Söndag

Igår for jag till ludde och sov där. Just nu spelar jag harry potter och halvblodsprinsen som är min favorit av spelen. Ikväll hoppas jag att någon av mina vänner vill vara med söta lilla jag. Jag har laddat hem wrong turn 4 som jag inte hade någon aning om att den fanns.
          

Melba


Myskväll med mammsen

Hej bloggen har varit lite inaktiv här. Nu har jag som sagt lov och det känns förjävla skönt, fyfan vad jag ska sova. Ikväll har jag varit med min käraste mor och sett filmen my soul to take. Den var ganska bra så ni kan ju se den om ni vill.


Äntligen!!

Nu kan man äntligen ladda hem harry potter och dödsrelikerna del 2 med gaaaanska bra kvalité!!!! Jävlar vad jag ska se den nu.
               

Reb'l fleur by Rihanna

Idag tog min parfym slut så jag passade på att gå på kicks nu när dom har 20% på alla parfymer och fick med mig denna.


Fuck school

Har inte orkat skriva på den här jävla bloggen för skolan tar över mitt liv. Idag hade vi nk prov, vettefan hur det gick. Efter skolan for jag på ica och belönade mig med choklad och cola som jag ska äta ikväll. På torsdag har jag engelska prov, orkar inte mer. Jag längtar till lovet.

En bild från ett tag sedan som jag snodde av soffe.

Godnatt

Vi har så himla mycket i skolan den här veckan fyfan. Imorgon börjar vi halv 1 vilket är jävligt skönt, men tyvärr så har vi matteprov. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på mysteriet på greveholm, sen ska jag sova.
                                  


LÖRDAG

Igår drog jag, sofia och ludde till victor där kalle, albin och några arvidsjaur brudar var. Det var riktigt trevligt. Ikväll har jag varit på bio med björkarna för att fira lilla snipplinnea. Vi såg crazy stupid love. Den var bra fast ganska jobbig ibland.

Här är några bilder från igår.


Shopping

Var på stan idag med min syster. Jag shoppade ganska mycket så nu har jag nästan inga pengar kvar. Sandra är jätteduktig på att hitta kläder åt mig, tack syrran♥

Koftan såg jävligt ful ut på bilden, den är finare egentligen.

Öga från kanin trolldom kom, förvandla mitt vatten till renaste rom

Nu har jag klarat ut det sista harry spelet, känns jävligt bra. Part 2 var mycket roligare än part 1 och var inte lika jävligt som det heller. Nu är det bara att vänta tills the sims djurliv kommer ut som är om exakt två veckor!

Imorgon är jag ledig vilket är jävligt skönt. Så ikväll drar jag mig mot Julia och Alicia med Linnea, Petra och Moa och har harry potter lan!!

                                                                  Love you harry♥♥
              

OutsidersIkväll börjar äntligen Outsiders om! det var jävligt längesen det gick. Jag älskar att kolla på konstiga människor så jag längtar tills det börjar. Dom flesta längtar säkert till desperata, men jag har inte följt det så jag bryr mig inte så mycket.


16 år idag!

Idag fyller min fina vän Linnea år, grattis!!


Måndag

Idag har jag varit på skolan fyfan, finns inte så mycket mer att säga om det. Igår laddade jag hem Harry potter part 2 spelet. Har provat det ett tag nu och det verkar inte vara lika jävligt som det förra. Fast det är förbannat att min dator stänger av sig utan andledning mitt under all action med harry.

I fredags var jag på waynes med några från klassen + ludwig. Jag tog två bilder då som jag tänkt visa.


RSS 2.0