. Dom ser ungefär likadana ut,
men dom här var 1000kr billigare vilket jag tycker är värt det.


LÖRDAG

Ikväll har jag haft myskväll med hela familjen inklusive djur, förutom sandra eftersom hon ständigt är på fest. Vi såg filmen Hanna som var ganska dålig. Den handlade mest om att några jagade henne och hon sprang ungefär 80% av filmen. Nu ska jag snart sova och imorgon måste jag läsa en bokjävel.
                                  

Ledsen ebba

Igår var ju lilla ebban på operation och tog bort tumören. När hon kom hem var hon så ledsen och grät. Idag mår hon lite bättre och gråter bara ibland. Nu är hon så mysig och vi har sett både harry potter och lassemaja ihop.

RSS 2.0