Hemma hos ludwig

Skolan började 9 och slutade halv 10, så jävla ovärt. For till stan med mina vänner och vandrade där i 5 timmar. Nu är jag hos luddet och sen ska jag vidare till linnea och umgås med hon, muttan och slamp erinder.

20 augusti

Imorgon far jag med mette och felicia till umeå och shoppar. Bussen går klockan 8 så det blir att stiga upp före fan, men det är lika bra att börja vänja sig.

I brist på bilder.

Godnatt

Har haft en mysig kväll med mina mysiga vänner sofia och mette. Nu ska jag lägga mig i sängen och se lite tre vännerna och jerry, sen ska jag försöka sova.

5 dagar kvar tills helvetet börjar


hahah feta ungar skapar kemi bilden.

Skolan börjar om 5 dagar, fy och fan att börja stiga upp klockan 6 på morgonen igen. Tur nog så går vi bara 2 veckor tills vi får ledigt i en vecka igen. Har bara slappat hela dagen idag och det ska jag fortsätta med. Ska lägga mig i sängen och se nån film och dricka milkshake.

Gårkvällen

Blev inte som planerat haha. Var tänkt att jag, josse, agnes, linda och måns skulle fara och grilla nånstans. Vi skulle träffas hos josse och då var det plötsligt hur många som helst. Det blev inget grillande och det slutade med att jag, linda, ludwig, kalle, danne, palle och emil for hem till mig och såg på harry potter.

Nu kommer iaf emma snart hit och ska sova här, blir förhoppningsvis som vi har planerat det!

Bättre sent än aldrig

Nu när jag tittade på kameran så hittade jag bilder från när vi firade mimmi. Vissa var för fina för att visas, men här är några iaf.
Shopping

Har inte orkar ta kort på det jag köpte i umeå förrän nu, så här har ni det!
Förbannat

Varken the sims eller halo funkar och jag känner att jag blir förbannad. Har tröstätit och spelat skit spel hela kvällen. Sov hos Ludwig igår och nu är jag satans trött.

                            En månad kvar till Spanien, tagga tjejer!!


Torsdag

for en tripp till stan med mette och felicia. Blev inte kvar där så länge, men det är alltid trevligt att träffa sina vänninor. Ikväll ska jag vara med emma, har inte varit med henne på evigheter!

hårhårhår

Jag vill färga mitt hår! är så himla less på färgen jag har nu.
antingen vill jag ha ljusare eller mörkare, vad tycker ni?

Ungefär såhär ser det ut nu.


2 augusti

Just nu sitter jag och gottar mig med godis som vanligt. Skulle egentligen ha varit med emma ikväll, men vi ska ta det på torsdag istället:). Imorgon far jag och la familia till umeå och shoppar. Tror inte jag kommer att hitta nånting, men man kan ju alltid hoppas.


RSS 2.0