Stan

Nu drar jag till stan med den här bruden!

Tisdag

Nu sitter jag och äter kolakakor och ser sandor slash ida. Jag känner ingen ork till att fara till skolan imorgon. Vi har tre spanska lektioner och slutar halv 4. Ikväll blir det att skriva lite NO och dricka lite cola som är i kylen och väntar på mig.

HELG!

Nu är äntligen måleriet på skolan över. Idag var jag iallafall på stan med linnea och köpte inget speciellt. På kvällen blev det grottan med josse, emmy, linda och agnes. Vi hade trevligt som vanligt:)

Tyvär så råkade jag klämma mitt finger i dörren när vi skulle fara. Jag fick ont, började blöda och mitt finger blev snett!

Ni kan vara lugna, jag ska ta bort nagellacket.

Now I'm lost, not much more to say

Vi har målat hela dagen på skolan idag så jag är helt slut. Jag och josse håller på att måla ute i typ korridoren. Vi  får hoppas att det blir bra eftersom det nog ska vara där ett långt tag.

Min, pias och lindas gamla favorit plats


Måndag

Idag har skolan varit bra, hade inga jobbiga lektioner utom gympan, hatar skridskor. Efter skolan for jag, mette och felicia till statiol och åt onyttiga saker. Ikväll blev det att fara till grottan med pia och linda, men nu är det dags för mig att sova. God natt!


I´m back

Har inte bloggat på snart en vecka, måste skärpa mig! Första skolveckan är snart avklarad, den har varit plågsam. Imorgon blir det äntligen stan! har inte varit där på jätte länge. Nu ska jag spela harry potter♥

Alla vill till himmelen men få vill ju dö


sofias bild;)
Igår kväll blev det att vara med linda och pia. Vi spelade in en söt film och sen satt vi vid datorn. Ikväll blir det kanske att sova hos josse!. Nu måste jag städa mitt rum och börja fixa mig.


JAG VILL SHOPPA


Nyårs bilder

Snodde dom från agge;)


Gotta keep my head held high

Det blev bara att agnes och linda kom på nyårsafton men vi hade det roligt endå:). Efter vi hade varit här for vi vidare till agnes och sov där.

Igår kväll sov jag över hos pia med hon och agnes, vi såg på filmer och hade som vanligt mycket gott att äta. Just nu är jag väldigt trött och jag tror att det blir en vanlig hemmakväll ikväll. Jag skulle bli väldigt glad om nån ville komma hit med cheez ballz och cola till mig, tack på förhand♥


RSS 2.0