Sommarskor på önskelistan


Snart är det decembeeer!!

Hej hej, hallå dagboken. Idag har jag varit på skolan som alla andra jävla dagar. Är så frukstansvärt less på allting som har med skolan att göra, längtar så extremt mycket till jullovet. På lördag är det i alla fall första december vilket innebär att julkalendern börjar! Jag tror att den kan bli bra för att både dom gamla spökerna och leif (pappan) är med. Fast det finns ingen julkalender som kan slå den gamla greveholm.
 
Eftersom det är första december på lördag och första advent på söndag så blir det en julig helg. Ska på klassfest med jultema på lördag som jag är riktigt taggad på. Har inte festat sen hallo så det ska bli trevligt. På söndag ska jag äntligen julpynta på mitt rum. Jag tycker man måste hålla sig till första advent med det, fast jag gärna skulle vilja göra det nu. Snart ska jag lägga mig i sängen och kanske somna till någon julkalender. Får hoppas att någon katt vill sova med mig också.
 

Johan Falk - Kodnamn Lisa

Igår såg jag och Hannes den senaste filmen av Johan Falk. Den var väldigt bra och spännande. Det var nog den bästa av filmerna hittils. Tyvärr så ska den här filmen egentligen gå på bio i februari, så det är nog ett jävla tag kvar tills det kommer någon ny. Ett tips från mig till alla Johan Falk lovers denna onsdag är att se den!! (om ni har sett alla andra annars är den nog inte lika bra).

Bara 20 dagar kvar till december

I fredags hade jag en riktig myskväll med mom and dad. Efter skolan for jag och pappa till hemmakväll och hyrde film och sen köpte vi hem kinamat. På kvällen såg jag och mamma filmen Psych 9. Den var väldigt konstig och man förstod inte om hon drömde eller om det var på riktigt ibland. Igår var jag med världens bästa hannes. Vi såg Johan falk barninfiltratören. Det var mycket action och spänning i den, ett tips från mig.
 
Nu är helgen över och imorgon är det skola igen, börjar fan gråta. Längtar så jävla mycket till december och julen. Det är så mysigt att börja dagen med ett avsnitt av julkalendern hihi. Lucia är en av mina favoritdagar på året. Jag älskar verkligen luciatåg, tycker det är så fint med alla ljus och alla jullåtar. Nu började jag tänka jättemycket på lucia. Här är darin när han sjöng på lucitåget på svt, jätteduktig darin. Jag hade väldigt gärna velat vara där kan jag lova.

Mysteriet på Greveholm 2 trailer

Här är trailern till julkalendern! Den kommer förmodligen inte vara lika bra som förra, men jag kommer iaf följa varje avsnitt som vanligt, så får vi se vad jag säger efter det.
 

Fannyli is back

Hej länge sedan vi hördes vid. Har haft lite annat för mig än att skriva på den här dåliga bloggen. Haft fullt upp med skoljäveln för det mesta. Nu är ju tyvärr lovet slut och det gick alldeles för fort. Nu taggar jag inför julen och längtar som fan. Ska bli spännande att se julkalendern också!
 
På lovet har jag mest varit med min fina pojkvän, festat, varit på bio och varit med polare, helt ok om ni frågar mig. I lördags hade vi också ett halloweenparty i medle som blev lyckat! hade det riktigt kul med alla mina vänner! Nu är det bara att planera nyårs kvar! hoppas att det ska bli lyckat i år som det tyvärr inte blev förra året. Det gäller bara att planera i tid och köpa sig en fin klänning. Nu ska jag plugga lite, sen ta mig en dusch. Imorgon är det skola och hannes som gäller. Vi höres när jag har lust, vilket inte är så ofta. Om ni är intresserade av mitt jättespännande liv kan ni ju följa mig på instragram istället där jag är lite mer aktiv, fannnyli heter jag där.
 
Kan bjussa på lite bilder från min mobil på bilder från senaste tiden.
 

RSS 2.0