Friluftsdag


Igår fick jag igång mitt the sims igen! jag är så lycklig. Tyvärr så är inte mina kläder och möbler kvar som jag hade laddat hem förut. Jag kommer att spela varje dag, fast ikväll måste jag plugga.

Idag ska vi fara med skolan till malå och åka slalom och dylikt. Eftersom inte jag och felicia håller på med sånt så ska vi pimpla. Vi hoppas på att få några stora firrar.


LÖRDAG

Eftersom jag inte mår så jätte bra just nu så kommer jag nog inte skriva så mycket. Jag har inte så mycket att säga heller.

Ikväll är det earth hour så jag ska fara till mette och bara mysa med mina älskade vänner.

Ni är det bästa jag vet.

Ta mitt liv

Idag vill jag bara dö, funderar på att ta mitt liv. Kanske ska hänga mig i mitt rum, som ett välkomnande hem till min familj. Jag har inte sovit gott heller, höll på att frysa ihjäl. Trots att jag hade 2 täcken på mig låg jag och skakade.

Tack för mig.

23 MARS

Jag börjar bli lite stressad när det gäller skolavslutnings klänning. Jag hittade denna och tyckte den var lite fin, fast i vit. Tyvärr var priset inte så jävla billigt, men jag hoppas dom får in fina klänningar i affärerna snart. Nu ska jag sätta mig vid min tv och äta lite ugnsbakade.


18:04


Igår kom amanda, sofia och linnea hit och hade myskväll.
Vi åt chips, drack cola och såg på filmerna bert och festival. Nu ska jag duscha eftersom mitt hår inte är det fräschaste. Ikväll blir det solsidan och bigbrother med cola
och cheez ringz!

20110316

Jaha då var nationella i NO över. Måste säga att jag var glad att vi fick biologi istället för kemi eller fysik. Imorgon har vi bad igen, satans helvete. Jag får ont i armarna efter första vändan och trosan skär in hela tiden. Jag har ingen fin bikini heller, bara en rosa som jag ser fet och blek ut i.

Jag skulle inte ha något emot att fara tillbaka till Spanien!!

Jag simmar som fisken

Första skoldagen var rätt ok, men förjävlig på samma gång. Imorgon har vi bad direkt på morgonen. Jag tycker det ska bli jätte kul att visa upp min bruna sexiga kropp :):).

Nu ska jag kanske plugga lite smått på biologin, annars kommer jag inte klara nationella.

SÖNDAG

Igår var jag med min syster sandra. Vi såg på en film som hette the silent house, den var jävligt dålig. Vid vissa tillfällen var den lite hemsk, men man fattade inte så mycket av vad som hände annars. Efter det såg vi ungefär halva paranormal activity. Idag är det sista dagen på sportlovet, jag orkar fan inte börja skolan igen.

I'm fucking hungry

Kom nyss hem från ludwig där jag har spenderat min dag. Just nu ligger jag i sängen med bullen och är jävligt hungrig eftersom jag inte har hunnit äta nånting idag, men tacos blir nog gott. Har inga planer för kvällen heller, men chips skulle sitta fint.

Äntligen hemma!

Kom hem från ikea för ett tag sedan. Jag fick med mig hem en ny kudde och ett doftljus. Var tänkt att jag skulle vara med ludwig nu, men han har fotboll som vanligt. Nu ska jag bara lägga mig i sängen, se nån film och äta godiset jag köpte på candy world.

22.43

Det var ganska jobbigt att cykla, särskilt när en seg hund följer med. Just nu sitter jag och ser big brother med sandra. Jag har inte följt det så jag fattar inte så mycket. Jag är jävligt sugen på mat just nu, skulle vara förjävla gott med ett skrov.

Fy fan så gott.

Ikea imorgon


Snart är lovet slut och det är jävligt synd, skulle kunna leva såhär livet ut. Imorgon ska jag och familjen fara till ikea, blir nog kul med en liten resa. Nu ska jag och sandra cykla till konsum och köpa mat till bilresan.

Time to sleep

Filmen var jätte bra och riktigt spännande. Jag tycker att alla borde fara och se den. Jag åt så himla mycket på bion så jag ville spy, men fortsatte att äta hela tiden endå. Just nu är jag förbannat jävla trött och funderar på att sova.

Mot staden

Nu drar jag in till stan, vi möts på bion!

Bio

nu far snart jag, fellan, jossan och emmy på bio och ser sanctum. Kommer nog bli kul och jag hoppas filmen är bra.

9 mars

Igår kom ludwig hit vid 10 tiden, vi såg taken och sen sov vi. Ebba den lilla jäveln stod och tjöt utanför min dörr hur länge som helst på morgonen, kunde inte somna om efter det heller. Nu håller jag på att se klart coming soon som jag, mette och felicia en kväll började på.

Shopping

2 klänningar som nog blir snygga och sköna i sommar till bruna ben och klackar.


Shorts med hög midja.

Örhängen med snygg färg.


Jag köpte också ett par solglasögon som jag inte har bild på.


19:20

Följde med sandra idag på stan och hittade mig lite sommar kläder som jag ska visa sen. Nu väntar jag på att ludwig ska svara, sen ska jag kanske vara med den pysen.

Måndag

Just nu sitter jag och ser en unge i minuten medans jag väntar på att ballar av stål ska börja. Jag och sandra cyklade till konsum och köpte pistaschnötter. Jag börjar alltid tänka på turkiet när jag äter det, för att vi alltid köpte stora påsar med pistaschenötter där.

Söndag

Har varit med emma idag som jag inte har varit med på hur länge som helst. Vi hade super kul som vanligt. Vi har gått till konsum, ätit godis, spelat in lite film och cyklat fram och tillbaka till konsum igen för att vi var rastlösa. Våran film som vi gjorde för ungefär ett år sedan är nu klar och fin. Här ska ni få njuta av den:


5 MARS

Har inga som helst planer för kvällen, så ska sätta mig i sängen och se film. Har även lite chips, choklad och cola som jag kan gotta mig med. Jag tänkte se på mannen utan öde, var ett tag sedan jag såg judarna på koncentrationslägren.

Nytt

Ful bild på en snygg tröja jag fick igår.

Sportlov!

Ska bli så himla skönt att slippa skolan i en vecka nu! jag ska verkligen njuta av det. Igår var jag med ludwig, vi såg på tv och åt godis som det brukar vara. Jag var även och åt middag på stan med min familj och efter det gick vi en stund på stan. Nu ska jag spela lite harry potter och gosa med doran.


Harry potter the game

Efter att ha provat harry ett tag så saknar jag att springa runt på hogwarts. Eftersom de inte är där nånting i den nyaste filmen. Nu ska man mest springa runt och döda dödsätare, men harry potter spelen kan aldrig bli tråkiga.

Skorna

Måste säga att de till och med är snyggare i verkligheten.


16 år idag!

Då var man då 16 år och får börja ge mig ut och övningsköra. Har haft en fin födelsedag med fina presenter och fina människor. I present fick jag 2000kr, HARRY POTTER SPELET som jag så länge velat ha, choklad, god body lotion och sockar som alla i familjen kommer att dela på.

Dessutom så har mina bikini trosor (överdelen kommer senare) och mina skor från h&m kommit! dom var riktigt snygga. Nu ska jag drömma mig bort in i harrys värld.

Zoo tycoon


Jag fick igång zoo tycoon idag och jag blev så lycklig. Jag har spelat som en galning och fått ihop en riktigt fin park med alla möjliga olika sorters djur. Nu ska jag gå och sova så jag är pigg imorgon på självaste födelsedagen.

 


RSS 2.0