Min önskelista

Helvete vad suddig den blev, men ni ser nog vad det står.


Nu är jag tillbaka

En vecka sedan jag var inne här sist, har inte orkar helt enkelt. Kan ju informera lite om vad som hänt i mitt liv.

I söndags var det 1 advent!!! älskar julen och nu är den igång. Tyvärr så var jag inte på skyltsöndag för jag tycker det är lite tråkigt, men mysigt. På kvällen for jag och sandra till maxi och köpte ingredienser och sen bakade vi gofika.

Igår var jag på skolan till 4 och klockan 5 skulle jag på övningkörningskurs, helvetet så tråkigt. Jag var där helt själv i 3 timmar och mitt rygg höll fan på gå av. Jag hade inte ätit nånting heller så jag var inte på topp.

Imorgon har vi dansdag och jag känner för att skjuta mig själv. Jag hatar att röra andra människor jag inte känner (särskilt svettiga fula killar) längtar tills det är över. Efter det far jag och äter på stan med luddsan och sen far vi hem till han.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på ghost wisperer, som tur är ville doran sova med mig.

22 november

Vi fick sluta klockan 12 igår för vi hade ingen nk och spanska, helvetes skönt. For med linnea, petra och tvillingarna och lunchade på dallas i typ 2 timmar. Efter skolan for jag med sandra och mamma och köpte lite nya julprydnader. Nu har jag pluggat förfullt och ska ta mig en dusch.

Saknar er!!

Söndag

Gud så skönt det var att få sova idag. Jag var ju på skolan igår för att det var öppet hus, jävla skit. Om en vecka är det första advent!! jag längtar jätte mycket till december och juletid. Jag hoppas att det har kommit lite snö då också. Nu ska jag och sandra fara och panta burkar så vi får oss en slant.

åå jag önskar lille bin var liten igen

Grattis pappa!


Idag fyller världens bästa pappa 50 år, GRATTIS!!♥♥


School fucker

Just nu sitter jag på skolan och gör ett grupparbete om EU med linnea och moa, det suger. Jag är duktig och har gjort klart min del som jag ska redovisa. Imorgon har vi bara 2 lektioner och börjar klockan 11, jävlar så skönt att få sova lite längre. Nu är linnea också klar med sin del, hon är också duktig.
Mamma jag behöver ett nytt skrivblock till skolan, jag har slut blad.

Här är vi och jobbar.

Skonamig

Hur fina skulle inte dom här vara i sommar?


Ponnyn Bea

Nu har jag nyss varit i stallet och borstat min lilla ponny, hon blev jättesöt. Tyvärr så har hon på något sätt gnuggat bort halva sin pannlugg så hon ser lite skabbig ut. Imorgon ska jag kanske gå ut med den lilla snippen också (om hon har tur).

Nu ska jag spela My horse and me 2 som jag hoppas fungerar, dricka cola och äta nötter.


Allt är frid, stjärnan blid

Har haft ont i magen hela dagen idag, men vet inte varför. Jag är trött, måste plugga och mitt lego harry spel funkar inte. Jag hatar den här dagen.

Jag vill att julkalendern ska börja och att det ska bli december. Hoppas det blir ett spel till julkalendern i år, det var det inte förra året.

Söndag fan

Fyfan för att skolan börjar om imorgon. Jag orkar inte vakna tidigt och kommer spy på allt plugg vi säkert kommer få. Nu är det enda jag kan längta till är julen. Just nu håller jag på se EMA och sen ska jag sova.
                 

Björk

Ikväll blir det halloween firande igen fast med björkarna. Jag är utklädd till Alice i underlandet och är ganska ful, men jag hade inget val.


Nu drar jag

Sämst bild, men jag är ängel ikväll.


Lego harry

Eftersom det inte finns några mer harry potter spel så har jag börjat spela lego harry. Jag tycker det var jätte kul hihi. Man springer runt på hogwarts och får lära sig nya trollformler och sånt. Man spelar harry 1-4 så det tar lång tid vilket är jävla bra.

Ikväll far jag till rebecca för lite halloween firande med gamla ursvikare!

Bio nu!


RSS 2.0