cheez ballz

Yo people , nu är emma här och gästbloggar !
Alltså , jag kan väl inte vara ensam om att tycka att
 fanny är otroligt dålig på att skriva här ?
Eftersom att jag läser hennes blogg minst tre gånger per dag kan ni ju tänka er att jag tjatar ganska mycket på henne ,
men som ni märker verkar det inte ge speciellt mycket .
Just nu sitter jag här hos henne och ser top model samtidigt som jag skriver .
Cheez ballz och cola är också tillgängligt ;)
( min blogg hittar ni btw på nothinglikeu.blogg.se=) )

Men aja , nu ska jag gitta från datorn , pussar !

onsdag

skönt att bli av med allt skrot. och tro det eller ej men jag hittade godis i alla grejer som var från juni, endel gick faktist att äta. snart klar med allt skrot jag har på mitt golv, nu ligger nästan allt i flyttkartonger som sen ska till soptippen,men idag på skolan fick vi sluta efter lunch för egentligen har vi slöjd efter, men våran slöjdlärare skulle typ vara borta idag så då fick vi fara hem istället, väldigt skönt. så när jag komme hem gjorde jag varma macker och satte mig och såg mysteriet på greveholm. sen ska jag nog plugga fysik och spanska, jätte kul. men sånt är livet. igår fick jag en parfym av mamma, tack mamma<3, och nu är pappa och köper en ny tv till mig, tack pappa<3 och vi får väll se om det blir grottan ikväll, tror inte det blir det, men vi får väll se

/tjing

dagens låt


skolfoto

världens finaste klass



ebba

idag har jag varit ute med ebba istället för bea, så här kommer lite mer bilder.



HELG

ÄNTLIGEN HELG, ska bli underbart att sova ut på morgonen. idag när jag kom hem från skolan  skulle jag göra nudlar, sen när dom var klara så skulle jag flytta dom till bänken typ mittemot. men då skulle jag såklart tappa ner typ hälften av nudlarna ner på golvet och fick kokhet vatten på min hand så det sved nått så jävulst. + att det sluta aldrig brännas på fingrarna fasst jag hade spolat vatten på don flera gånger, dom blev röda som tomater också. men sen när mina fingrar hade typ blivit vanlig färg igen så gjorde jag fransk makikyr på ena handen, ska fortsätta imorgon ;) men nu ska jag göra mig klar för sängen snart..


bea

nu har jag nyss varit ute med bea i skogen, tänkte lägga in lite bilder


trög torsdag

idag blev det en väldigt seg morgon höll på somna om flera gånger, men efter ett tag tog jag steget och klev upp ur sängen. var tvungen att skynda mig ganska så mycket, hade inte mycket tid på mig. + att vi skulle cykla till ske-hamn och ha simmning, inte kul. men man måste ju. men när jag skulle packa alla grejer så hittade jag inte min bikini som jag tänkte ha. jag sprang runt i hela huset men jag hittade den inte, men efter ett tag tog jag en annan bikini överdel, men då hittade jag inte underdelen, men sen kom jag på att den hängde där ute, så jag sprang ut för att hämta den men då hade den typ mögla :S så då fick jag ta en annan som inte var så fin, men jag hade ändå shorts så man såg dom inte som tur var. men sen var jag redo att fara. jag kom typ 5 - 10 minuter sent till pia, sen skulle vi cykla till agnes sen mimmi sen linda, så vi var tvungen att cykla gärnet i alla uppförsbackar och allt, men simmningen blev roligare än jag tänkte, vi behövde inte simma några längder vi skulle ha livräddnding, jag skulle rädda linda och linda mig. det gick ju kanon. men sen var det bara att cykla gärnet tillbaka tiill skolan igen. det var ju inte lika kul. men nu ska jag nog göra läxan sen kanske grottan, vi får se.


/tjing


onsdag

jag har nyss kommit hem från skolan, sitter och äter upp det sista från min ben & jerry glass. sen ska jag nog rensa i mitt rum och slänga det jag inte ska ha kvar, för jag ska göra om mitt rum. men jag vet inte riktigt hur jag ska ha än, men vi får väll se hur det blir. ikväll ska jag nog till grottan som vanligt sen ska jag nog se nån film. imorgon har jag faktist ingen aning om vad jag ska göra, men det får vi väll också se=)


/tjing

dagens låt


förjävligt

idag är det tisdag, veckans förjävligaste dag i skolan. slutar 20 över 3 och har alla tråkiga ämnen man kan ha, förutom gympan, men men idag har det inte hänt så mycket annat, efter skolan när jag kom hem satte jag mig framför datorn och åt ben & jerry glass så jag fick ont i magen, sen efter typ 2 timmar for jag, sandra och albin till frasses och åt, sen körde vi moppe hem i 5 + grader i leggings, inte kul. men nu är hösten här och inte långt kvar till vintern. men nu ska jag kila vidare, vi synes.  jag lägger in en bild från förra sommaren.


   man blir ju lite sugen på att bada igen..

äntligen fredag

nu är fredagen kommen som jag har väntat på, ska bli skönt att sova ut på morgonen och vara uppe längre. idag har det typ varit förjävligt på skolan, vi hade orientering på gympan och jag hade inte dom perfekta skorna för det, hade mina gammla converse som det är hål i hälarna på.. så det var ju inte så bra att gå med dom ute i den blöta skogen. men sen fick jag låna nya sockar av josse för jag hade glömt egna, men det gav inte så mycket att jag lånade dom för när jag hade gått några steg var dom lika blöta som dom förra så jag fick gå blöt om fötterna resten av dagen, men men. imorgon blir det nog linnea hela dagen sen får vi väll se vad som händer på söndag men vi får höres.


/tjing


dagens låt


gratis smink

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=9357 bli medlem!


Välkommen till Gratismakeup.se, sidan där du genom att göra massor av gratis saker, såsom att besöka sidor, delta i kampanjer och erbjudanden kan få Gratis make up eller presentkort. Det kostar
ingenting att bli medlem, och dessutom får du en välkomstpresent, nämligen 50 poäng, helt gratis!

edda

idag var vi ju på edda, det var inte så jätte kul, men det var ju mycket roligare än lektioner, och museet sög. imorgon är det en vanlig tråkig skoldag med tråkiga lektioner, och sen på kvällen blir det nog grottan :)




/tjing

ny header

nu har jag gjort ännu en ny header, det känns bra =)  men nu är det måndag igen och helgen är slut. skoldagen har väll varit sådär, började kvart i 10 och slutade 5 över 2, men imorgon kommer det nog att vara lite roligare för då ska vi fara med klassen till edda och bada halva dagen sen ska vi på museéum inte lika kul, men då kommer vi att få göra nånting i en halv dag nån annan gång :) men nu ska jag ut med ebba och sen ska jag på grottan med pia och linda. vi synes


/tjing

 en fin bild på ebba =)


RSS 2.0